Jump to content

Sony Ericsson P990i [old]

T-mobile
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

i SE to dinei gia 1Q2006 fisika to kinito. oute gia plaka ta xristougena...

ego tha elega na afisoume tis provlepseis giati tha argisei to kinito...

proti parousiasi se germaniko katalogo... proparagelia... peripou 200euro se 24mino simvoleo kai 1050euro sketo...

http://www.preiswerthandy.de/de/details/2136/259?ref=245&SID=37dd54e2458ff880ec5747fc20b9c41c

leo na kleiso 5-6... giati ektos oti sinagonizete ta WM-5.0 sta specs :p tora ta sinagonizete kai stis times :p

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Xm...αυτο μου θυμίζει Ρ800 ιστορια...αν δεν κανω λαθος

καμία σχέση!!

η SE έδωσε ημερομηνία Q12006.δεν υπάρχουν καθυστερήσεις,κ μην ακούτε όλα αυτά για εμφάνιση στην αγορά περίπου στα Χριστούγεννα!

Μάρτιο-Απρίλιο να υπολογίζετε!!

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Loipon me blepw na menw me to idio thlewno gia 6 mhnes akoma!

Oso gia to 1 Q 2006 tote an leei h SE gia tote ena exw na pw!Kalo mas kalokairi!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

H timi ypologizete giro sta 700 pano kato.

An kai h SE eipe episima oti i timi tha ine oso kanei to P910 tora, diladi kapou 500 euro, omos den to kovo oloi tha ekmetaleutoun tin zitisi...

Paidia eipame h kathisterisi ofilete sto UIQ, den ine akoma etoimo, ksexora to Symbian 9 to opio exei ta dika tou problimata...

An paratirisate ola ta series 60 3rd edition tilefona tis Nokia (ta opia ine basismena se Symnbian 9) piran kathisterisi gia to neo etos simberilambanomenou to N91...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Ρε παιδιά.... έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικά με την απουσία WiFi στο τελικό προϊόν?

Συζητώντας εχθές με άνθρωπο που κάνει testing τηλεφώνων για λογαριασμό ενός εκ των 3 εταιριών κινητής στην Ελλάδα, μου είπε ότι κατά 99% ("για να σου πω 1000%") το Ρ990 ΔΕΝ θα έχει WiFi. Δεν ξέρω για άλλα παιδιά του Forum, αλλά τουλάχιστον για εμένα είναι σημαντικό και με ανησυχεί το γεγονός, έστω και αν είναι "αρβίλλα". Βέβαια, όλα τα reviews γράφουν το αντίθετο, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με "ταρακούνησε" η σιγουριά του ανθρώπου που μου το είπε, λόγω της δουλειάς του και μόνο. Να σημειώσω ότι όποτε μου έχει πει κάτι, έχει βγει απόλυτα αληθινός!

Off the record: αυτή την εποχή "παίζει" με ένα Nokia N91, το οποίο δεν κρύβω ότι πριν την ανακοίνωση του Ρ990 το σκεφτόμουν. Μπαταρία μίας έως μιάμισης ημέρας το Ν91 λοιπόν, με νορμάλ χρήση και ελάχιστο ράδιο! Ουδέν σχόλιον!

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Sony Ericsson P990i

Δες την παράγραφο "Connectivity", τελευταίο στη λίστα...

Διά στόματος (ιστοσελίδας μάλλον :D) Sony Ericsson... :)

nixx

Αν και αμετανόητος Ρ800άρης κάτι μου λέει ότι είναι καλό το P990i. Βέβαια βασικό θέμα είναι η τιμή αγοράς. Άλλο θέμα είναι εάν μετά από 2-3 μήνες κυκλοφορήσει λίίίίίγο νεότερο μοντέλο όπως έγινε με τα προηγούμενα ΡΧΧΧ. Λόγω ΤΙΜΗΣ πρέπει ίσως να είμαστε και υπομονευτικοί. Εν πάση περιπτώσει αν και λίγο off topic πόσο λέτε να πιάνει ένα καλό Ρ800 με κιτ ραδιοφώνου;

Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας

(6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7

Άλλο θέμα είναι εάν μετά από 2-3 μήνες κυκλοφορήσει λίίίίίγο νεότερο μοντέλο όπως έγινε με τα προηγούμενα ΡΧΧΧ.

το ρ900 βγήκε 11 μήνες μετά το p800 και το 910i γύρω στους 10 μήνες.

το 990i θα είναι στην αγορά μετά από τουλάχιστον 14 μήνες από τότε που βγήκε το 910i;)

δεν είναι nokia...:X

το ρ800 γύρω στα 120-150€ αν είναι σε καλή κατάσταση και πάντα αναλόγως με το άτομο που θα θελήσεις να το δώσεις

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

tin ekdosi xoris qwerty se mikrotero megethos telika tin anakoinosan? 'i kopike giati katalavan oti kai ta dio pane gia founto? milao gia to "P970"...

Συμφωνω ....αντι να βγαλουν 2 κινητα 'πατάτες' και να πανε στον πάτο... βγάλανε 1 κίνητο πατατα ωστε να μην φτάσουν πάτο.. να το πάρουν οι κολλημενοι S.E άκηδες... :X :X

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

σημερα πηρα τη voda και μου ειπε πως ο πατερας εχει επιδοτηση και μαλιστα καλη! ενδεικτικα ρωτησα για nokia n70 και p910 και μου ειπαν 159 και 173 ευρα επιπλεον αρα παμε για p990 αν ερθει μεχρι τα χριστουγεννα αλλιως ... πειτε ρε παιδια καμμια ενναλακτικη λυση θα ειναι κριμα να χασω την επιδοτηση .υπαρχουν ελπιδες να ερθει μεχρι τα χριστούγεννα? αν οχι κατι αλλο καλο..? ειμαι κατοχος gx30i και απο τη σειρα p- εχω το p800.

θελω p990i μεχρι τα χριστουγεννα !

http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

Η επιδοτηση δεν χανετε...μηνα με τον μηνα μεγαλωνει οσο δεν την χρησιμοποιεις...

Εχω και γω 2 επιδοτησεις που περιμενουν το P990!!!

Y.Γ Sorry στους moderators για το off topic.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Για περαστε μια βολτιτσα και απο δω na deite mia foto *oxi episimh*leei to site,twn 2 thlefwnwn dipla dipla!

Legetai,na mh ksexasw pws to p970 den tha einai UMTS kai DEN tah exei wi fi!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Για περαστε μια βολτιτσα και απο δω na deite mia foto *oxi episimh*leei to site,twn 2 thlefwnwn dipla dipla!

Legetai,na mh ksexasw pws to p970 den tha einai UMTS kai DEN tah exei wi fi!

Θυμίζει Sony Z 5 & Z7 το Ρ 970 αν δεν είναι μούφα!!

σημερα πηρα τη voda και μου ειπε πως ο πατερας εχει επιδοτηση και μαλιστα καλη! ενδεικτικα ρωτησα για nokia n70 και p910 και μου ειπαν 159 και 173 ευρα επιπλεον αρα παμε για p990 αν ερθει μεχρι τα χριστουγεννα αλλιως ... πειτε ρε παιδια καμμια ενναλακτικη λυση θα ειναι κριμα να χασω την επιδοτηση .υπαρχουν ελπιδες να ερθει μεχρι τα χριστούγεννα? αν οχι κατι αλλο καλο..? ειμαι κατοχος gx30i και απο τη σειρα p- εχω το p800.

θελω p990i μεχρι τα χριστουγεννα !

Το μοναδικό με αυτές τις λειτουργίες είναι το iMATE Jasjar/QTek 9000, που διατίθεται ήδη στο διαδίκτυο προς περίπου €1.000 και θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του μήνα (πιθανότατα) και στην Ελλάδα (τιμή €1.049 στο Πλαίσιο). Εγώ, αυτό περιμένω να χτυπήσω, καθώς έχει πλήρες πληκτρολόγιο και μοιάζει με mini-laptop (χώρια τα WinMobile 2005)!

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

δεν ειπαμε.οπως ειπες και εσυ αλλοι λενε εστι και αλλοι γιουβετσι.

ελπιζω βεβαια να κανει κανενα 600αρι

giati to p910 ekane mono 600 otan bghke???dusthxos to p990 to kovo na kanei 750 me 800 euros mias kai exei pio pola xarakthristika apo ta prohgoumena montela.Kai meta tha bgei to polyanamenomeno p1000 kai pali tha kleme ta lefta mas .GLOOOOOOO
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...