Jump to content

Χριστουγεννιάτικες προσφορές στα Xiaomi Stores


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Οι γιορτές πλησιάζουν, τα δώρα έρχονται. Οι fans της Xiaomi θα βρουν τις καλύτερες επιλογές για δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, αλλά και για τους ίδιους. Όλες οι προσφορές, κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, είναι διαθέσιμες στο www.mistore-greece.gr και στα καταστήματα Xiaomi Stores σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Smartphones

Χριστουγεννιάτικες προσφορές χωρίς τα αγαπημένα Xiaomi Smartphones δεν γίνονται! Γνωστά για τον ασυναγώνιστο συνδυασμό τιμής και χαρακτηριστικών, τα κινητά της σειράς Redmi Note 11 είναι ήδη διαθέσιμα σε μοναδικές χριστουγεννιάτικες τιμές. Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν το Redmi Note 11S, από 229,90 ευρώ που προσφέρει επιδόσεις ναυαρχίδας χάρη στην πανίσχυρη κάμερά του στα 108ΜP, καθώς και το Redmi Note 11, στα 209,90 ευρώ, με το φυσικό bokeh effect.

Επίσης, το Redmi Note 9C NFC είναι διαθέσιμο στην τιμή των 129,90 ευρώ! Πρόκειται για το ιδανικό smartphone για όλους όσοι αναζητούν μια συσκευή για τις καθημερινές ανάγκες τους, που όμως να προσφέρει κάτι παραπάνω. Χάρη στην τεχνολογία NFC, το Redmi Note 9C δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα  να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές.

Προϊόντα οικοσυστήματος 

Μαζί με τις γιορτές έρχονται και τα εορταστικά τραπέζια, που σημαίνει περισσότερες δουλειές σπιτιού. Η Xiaomi έχει, όμως, τη λύση χάρη στις έξυπνες σκούπες – ρομπότ , όπως η νέα Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, στα 399,90 ευρώ, που προσφέρει αναβαθμισμένο σφουγγάρισμα και δυνατή αναρρόφηση για όλους τους χώρους του σπιτιού, εύκολα και γρήγορα, μέσα από την εφαρμογή Mi Home.

Όσο το σπίτι καθαρίζεται μόνο του, οι σεφ μπορούν να απολαύσουν ένα ευκολότερο μαγείρεμα χάρη στο Mi Smart Air Fryer 3.5L, στα 119,90 ευρώ, με το οποίο  μπορούν να προγραμματίσουν το ψήσιμο του γεύματός τους έως και 24 ώρες νωρίτερα.

Wearables

Τέλος, δεν γίνεται να λείψουν τα αγαπημένα wearables της Xiaomi από τις φετινές γιορτές. Από τα έξυπνα ακουστικά, όπως τα καινούρια Xiaomi Buds 3, στα 99,90 ευρώ, με τον κρυστάλλινο ήχο και την άνετη χρήση τους, αλλά και τα έξυπνα ρολόγια, όπως τα υπέροχα Xiaomi S1, στα 249,90 ευρώ, που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον σύγχρονο επαγγελματία με κομψό σχεδιασμό με τη γυάλινη επιφάνεια στο χρώμα του ζαφειριού και το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι που περιβάλλει την 1,43 ιντσών AMOLED οθόνη του ρολογιού και τα Xiaomi S1 Active, στα 199,90 ευρώ, για όσους εστιάζουν στο fitness με μεταλλική στεφάνη που πλαισιώνει την οθόνη 1,43 ιντσών AMOLED, που υποστηρίζει always on display, με εξασφαλισμένη αντοχή και διάρκεια. Και τα 2 διαθέτουν δυνατότητα NFC για ανέπαφες και εύκολες συναλλαγές.

Επισκεφτείτε τώρα τα καταστήματα της Xiaomi  που διαθέτει η Info Quest Technologies στην  Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.mistore-greece.gr για να βρείτε όλες τις προσφορές για τα Χριστούγεννα.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...