Jump to content

Πως θα σας φαινόταν ένα Lenovo ThinkPad smartphone;


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χάρη σε μια διαρροή αποκαλύφθηκε πως υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε σύντομα ένα Motorola ThinkPhone και ούτε που φανταζόμαστε τι μπορεί να προσφέρει μια τέτοια συσκευή!

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Motorola είναι μέρος της Lenovo. Η εταιρεία που είναι περισσότερο γνωστή για τους φορητούς υπολογιστές της απέκτησε τη Motorola το 2014, αλλά οι δύο κατασκευαστές έχουν παραμείνει ως επί το πλείστον ανεξάρτητες και δραστηροποιούνται ξεχωριστά, αλλά σίγουρα έρχονται αλλαγές στο εγγύς μέλλον.

Σύμφωνα με μια διαρροή που έλαβε το The Tech Outlook, η Motorola μπορεί να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone που έχει παρόμοια επωνυμία με το ThinkPad που ονομάζεται ThinkPhone. Με βάση τις εικόνες, το ThinkPhone δεν θα μοιράζεται μόνο την παρόμοια επωνυμία, αλλά το λογότυπο χρησιμοποιεί επίσης την ίδια γραμματοσειρά με το ThinkPad.

Τον Οκτώβριο, κυκλοφόρησε μια φήμη για μια συσκευή που είχε ένα σήμα ThinkPhone στο πίσω μέρος. Αυτή η διαρροή φαίνεται να είναι το εν λόγω τηλέφωνο.

Το φαινομενικά επαγγελματικό τηλέφωνο μπορεί να έχει διαστάσεις 158,7 x 74,4 x 8,3 mm, μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 68 W, οθόνη 6,6 ιντσών pOLED 144 Hz και σώμα από ψεύτικα ανθρακονήματα. Η διαρροή υποδηλώνει επίσης ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να έχει ρύθμιση τριπλής κάμερας με κύρια κάμερα 50MP, υπερευρυγώνιο φακό των 13MP και αισθητήρα βάθους 2MP. Το μπροστινό μέρος φέρεται να έχει κάμερα 32MP με αυτόματη εστίαση.

Είναι άγνωστο πού και πότε θα μπορέσει κάποιος να πάρει στα χέρια του αυτό το τηλέφωνο. Ωστόσο, η διαρροή υποδηλώνει ότι το τηλέφωνο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2023.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...