Jump to content

HUAWEI Mate 50 Pro & Gspace: Συνδυασμός που κατακτά την κορυφή!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η HUAWEI βρίσκεται στην κορυφή της τεχνολογίας, κάτι που αποδεικνύουν και όλα τα τελευταία της μοντέλα. Ειδικότερα η νέα της ναυαρχίδα για το 2022, το Mate 50 Pro, μας θυμίζει όλα όσα λατρέψαμε στην οικογένεια Mate, η οποία δημιούργησε το δικό της, φανατικό fanbase. Το νέο Mate έχει την ποιοτική, «σοβαρή» κατασκευή αλλά και όλα τα high-end specs που ψάχνει ο απαιτητικός επαγγελματίας, με έμφαση στις επιδόσεις, την κάμερα και το connectivity. Ωστόσο, ένα εξίσου σημαντικό κομμάτι είναι αυτό του software και εκεί η εταιρεία συνεχίζει να μας εκπλήσσει με την ταχύτατη πρόοδο που σημειώνει την τελευταία τριετία.

Το οικοσύστημα HMS αριθμεί ήδη πάνω από μισο εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως και το Harmony OS έχει εξελιχθεί σε ένα highclass OS που βρίσκεται όχι μόνο σε smartphones, αλλά σε πολλές συσκευές κάθε κατηγορίας. Το μεγάλο app store της HUAWEI, το AppGallery, έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, τα 45 εκατομμύρια εκ των οποίων είναι στην Ευρώπη και μέσα του θα βρείτε χιλιάδες χρήσιμα apps, για κάθε περίσταση και στιγμή της ημέρας. WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, e-Food, BOX, Taxiplon αλλά και όλες οι εφαρμογές των μεγάλων τραπεζών, των παρόχων κινητής (Cosmote, Vodafone, WIND) και εφαρμογές συναλλαγών και banking όπως η Revolut και η Curve είναι διαθέσιμες με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού σας. Και εδώ έρχεται η νέα, μεγάλη προσθήκη στο «οπλοστάσιο» της HUAWEI… το Gspace!

Το Gspace είναι μια νέα εφαρμογή που θα βρείτε στο AppGallery για κάθε HUAWEI συσκευή, κατεβαίνει με ένα «touch»δεν έχει διαφημίσεις και δεν χρειάζεται login. Μόλις ανοίξει το app, ανοίγεται μπροστά σας μια πλούσια συλλογή από δημοφιλή Google apps όπως YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive. Είναι apps που το 99% των χρηστών χρειάζεται 365 ημέρες το χρόνο και χωρίς αυτά είναι δύσκολο να φανταστούμε την ρουτίνα μας, οπότε πλέον μπορείτε να τα έχετε και στο HUAWEI mobile σας με HMS!

Με όλα τα παραπάνω, η επιλογή του Mate 50 Pro δεν θέλει πραγματικά καμία δεύτερη σκέψη! Γεμάτο με κορυφαία specs, όπως πάντα, αλλά και ποιοτική κατασκευή με εντυπωσιακή (αλλά διακριτική) σχεδίαση, η νέα ναυαρχίδα της HUAWEI είναι εδώ για να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επαγγελματία!

Ανθεκτικό απέναντι σε νερό και σκόνη (IP68) και μάλιστα σε βάθος νερού εώς 6m (!) το Mate 50 Pro καταφέρνει να χωρέσει τα πάντα σε ένα εξαιρετικά λεπτό προφίλ των 8,5mm, ενώ την vegan leather έκδοση προστατεύει και το νέο, πανίσχυρο HUAWEI Kunlun Glass. Θα ήταν ψέματα αν λέγαμε πως η κάμερα δεν είναι από τα κύρια πλεονεκτήματα της συσκευής. Με κύριο αισθητήρα 50MP που συνεργάζεται με φακό μεταβλητού διαφράγματος (από f/1.4 έως f/4.0) αλλά και PDAF, Laser AF και OIS, η κάμερα του Mate 50 Pro θα καλύψει πραγματικά κάθε σας ανάγκη και απαίτηση, στον τομέα της φωτογραφίας και του video. Ειδικά από τη στιγμή που συνοδεύεται από μια 64MP telecamera με periscope τηλεφακό των 90mm, με PDAF, OIS και έως 3,5x optical zoom αλλά και τεράστιο digital zoom. Όλα τα παραπάνω μεταφράζονται σε λήψεις υψηλής ποιότητας και λεπτομέρειας, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή έντονης αντίθεσης, ακόμα και αν κινήσει (για το αντικείμενο ή τον φωτογράφο), ακόμα και αν δεν θέλετε να έχετε μαζί σας τρίποδο ή εξειδικευμένο εξοπλισμό, ούτε καν να ασχοληθείτε με το εξαιρετικό Pro mode. Η Τρίτη, ultrawide κάμερα των 13MP απλώς ολοκληρώνει το απίστευτο, αυτό, «πακέτο», επίσης με PDAF. Το 4K video στα 60FPS, το 1080p στα 480FPS και το 720p στα… 3.840 FPS δεν αφήνουν περιθώρια για παράπονα.

Επιπλέον, η selfie κάμερα των 13MP είναι ultrawide και… «δύο σε ένα», ενώ ο ToF 3D αισθητήρας την βοηθά στο έργο της αλλά και αναλαμβάνει την σωστή και ταχεία αναγνώριση των βιομετρικών σας χαρακτηριστικών. Και η selfie κάνει λήψη 4K video οπότε… τι άλλο να ζητήσετε;

Όπως καταλαβαίνετε, όλα τα παραπάνω χρειάζονται κορυφαίο hardware και επιδόσεις για να επιτευχθούν. Το Snapdragon 8+ Gen 1 της Qualcomm είναι η επιτομή των mobile chipsets, με εξαιρετική θερμική συμπεριφορά, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας για την κατηγορία του και συνδυάζεται με 8GB RAM και 256 ή 512GB ταχύτατου, UFS 3.1, αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω NM κάρτας. Όποιες και όσες εφαρμογές κι αν τρέχετε ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Η οθόνη των 6,74” είναι OLED με 120Hz refresh rate και HDR10, με το πιο συμβατικό και κατάλληλο για παραγωγικότητα 19,5:9 aspect ratio.

Τα διπλά, stereo ηχεία αποδίδουν εξαιρετικής πιστότητας ήχο, ενώ υποστηρίζεται και 32-bit/384kHz ήχος μέσω ασύρματων ακουστικών. Το WiFi 6, το BT 5.2, το NFC, η θύρα υπερύθρων και το USBC 3.1 με OTG και υποστήριξη DisplayPort 1.2 εξόδου σας καλύπτουν από πλευράς συνδεσιμότητας με άνεση. Όπως και η αυτονομία, φυσικά, χάρη στην μπαταρία των 4.700mAh που επαναφορτίζεται ταχύτατα στα 66W αλλά και ασύρματα στα 50W, με υποστήριξη και αντίστροφης ασύρματης φόρτισης 5W για τα ακουστικά, το smartwatch ή άλλα smartphones της παρέας!

Ο συνδυασμός του HUAWEI Mate 50 Pro με το νέο Gspace είναι πραγματικά απίστευτος και αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία, μην αφήνοντάς μας περιθώρια για αμφιβολίες και… δεύτερες σκέψεις! Είναι ολοκληρωμένα από κάθε οπτική και η απίθανη selfie κάμερά τους θέτει υψηλά τον πήχυ για τον ανταγωνισμό τα επόμενα χρόνια…

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...