Jump to content

Keysfan Double 12 Sales: Γνήσια Windows 10 Pro στη χαμηλότερη τιμή και Office 2021 μόνο με 13,65€!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Εάν είστε απογοητευμένοι επειδή χάσατε τη Black Friday και την Cyber Monday, η Keysfan έχει για εσάς το Double 12 Promotion, που είναι η ίδια προσφορά με τη Black Friday, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τις χαμηλές τιμές της Black Friday για να αγοράσετε λογισμικό Microsoft. Τι είναι το Double Twelve Promotion; Το Double 12 είναι ένα πάρτυ αγορών που πραγματοποιείται στις 12 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το Keysfan ξεκίνησε διάφορες εκπτώσεις σε δημοφιλές λογισμικό.

Στις εκπτώσεις 12.12 του Keysfan, η τιμή του Office 2021 Pro είναι μόνο 24,25€. Εάν χρειάζεται να το εγκαταστήσετε σε πολλούς υπολογιστές ή να αγοράσετε “ρεφενέ” με φίλους, το πακέτο Office 2021 για 5PCs είναι η καλύτερη προσφορά και μπορείτε να αποκτήσετε, με 13,05€/PC. Πρέπει να κάνετε λήψη του λογισμικού από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και να χρησιμοποιήσετε το κλειδί ενεργοποίησης άδειας χρήσης που αποκτήσατε από το Keysfan. Αφού η ενεργοποίηση είναι επιτυχής, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κανονικά, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον τρόπο λήψης του λογισμικού, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ακόμα κι αν υπάρχουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση και τη χρήση, το Keysfan παρέχει υπηρεσία υποστήριξης πελατών 24/7 και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Ετήσια χαμηλότερη τιμή! Microsoft Annual Lowest Price! Lifetime Microsoft Office 2021 is only 13.65€

Με επίσημη τιμή τα 199.99 ευρώ στη Microsoft, τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόλις 7.25€ στιςεκπτώσεις Black Friday στο Keysfan! Αγοράστε περισσότερα, εξοικονομήστε περισσότερα. Τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόλις 6.12 ευρώ ανά PC! Τα Windows 11 Pro μόλις 10.25 ευρώ!

Αυθεντικά Windows από 6.12€

Περισσότερες εκδόσεις: Έκπτωση 62% σε Office και Bundles (Coupon code: SKF62)

Έκπτωση 50% και σε Windows Enterprise και  (Coupon Code: SKF50)

Δες περισσότερες εκδόσεις των Windows >>

Εταιρικές τιμές χονδρικής: Για Windows και Microsoft Office

Το Keysfan προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από computer tools software, όπως high-end games, security antivirus software, video editing software και άλλες εφαρμογές και προγράμματα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε από τις χαμηλές τιμές γνωστού software, όπως τα Ashampoo PDF Pro 3 ή IObit Driver Booster 9 Pro.

Practical Computer Tool Software

Γιατί να επιλέξετε το Keysfan; 

  • Εξοικονομήστε χρήματα: Μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε έκδοση των Windows ή του Office! Θα λάβετε επίσης όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας από τη Microsoft.
  • Νομιμότητα της άδειας χρήσης: Κάνετε λήψη του λογισμικού απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και, στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε τον κωδικό ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό. Το προϊόν είναι 100% γνήσιο. Οι άδειες της Keysfan είναι νόμιμες και η Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια που πωλείται.
  • Υποστήριξη πελατών 24/7: Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε από τα πακέτα λογισμικού της Keysfan, δικαιούστε υπηρεσίες υποστήριξης πελατών εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση ή τη χρήση αυτών των πακέτων. Και η Keysfan παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής!
  • Ασφάλεια: Το Keysfan είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού, χρειάζεται μόνο να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης άδειας λογισμικού από την Keysfan και, στη συνέχεια, να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο του λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε να είναι 100 % ασφαλές και γνήσιο!
  • Καλή φήμη: Με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η Keysfan έχει βαθμολογία 4,8 και ευνοϊκή τιμή 95% στο TrustPilot και έχει λάβει περισσότερες από 700 πραγματικές κριτικές από αγοραστές.

Email επικοινωνίας:Support@Keysfan.com  

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...