steliosamos Δημοσιεύτηκε December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 4, 2022 Συγχωρέστε με αν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά δεν το βρήκα. Μόλις το πήρα για τη σύζυγο με βασικό πλεονέκτημα του ότι είναι 5G. Ωστόσο δεν μου πιάνει, πάρα μόνο 4G+. Επίσης, στέλνοντας μήνυμα ενεργοποίησης στην κοσμοτε, μου ήρθε απάντηση ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει 5G. Να σημειώσω επίσης ότι το δικό μου κινητό μια χαρά πιάνει 5G, στον ίδιο πάροχο, επομένως δεν είναι θέμα τόπου ή παρόχου.. Καμιά ιδέα; Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 Συγχωρέστε με αν υπάρχει θέμα για το συγκεκριμένο τηλέφωνο αλλά δεν το βρήκα. Μόλις το πήρα για τη σύζυγο με βασικό πλεονέκτημα του ότι είναι 5G. Ωστόσο δεν μου πιάνει, πάρα μόνο 4G+. Επίσης, στέλνοντας μήνυμα ενεργοποίησης στην κοσμοτε, μου ήρθε απάντηση ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υποστηρίζει 5G. Να σημειώσω επίσης ότι το δικό μου κινητό μια χαρά πιάνει 5G, στον ίδιο πάροχο, επομένως δεν είναι θέμα τόπου ή παρόχου.. Καμιά ιδέα;Βάλε τη sim της γυναίκας σου στο δικό σου κινητό και στειλε μήνυμα ενεργοποίησης του 5g. Μετά βάλε τη sim στο moto και λογικά θα έχει 5g. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosamos Δημ. December 4, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2022 2 ώρες πριν, zananiro said: Βάλε τη sim της γυναίκας σου στο δικό σου κινητό και στειλε μήνυμα ενεργοποίησης του 5g. Μετά βάλε τη sim στο moto και λογικά θα έχει 5g. Άψογα! Όντως ενεργοποιήθηκαν! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή. Παράθεση Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts