Jump to content

Το vivo Y02 γίνεται επίσημο με οθόνη 6,51" και μπαταρία 5.000 mAh


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Τις θερινές ημέρες του Αυγούστου, παρουσιάστηκε το vivo Y02S και τώρα η εταιρεία αποκάλυψε το μοντέλο vanilla, που ονομάζεται vivo Y02.

Το vivo Y02 τροφοδοτείται από έναν άγνωστο οκταπύρηνο επεξεργαστή σε συνδυασμό με 3 GB RAM. Τρέχει εξαρχής το Funtouch OS 12 που βασίζεται στο Android 12 Go Edition και διαθέτει 32 GB εσωτερική μνήμη αποθήκευσης, επεκτάσιμη έως 1 TB μέσω κάρτας microSD.

Όλη την εμπρόσθια επιφάνεια του vivo Y02 καλύπτει μια οθόνη HD+ LCD 6,51 ιντσών με εγκοπή για την κάμερα selfie 5MP. Γύρω από το πίσω μέρος, έχετε μια κύρια κάμερα 8MP ενωμένη με ένα LED φλας. To Y02 φέρει πάχος 8,49 mm πάχος και έχει επίπεδο πλαίσιο 2,5D με ματ φινίρισμα. Η vivo λέει ότι είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στα δακτυλικά αποτυπώματα.

Το smartphone συσκευάζει μια μπαταρία 5.000 mAh που φορτίζει μέσω θύρας microUSB έως και 10 W. Διαθέτει επίσης υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, αλλά δεν συνοδεύεται από συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, επομένως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ξεκλειδώματος προσώπου για ξεκλείδωμα του smartphone χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Οι χρωματικές επιλογές του vivo Y02 περιλαμβάνουν τα Orchid Blue και Cosmic Grey. Η τιμή του είναι 1.499.000 IDR (95$/90€) και είναι διαθέσιμο για αγορά στην Ινδονησία μέσω του διαδικτυακού λιανοπωλητή Shopee. Το Y02 θα πωλείται επίσης μέσω του επίσημου ινδονησιακού ιστότοπου της Tokopedia και της vivo, αλλά δεν υπάρχει καμία πληροφορία για τη διαθεσιμότητά του σε άλλες αγορές.

[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...