napgin Δημοσιεύτηκε November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 29, 2022 Κάναμε αίτημα στις 08/11/2022 για φορητότητα σταθερής γραμμής από wind 100ftth σε nova 200ftth και το αποτέλεσμα είναι να είμαστε χωρίς ίντερνετ και σταθερό τηλέφωνο μέχρι και σήμερα, χωρίς καμία ενημέρωση. Έχω υποβάλει εγγράφως σχετικό παράπονο και θα ήθελα να μάθω πόσες μέρες χρειάζονται για να μου απαντήσετε, προκειμένου να προβώ σε περαιτέρω ενέργειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Καλημέρα napgin , Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου προκειμένου να εξυπηρετήσουμε; Γιώργος, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. November 29, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Σας έστειλα προσωπικό μήνυμα με περισσότερες πληροφορίες. Θα ήθελα όμως να μου απαντήσετε και στην πιο γενική ερώτηση που έκανα, για το πόσες μέρες απαιτούνται για την εγγραφή απάντηση ενός παραπόνου;Εφόσον συμμετέχετε στο φόρουμ εδώ (και πραγματικά μπράβο σας που το κάνετε) θα βοηθήσει και άλλους που πιθανόν αντιμετωπίσουν ανάλογο πρόβλημα στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Καλησπέρα napgin , Έχουμε λάβει το προσωπικό μήνυμα και απαντήσαμε αντιστοιχα. Σάββας, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. November 30, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Δυστυχώς η απάντηση δεν έλυσε την απορία μου, γιατί 2 εβδομάδες χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο τώρα και ακόμα περιμένω τους αρμόδιους να ασχοληθούν με το θέμα μου. Ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. December 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2022 Εμείς ευχαριστούμε για την επικοινωνία. Παραμένουμε πάντοτε στη διάθεσή σου. Γιώργος, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. December 8, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2022 Πέρασε άλλη μια εβδομάδα χωρίς ίντερνετ και χωρίς κάποια σαφή ενημέρωση για τον λόγο καθυστέρησης ή τον χρόνο ενεργοποίησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Forthnet_Rep_1 Δημ. December 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2022 Καλησπέρα napgin. Εχουμε ενημερώσει τα αρμόδια τμήματα εκ νέου για τη γραμμή σου και θα επανέλθουμε όταν λάβουμε σχετικές πληροφορίες. Γαρυφαλιά, Nova Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts