Jump to content

Vivo Black Friday alert: Έως και €100 κάτω στα Y22s και Y35!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ήδη η αγορά… «χορεύει» σε ρυθμούς Black Friday (και Cyber Monday) και πολλοί είναι αυτοί που ετοιμάζονται να αναβαθμιστούν από το παλιό τους smartphone, ή να πάρουν ένα καλό δώρο στα αγαπημένα τους πρόσωπα! Οι προσφορές είναι πολλές, οι τιμές σημαντικά μειωμένες και… όποιος προλάβει, πρόλαβε!

Αν, λοιπόν, έχετε βγεί στη «γύρα» για νέο smartphone, η Vivo ετοιμάζει δύο πολύ “hot” προσφορές για την εβδομάδα της Black Friday, στη mid-range κατηγορία. Η πρώτη αφορά το Vivo Y22s, το οποίο από τα €199 «πέφτει» στα €169 (για την 4/64GB έκδοση), προσφέροντάς του απίστευτο value for money. Ας μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για μια συσκευή με ισχυρό chipset (Snapdragon 680 4G) που θα καλύψει όλες τις ανάγκες του μέσου χρήστη, ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη (IP54), με 50MP κύρια κάμερα και εύχρηστο από κάθε… «χέρι», χάρη στην 6,55” IPS οθόνη του και τις «μαζεμένες» διαστάσεις.

Μπορείτε να είστε σίγουροι για την αυτονομία του, χάρη στην τεράστια 5.000mAh μπαταρία που επαναφορτίζεται κατά 70% σε 70’, αλλά και να επαναφορτίζετε άλλες συσκευές μέσω της Type-C θύρας του, χάρη στην αντίστροφη φόρτιση που υποστηρίζει! Εννοείται πως τρέχει Android 12 με το εξαιρετικό FunTouch OS 12 «από πάνω του» και αποτελεί ένα ιδανικό smartphone για μικρούς και μεγάλους και για κάθε βασική ανάγκη σας!

Ωστόσο, η Black Friday μας δίνει το πλεονέκτημα να «φθάνουμε» μοντέλα για τα οποία ίσως δεν είχαμε το budget, υπό κανονικές συνθήκες. Οπότε… γιατί να μην το εκμεταλλευθείτε; Πάρτε για παράδειγμα το Vivo Y35s, το οποίο κοστίζει €299 αλλά χάρη στις Black Friday προσφορές θα το βρείτε… €100 φθηνότερα, στα €199, για την 8/256GB έκδοση μάλιστα! Είναι μια συσκευή σαφώς ανώτερη του Y22s για πιο απαιτητικούς χρήστες, αλλά ακόμα ελαφρύτερη (188 gr) και πιο λεπτή! Παραμένει ανθεκτική σε νερό και σκόνη, όμως κάνει αισθητές τις δυνατότητές από την πρώτη ματιά, χάρη στην 6,58” οθόνη με 90 Hz ρυθμό ανανέωσης και την FullHD+ ανάλυση, για να απολαμβάνετε videos, gaming και… τα πάντα σε αυτήν!

Προφανώς η μεγαλύτερη RAM και ο αποθηκευτικός χώρος πλαισιώνουν ιδανικά το Snapdragon 680 4G chipset, το οποίο αποδεδειγμένα τρέχει ακόμα και «βαριά» apps. Η κύρια κάμερα των 50MP δεν είναι μόνη της αφού έχει στο πλευρό της δύο κάμερες depth και macro, των 2MP έκαστη, για ολοκληρωμένες δυνατότητες φωτογραφίας και βίντεο. Μεγαλύτερη και η selfie κάμερα, στα 16MP πλέον, για κάθε επαγγελματική ή προσωπική σας χρήση, ενώ με τα κατάλληλα ασύρματα ακουστικά μπορείτε να απολαύσετε και 24-bit/192 kHz ήχο υψηλής ποιότητας! Τέλος, η αυτονομία ούτε εδώ δεν αποτελεί πρόβλημα, με την μπαταρία να είναι επίσης 5.000mAh αλλά με υπερδιπλάσια ισχύ φόρτισης, στα 44W! Αυτό σημαίνει οτι μέσα σε περίπου μισή ώρα έχει φτάσει στο 70%, έτσι με λίγα λεπτά φόρτισης κερδίζετε αρκετές ώρες χρήσης (και διατηρεί την δυνατότητα αντίστροφης φόρτισης).

Τα Vivo Y22s και Y35 είναι δύο προσφορές που δεν γίνεται να λείπουν από τη «λίστα» σας για την φετινή Black Friday! Θα καλύψουν τις ανάγκες σας και με το παραπάνω με ικανοποιητικά specs, εντυπωσιακή εμφάνιση και εξαιρετική αυτονομία, ώστε να είναι στο πλευρό σας πάντα και παντού!

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...