Jump to content

Οι καλύτερες προσφορές από το Keysfan - Εκπτώσεις 11/11: Windows 10 μόνο με 7.43€, MS Office 2021 με 13.82€!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Σταματήστε να ψάχνετε για δωρεάν Windows και MS Office, καθώς τα συγκεκριμένα πακέτα είναι πολύ πιθανό να περιέχουν ιούς που θα προκαλέσουν απώλεια δεδομένων στον υπολογιστή σας και διαρροή των προσωπικών σας πληροφοριών. Από την άλλη, η Microsoft χρεώνει το software της στην επίσημη τιμή με πολλά χρήματα, όπως για παράδειγμα το Office 2021 Pro με 439,99 ευρώ. Κατά την διάρκεια του των εκπτώσεων του Keysfan για τις 11.11 θα αγοράσετε ένα 100% αυθεντικό Office 2021 Pro για μόλις 26,11 ευρώ. Δεν θα χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για το αν θα βλαφθεί το PC σας επειδή χρησιμοποιείτε πειρατικό αντίτυπο ή αν θα χάσετε δεδομένα. Μπορείτε να απολαύσετε την αυθεντική έκδοση του MS Office 2021 για 26.11€. Αν έχετε πάνω από έναν υπολογιστή για να το εγκαταστήσετε ή αν θέλετε να αγοράσετε μαζί με φίλους, το MS Office 2021 θα σας κοστίζει 13.82 ευρώ!

Επίσης, υπάρχει δημοφιλές software σε έκπτωση, όπως τα Windows 10, Windows 11 και Office 2019, όλα τους πλέον στην καλύτερη τιμή! Τα Windows 10 Pro κοστίζουν μόνο 7.43€ για ένα αντίτυπο και η χαμηλότερη τιμή είναι μόνο 6.22€!

Αυθεντικά Windows και MS Office στην καλύτερη τιμή! Περιορισμένες ποσότητες!

Αποκτήστε τα Microsoft Office 2021 για Lifetime συνδρομή για 13.82€

Αποκτήστε τα Windows με 6.22€

Περισσότερες εκδόσεις: 62% έκπτωση σε Office και bundles (κωδικός κουπονιού: SKF62)

50% έκπτωση σε περισσότερα WIndows (κωδικός κουπονιού: SKF50)

Ανακαλύψτε περισσότερα Windows >>

Το Keysfan προσφέρει επίσης μια ευρεία γκάμα από computer tools software, όπως high-end games, security antivirus software, πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο και μια ποικιλία από άλλα applications και προγράμματα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις εκπληκτικές, φιλικές προς την τσέπη προσφορές, δημοφιλούς software, όπως Ashampoo PDF Pro 3 ή IObit Driver Booster 9 Pro.

Practical Computer Tool Software

Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το license activation code από το Keysfan, το οποίο κατεβάσετε από το επίσημο site, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια του software, υπάρχει 100% εγγύηση γνησιότητας. Το Keysfan προσφέρει τεχνική υποστήριξη 24/7 και δωρεάν lifetime after-sales service. Δεν χρειάζετια να ανησυχείτε καθόλου για τυχόν προβλήματα. Μπορείτε να κάνετε share την είδηση των Εκπτώσεων του Keysfan για την 11.11 με τους φίλους ή την οικογένειά σας!

Γιατί να επιλέξετε το Keysfan;

  • Εξοικονομήστε χρήματα: Μπορείτε να αποκτήσετε οποιαδήποτε έκδοση των Windows ή του Office! Θα λάβετε επίσης όλες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας από τη Microsoft.
  • Νομιμότητα της άδειας χρήσης: Κάνετε λήψη του λογισμικού απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft και στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε τον κωδικό ενεργοποίησης για να ενεργοποιήσετε το software. Το προϊόν είναι 100% γνήσιο. Οι άδειες της Keysfan είναι νόμιμες και η Keysfan παρέχει εγγύηση για κάθε άδεια που πωλείται.
  • Υποστήριξη πελατών 24/7: Όταν αγοράζετε οποιοδήποτε από τα πακέτα λογισμικού της Keysfan, δικαιούστε υπηρεσίες υποστήριξης πελατών εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εγκατάσταση ή τη χρήση αυτών των πακέτων. Και η Keysfan παρέχει υπηρεσία μετά την πώληση εφ’ όρου ζωής!
  • Ασφάλεια: Το Keysfan είναι μια πολύ ασφαλής πλατφόρμα πωλήσεων λογισμικού, χρειάζεται μόνο να αγοράσετε το κλειδί ενεργοποίησης άδειας λογισμικού από την Keysfan και, στη συνέχεια, να το κατεβάσετε από τον επίσημο ιστότοπο του λογισμικού και να το ενεργοποιήσετε με τον κωδικό ενεργοποίησης, ώστε το λογισμικό που χρησιμοποιείτε να είναι 100 % ασφαλές και γνήσιο!
  • Καλή φήμη: Με τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και την εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η Keysfan έχει βαθμολογία 4,8 και θετικό rating 95% TrustPilotand has received more than 700 real reviews from buyers.Email επικοινωνίας: Support@Keysfan.com

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...