Jump to content

Τα νέα TWS ακουστικά JBL LIVE PRO 2 τα έχουν όλα!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η JBL παρουσιάζει το νέο της κορυφαίο προϊόν, που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στα προϊόντα ήχου. Τα True Wireless ακουστικά JBL LIVE PRO 2 αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς,  απογειώνοντας την εμπειρία της ακουστικής  με τον τέλειο ήχο, τον κορυφαίο σχεδιασμό και την πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς. Ποτέ άλλοτε ένα μοντέλο δεν είχε όλα όσα χρειάζεται  ακόμα και ο πιο απαιτητικός χρήστης! Τα νέα ακουστικά JBL LIVE PRO 2 τα έχουν όλα!

Με τη λειτουργία True Adaptive Noise Cancelling που διαθέτουν  τα LIVE PRO 2, οι χρήστες μπορούν να απομονώσουν όλους τους θορύβους  και να εστιάσουν μόνο στον καθηλωτικό ήχο που προσφέρουν. Ενώ όποιος πρέπει να κρατήσει επαφή με τους γύρω του, ενεργοποιεί την λειτουργία Smart Ambient.

O κλειστός σχεδιασμός του stick με Oval TubesTM και τα tips από ειδική σιλικόνη, καταφέρνει και ενισχύει την απομόνωση των θορύβων βελτιώνοντας έμμεσα και την ποιότητα του ήχου.

Με τα έξι μικρόφωνα που διαθέτουν τα JBL LIVE PRO 2, οι χρήστες συνομιλούν ακόμα πιο καθαρά κατά την διάρκεια των κλήσεων τους, ενώ μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο voice assistant για να έχουν τον πλήρη έλεγχο του smartphone τους! Τα LIVE PRO 2 προσφέρουν μέχρι και 40 ώρες αυτονομία μπαταρίας για να απολαμβάνουν όλοι τον θρυλικό ήχο της JBL (10 ώρες στα ακουστικά και άλλες 30 ώρες στη θήκη). Διαθέτουν γρήγορη φόρτιση αλλά και Qi συμβατή ασύρματη φόρτιση. Και φυσικά, τα LIVE PRO 2 είναι ανθεκτικά στο νερό, με βαθμίδα αδιαβροχοποίησης IPX5.

Τα νέα JBL Live Pro 2 είναι διαθέσιμα σε συσκευασία φιλική προς περιβάλλον και σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα:

Μαύρο, μπλε, ασημί & ροζ.

Με τόσες καινοτομίες, συγκεντρωμένες όλες μόνο σε ένα ζευγάρι ακουστικών και με το θρυλικό ήχο της JBL, τα LIVE PRO 2 πραγματικά…

…ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ!

Διαθεσιμότητα και Τιμές

Τα JBL Live Pro 2 είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα δίκτυα Λιανικής και σε ένα εκτεταμένο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Μεταπωλητών JBL σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 149,00€. Περισσότερες πληροφορίες για  τα Live Pro 2  μπορείς να βρεις στο www.jblgreece.gr.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...