Jump to content

To HUAWEI Mate 50 Pro είναι όλα όσα αγαπήσαμε στην σειρά Mate!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Οι ναυαρχίδες της HUAWEI εδώ και πολλά χρόνια ωθούν την εξέλιξη των mobiles, τόσο στον τομέα των φωτογραφιών και του video, όσο και των επιδόσεων αλλά και του design, με την εταιρεία να βρίσκεται κάθε χρόνο στην κορυφή των benchmarks και των προτιμήσεων των απαιτητικών χρηστών. Μετά το εξαιρετικό P50 Pro που έδωσε νέο νόημα στον όρο “mobile photography”, ήρθε η ώρα, όπως κάθε χρόνο, να δούμε και το business «αδερφάκι» του, το μέλος μιας οικογένειας που λάτρεψαν όσοι αποζητούν παραγωγικότητα, κορυφαία specs και premium κατασκευή. Το HUAWEI Mate 50 Pro είναι γεγονός και έρχεται να προσφέρει όλα όσα θα περιμένατε από αυτό, αλλά και ακόμα περισσότερα!

Ειδικά πλέον με την ύπαρξη του δημοφιλούς Gspace στο AppGallery, όλες οι εφαρμογές της Google μπορούν να εγκατασταθούν με άνεση και σε λίγα δευτερόλεπτα στο Harmony OS, οπότε δεν θα σας λείψει τίποτα από πλευράς software, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο και το πανίσχυρο hardware του νέου Mate. Ας το δούμε καλύτερα…

Η κατασκευή του Mate 50 Pro είναι στα γνωστά επίπεδα που έχουμε συνηθίσει, με premium feel και ένα μεγάλο, κυκλικό camera module να δεσπόζει στην πλάτη του. Ειδικά η έκδοση με vegan leather εντυπωσιάζει, ενώ είναι η μόνη που διαθέτει και HUAWEI Kunlun κρύσταλλο να προστατεύει την χορταστική οθόνη των 6,74”, OLED φυσικά, με 120Hz ρυθμό ανανέωσης και ένα πιο «κλασικό» 19,5:9 ratio, για μεγάλη επιφάνεια θέασης και σε portrait mode. Η συσκευή είναι προστατευμένη απέναντι σε νερό και σκόνη με βάση το IP68 πρότυπο, ακόμα και στο απίστευτο βάθος των 6 μέτρων κάτω από την επιφάνεια του νερού για έως και 30’!

Περνώντας στα ενδότερα, το μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με πολλές ναυαρχίδες που παρουσιάστηκαν στις αρχές του έτους είναι το ολοκαίνουριο Snapdragon 8+ Gen 1 chipset της Qualcomm, κατασκευασμένο στα 4nm, με άριστη θερμική συμπεριφορά και εξαιρετικές επιδόσεις σε κάθε εφαρμογή ή… εφαρμογές (multitasking). Η Adreno 730 GPU τρέχει τα βαριά games ομαλά και γρήγορα, ενώ και το video editing ολοκληρώνεται σε χρόνους ρεκόρ, για τους απαιτητικούς content creators. Μαζί με τα 8GB ταχύτατης RAM και τα 256 ή 512GB UFS 3.1 αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μάλιστα επεκτείνεται μέσω NM κάρτας μνήμης, το Mate 50 Pro σύντομα θα γίνει το No 1 εργαλείο παραγωγικότητας και διασκέδασής σας!

Φυσικά, το hardware μπορεί να «ξεδιπλώσει» τις αρετές του μόνο συνοδεία του κατάλληλου software και OS. Εδώ παίρνει τη σκυτάλη το Harmony OS 3.0 με το EMUI 13 «από πάνω» του, το οποίο στην 3η έκδοσή του αποτελεί ένα κορυφαίο λειτουργικό σύστημα με πολλαπλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα για κάθε χρήστη και σενάριο! Απλώς κατεβάστε τα αγαπημένα σας apps και βυθιστείτε στις επιλογές και ρυθμίσεις του για να το φέρετε απόλυτα στα μέτρα σας, το σίγουρο είναι πως τρέχει ταχύτατα και είναι χάρμα οφθαλμών, αλλά και εύχρηστο!

Τα δεδομένα σας είναι ευαίσθητα και πολύτιμα, οπότε οπτικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη μπορεί να συμπληρωθεί ιδανικά από τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου, μέσω του εμπρόσθιου ToF αισθητήρα, δίπλα στη selfie κάμερα. Μάλιστα, το Mate 50 Pro είναι από τις ελάχιστες συσκευές της αγοράς αυτή τη στιγμή με τη δυνατότητα BDS Satellite Messaging, δηλαδή αποστολής μηνύματος ακόμα και σε περιοχές που δεν έχετε σήμα κινητής, μέσω δορυφόρων, πιθανώς σωτήριο σε καταστάσεις ανάγκης.

Παραδοσιακά, τα Mate series «κληρονομούν» τις high-end κάμερες των P Series με μικροδιαφορές, ώστε να καλύπτουν απόλυτα τους απαιτητικούς της φωτογραφίες και του video. Έτσι, στο πίσω μέρος του βρίσκουμε τον γνώριμο αισθητήρα των 50MP με φακό μεταβλητού διαφράγματος, από f/1.4 έως f/4.0, κάτι που φέρνει λίγο από τον κόσμο των DSLR στο χέρι και την τσέπη σας! Μετά από μια σύντομη περίοδο εξοικείωσης θα εκμεταλλευθείτε πλήρως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το μεταβλητό διάφραγμα για επαγγελματικής ποιότητας λήψεις, ενώ το PDAF, το Laser AF και το OIS εξασφαλίζουν σταθερές και εστιασμένες λήψεις, ακόμα και εν κινήσει (δική σας ή του αντικειμένου λήψης). Από την κάμερα δεν θα μπορούσε να λείπει ο τηλεφακός των 90mm, μαζί με 64MP αισθητήρα, PDAF, OIS και 3,5x οπτικό zoom, για να φέρνετε τα πάντα κοντά σας, όσο μακριά κι αν βρίσκεστε. Η 13MP ultrawide κάμερα των 120 μοιρών συμπληρώνει το πακέτο για υπερ-ευρείες λήψεις, ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε οτι το Mate 50 Pro αποτυπώνει με υψηλή λεπτομέρεια τα πάντα, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χάρη στο μεγάλο διάφραγμά του. Λήψη 4K video έως και στα 60 FPS για τους δημιουργούς περιεχομένου, 1080p στα… 480 FPS για κορυφαίο slow-motion υψηλής ποιότητας, αλλά και… 720p στα 3840 FPS για να δείτε κινήσεις που με γυμνό μάτι είναι πρακτικά αδύνατον!

Τα παραπάνω δικαιολογούν απόλυτα και τη βαθμολογία που πέτυχε το Mate 50 Pro στις απαιτητικές δοκιμασίες του DxOMark, με 149 βαθμούς στην κατηγορία της κάμερας, που το έφεραν στην πρώτη θέση παγκοσμίως μεταξύ όλων των υπόλοιπων smartphones της αγοράς! Μάλιστα, στον τομέα της φωτογραφίας ειδικά είχε ακόμα υψηλότερο σκορ (152 βαθμούς), ενώ στην κατηγορία του video είχε 141 βαθμούς, με το σύνολο να ξεπερνά όλους τους ανταγωνιστές του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ολοκληρωμένο DXOMARK smartphone ranking report μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο: https://www.dxomark.com/smartphones

Στο εμπρός μέρος, υπάρχει λόγος για την ύπαρξη του μεγάλου notch. Η 13MP selfie κάμερα που είναι και ultra-wide, έχει δίπλα της έναν ToF 3D αισθητήρα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις πληροφορίες βάθους πεδίου, αλλά και την ακριβή αναγνώριση του προσώπου σας. Έτσι μπορείτε να χωρέσετε όλη την παρέα σας στο πλάνο, να τραβήξετε εξαιρετικά πορτραίτα με bokeh effect αλλά και να απολαύσετε 4K video στα 60 FPS και 1080p έως και στα 240FPS, με υποστήριξη HDR εννοείται.

Για να χρησιμοποιείτε όλη μέρα χωρίς άγχος το Mate 50 Pro, η HUAWEI το εξόπλισε με μια μεγάλη μπαταρία 4.700mAh, η οποία θα βγάλει τη δύσκολη μέρα σας, σε συνδυασμό με τα power saving features του Harmony OS 3.0. Ακόμα κι αν κοντεύει να αδειάσει, όμως, λίγα λεπτά στην πρίζα με τον φορτιστή των 66W είναι υπερ-αρκετά για πολλές επιπλέον ώρες χρήσης, ενώ η ταχεία φόρτιση υποστηρίζεται και ασύρματα στα 50W, μια ισχύ που θα δούμε ευρέως στην αγορά τα επόμενα χρόνια. Προφανώς μπορείτε και να επαναφορτίσετε ασύρματα gadgets σας μέσω του Mate 50 Pro, αφού υποστηρίζει και 5W αντίστροφη ασύρματη φόρτιση (π.χ. ακουστικά, smartwatches ή άλλα smartphones).

Το HUAWEI Mate 50 Pro δικαιώνει για άλλη μια φορά το hype γύρω από το «βαρύ» ονομά του και μας θυμίζει πως πρέπει να είναι μια πραγματική ναυαρχίδα. Επιδόσεις, σχεδιασμός, φωτογραφία, software, αντοχή, όλα βρίσκονται στο «πακέτο» και ξέρετε ήδη οτι είναι μια συσκευή που θα σας συντροφεύει για πάντα, αν το θελήσετε!

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών της Huawei, ΚωτσόβολοςPublicMediamarktΓερμανός, ή την ιστοσελίδα,  της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...