Jump to content

Το HUAWEI Nova 10 είναι ο νέος “selfie King”!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η mid-range αγορά smartphones κατακλύζεται διαρκώς από νέα μοντέλα που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του μέσου χρήστη με άνεση, ενίοτε και του απαιτητικού. Ωστόσο, αυτό που κάνει ορισμένα μοντέλα να ξεχωρίζουν, το ιδιαίτερο feature που τα κάνει ελκυστικά και για μια πιο εξειδικευμένη χρήση, είναι το ζητούμενο. Αν, λοιπόν, είστε λάτρεις των selfies και χρησιμοποιείτε την εμπρόσθια κάμερα του κινητού σας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, τότε το νέο HUAWEI Nova 10 φτιάχτηκε για εσάς!

Όπως καταλάβατε, η selfie κάμερα είναι το μεγάλο «ατού» του Nova 10, όμως πριν καν φτάσουμε σε αυτήν, η συσκευή κόβει την ανάσα με την εκθαμβωτική της εμφάνιση. Τόσο στο Starry Black αλλά κυρίως στο Starry Silver χρώμα, αφήνει εξαιρετική αίσθηση στο χέρι και… στο μάτι, με το επίχρυσο περίγραμμα γύρω από τις κύριες κάμερες, αλλά και το λογότυπο HUAWEI Nova στο πίσω μέρος να κλέβουν τις εντυπώσεις. Εξαιρετικά μικρό πάχος (6,9mm) αλλά και βάρος που πλέον είναι… απατηλό όνειρο (168 gr), ολοκληρώνουν το πακέτο, καθιστώντας το Nova 10 εύχρηστο ακόμα και με το ένα χέρι.

Η οθόνη είναι OLED, φυσικά, με το “sweet spot” της διαγωνίου των 6,67”, ενώ ο ρυθμός ανανέωσης των 120Hz και η υποστήριξη HDR10 θα ενθουσιάσουν gamers, λάτρεις βίντεο περιεχομένου αλλά και κάθε χρήστη με τη smooth λειτουργία του UI. Το Qualcomm Snapdragon 778G μαζί με τα 8GB RAM εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις σε κάθε εφαρμογή, ακόμα και σε «βαριά» apps ή σε multitasking σενάρια. Το EMUI 12 είναι καλύτερο από ποτέ και το οικοσύστημα HMS αριθμεί ήδη πάνω από μισο εκατομμύριο χρήστες παγκοσμίως, με το Harmony OS έχει εξελιχθεί σε ένα high-class OS που βρίσκεται όχι μόνο σε smartphones, αλλά σε πολλές συσκευές κάθε κατηγορίας.

Το app store της HUAWEI, το AppGallery, έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, τα 45 εκατομμύρια εκ των οποίων είναι στην Ευρώπη και μέσα του θα βρείτε χιλιάδες χρήσιμα apps, για κάθε περίσταση και στιγμή της ημέρας. WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, e-Food, BOX, Taxiplon αλλά και όλες οι εφαρμογές των μεγάλων τραπεζών, των παρόχων κινητής (Cosmote, Vodafone, WIND) και εφαρμογές συναλλαγών και banking όπως η Revolut και η Curve είναι διαθέσιμες με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού σας. Επιπλέον, το νέο Gspace είναι μια νέα εφαρμογή που θα βρείτε στο AppGallery για κάθε HUAWEI συσκευή, κατεβαίνει με ένα «touch», δεν έχει διαφημίσεις και δεν χρειάζεται login. Μόλις ανοίξει το app, ανοίγεται μπροστά σας μια πλούσια συλλογή από δημοφιλή Google apps όπως YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive. Είναι apps που το 99% των χρηστών χρειάζεται 365 ημέρες το χρόνο και χωρίς αυτά είναι δύσκολο να φανταστούμε την ρουτίνα μας, οπότε πλέον μπορείτε να τα έχετε και στο HUAWEI mobile σας με HMS!

Αρκετά όμως για τα generic specs, αφού αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι κάμερες και δη η selfie…

Ξεκινώντας με την «χρυσή» τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ο κύριος αισθητήρας των 50MP με PDAF και διάφραγμα φακού f/1.9 προσφέρει εξαιρετικές λήψεις ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, με δυνατότητα λήψης 4K video για τους content creators, ultra slow-motion 720p στα 960 FPS αλλά και gyro-EIS για σταθεροποίηση αυτού. Φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ultrawide κάμερα των 8MP για να χωράτε τα πάντα στο «κάδρο» σας, ενώ η 2MP depth κάμερα είναι εκεί για να προσφέρει το πολυπόθητο bokeh effect και γενικότερα τις απαραίτητες πληροφορίες βάθους πεδίου.

Εκεί που πραγματικά ξεχωρίζει το Nova 10, όμως, είναι η selfie κάμερα. Είτε απλώς σας αρέσουν οι selfies, είτε κάνετε συχνά video κλήσεις, είτε… τσεκάρετε το make-up σας στον «καθρέφτη» μέσω της κάμερας και της οθόνης, ο αισθητήρας των 60 (!) MP σε συνδυασμό με τον φακό 100 μοιρών δημιουργούν ένα φοβερό σύνολο για κάθε χρήση. Υποστηρίζεται HDR, φυσικά, αλλά και 4K λήψη video που μόνο οι ναυαρχίδες επιτυγχάνουν μέσω της selfie κάμεράς τους, με την ποιότητα, τη λεπτομέρεια και την χρωματική απόδοση να κυμαίνονται σε υψηλότατα επίπεδα, εφάμιλλα κορυφαίων smartphones. Παράλληλα, οι 100 μοίρες εύρους του φακού επιτρέπουν ultrawide λήψεις για να χωράει άνετα όλη η παρέα σας στην selfie, χωρίς όμως την υπερβολική παραμόρφωση/καμπυλότητα στις άκρες, όπως με μια κλασική ultrawide κάμερα! Έμφαση έχει δοθεί και στον τομέα του camera software, με τις διαθέσιμες λειτουργίες να σας λύνουν τα χέρια και τον αλγόριθμο να κάνει τη δουλειά του όπως θα περιμένε κανείς από μια τόσο εστιασμένη συσκευή όπως το Nova 10.

Τι μας λείπει για ένα all-around μοντέλο που θα μας υπερκαλύψει; Η υποστήριξη Wi-Fi 6, το Bluetooth 5.2 με A2DP και LE, το NFC, ο οπτικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη αλλά και μια πολύ καλή αυτονομία χάρη στη μπαταρία των 4.000mAh, η οποία επαναφορτίζεται ταχύτατα μέσω του παρεχόμενου 66W φορτιστή! Μάλιστα, υποστηρίζει και αντίστροφη φόρτιση, ώστε να δίνετε λίγη ενέργεια σε άλλες συσκευές σας μέσω ενός απλού USB καλωδίου, όταν το χρειάζεστε.

Το HUAWEI Nova 10 ήρθε στην premium mid-range κατηγορία για να καλύψει τις ανάγκες κάθε χρήστη αλλά κυρίως θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το καλύτερο selfie phone που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, με εντυπωσιακό «περιτύλιγμα» και ποιοτικό «εσωτερικό κόσμο»!

Δείτε περισσότερα για το Nova 10 εδώ: HUAWEI nova 10 – HUAWEI Ελλάς

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...