Jump to content

Ξεδιπλώστε απεριόριστες δυνατότητες με το νέο motorola razr 2022


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Ως πρωτοπόρος των αναδιπλούμενων smartphone, η εξερεύνηση και η καινοτομία της Motorola στις πτυσσόμενες συσκευές δεν σταμάτησε ποτέ. Η Motorola συνεχίζει να ξεπερνά τα όρια των πτυσσόμενων συσκευών και είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει την επόμενη γενιά του razr – το motorola razr 2022, μια συσκευή που έχει ξαναδημιουργηθεί με τόλμη για να ζωντανέψει περισσότερες, μαγικές δυνατότητες.

Από την όμορφη σχεδίασή του μέχρι την ευκολία χρήσης, το motorola razr 2022 θέτει ένα νέο πρότυπο για την εποχή των smartphone με αναδιπλουμένη οθόνη. Η συσκευή αυτή είναι η εξέλιξη από προηγούμενες γενιές που βασίζεται και βελτιώνει τα βασικά χαρακτηριστικά τους, τα όποια αναπτύχθηκαν με γνώμονα τα σχόλια των καταναλωτών – συμπεριλαμβανομένης της πιο προηγμένης κάμερας σε κινητό τηλέφωνο1, μια πιο ισχυρή μπαταρία και μια εντυπωσιακή οθόνη

Εμβληματική σχεδίαση για κορυφαία παραγωγικότητα και ψυχαγωγία

Το razr διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό και είναι αρκετά μικρό για να χωράει στην τσέπη, ενώ διαθέτει κομψό, ματ φινίρισμα. Η μοντέρνα νέα εμφάνισή του διαθέτει δύο όψεις που παρέχουν μια ισχυρή εμπειρία χρήσης. Μια διαδραστική Quick View οθόνη 2,7 ιντσών σας κρατά συνδεδεμένους με μια ματιά, ώστε να μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις, να διαβάζετε και να στέλνετε μηνύματα, να τραβάτε φωτογραφίες, να πραγματοποιείτε πληρωμές και πολλά άλλα. Όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται καν να ανοίγετε το τηλέφωνό σας.

Ξεδιπλώστε το razr για να αποκαλύψετε την συναρπαστική οθόνη του FHD+ P-OLED 6,7 ιντσών, με ισχυρούς ρυθμούς ανανέωσης έως και 144 Hz. Με την τεχνολογία P-OLED, απολαύστε πάνω από ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις από το πιο βαθύ μαύρο έως τα πιο πλούσια και πιο ζωντανά χρώματα. Παράλληλα,  με πιστοποίηση HDR10+ και 100% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, απολαύστε μια οθόνη που πληροί κινηματογραφικά πρότυπα ακρίβειας, γεγονός που την καθιστά το motorola razr 2022 μια συσκευή για απόλυτη ψυχαγωγία.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις δύο οθόνες, η επανασχεδιασμένη άρθρωσή του, κρατά τη συσκευή ανοιχτή σε Flex View, ώστε να μπορεί να στέκεται μόνη της σε πολλές γωνίες για να σας επιτρέπει να εργάζεστε και να παίζετε, χωρίς χέρια. Ανοίξτε το razr σας και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης με πολλές ανοιχτές εφαρμογές. Παρακολουθήστε ένα βίντεο και στείλτε μήνυμα στον φίλο σας ενώ μαγειρεύετε το δείπνο ή χρησιμοποιήστε το ως τρίποδο για να τραβήξετε όμορφες selfies, ομαδικές φωτογραφίες ή να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις, όλα με τα χέρια σας ελεύθερα. Μπορείτε ακόμη και να το αφήσετε ανοικτό όλο το βράδυ, χρησιμοποιώντας την οθόνη Quick View ως ξυπνητήρι δίπλα στο κρεβάτι.

Εκπληκτικές κάμερες σε flip smartphone

Όταν πρόκειται για την πιο προηγμένη κάμερα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο1, η υψηλή ανάλυση είναι μόνο η αρχή. Ο αισθητήρας κύριας κάμερας 50MP διαθέτει μεγάλα Ultra Pixel 2,0μm, προσφέροντας 4 φορές καλύτερη ευαισθησία σε χαμηλό φως για πιο ευκρινείς, πιο ζωντανές φωτογραφίες. Δοκιμάστε να τραβήξετε με 32x περισσότερα pixels εστίασης χρησιμοποιώντας το Instant All-Pixel Focus για ταχύτερη και ακριβέστερη απόδοση σε οποιοδήποτε φως. Ο κύριος αισθητήρας έρχεται επίσης με OIS για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων κουνημάτων, παρέχοντας πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο.

Ταιριάζει περισσότερο στη λήψη χάρη στα 13MP ultrawide, ενώ ο αισθητήρας macro vision σάς προσφέρει τη δυνατότητα να χωράτε 4 φορές περισσότερα στοιχεία στο κάδρο ή  και να καταγράφετε ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, με έναν αισθητήρα macro όρασης που σας φέρνει 3,5 φορές πιο κοντά στο θέμα σας από έναν τυπικό φακό.

Βίντεο που κόβουν την ανάσα, με περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο χρώματα, τα όποια πληρούν τα αυστηρά πρότυπα HDR10+ για ακρίβεια χρωμάτων, εύρος χρωμάτων, φωτεινότητα και αντίθεση. Τραβήξτε βίντεο κινηματογραφικής ποιότητας απευθείας στο τηλέφωνό σας, με εγγραφή βίντεο 8K και ανάλυση πάνω από 33 εκατομμύρια pixel- την υψηλότερη δυνατή σε smartphone σήμερα.

Δεν σταματάμε εκεί! Με τη μεγάλη οθόνη Quick View, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες αυτές τις κάμερες για να τραβήξετε τις πιο εκπληκτικές selfies σας. Για μεγαλύτερη οθόνη, ανοίξτε το τηλέφωνό σας και χρησιμοποιήστε την κάμερα 32 MP – την κάμερα με την υψηλότερη ανάλυση σε μπροστινή όψη smartphone – για selfies και βιντεοκλήσεις.

Κορυφαία απόδοση και ισχύς για όλη την ημέρα

Για να είμαστε σίγουροι ότι το razr σας συμβαδίζει με την πολύπλοκη και απαιτητική ζωή σας, η Motorola έχει εξοπλίσει τη συσκευή αυτή με την πιο προηγμένη πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Snapdragon® σε κινητό τηλέφωνο. Ο Snapdragon 8+ Gen 1 είναι ο ταχύτερος και πιο ισχυρός επεξεργαστής της Qualcomm που έχει γίνει ως τώρα, και κάνει το τηλέφωνό σας να λειτουργεί ομαλά, βελτιώνοντας την εμπειρία χρήσης σε όλη τη συσκευή, ενώ παράλληλα επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αυτή η ισχυρή πλατφόρμα επιτρέπει ταχύτερες συνδέσεις 5G, δυνατότητες Snapdragon Elite Gaming και τις φωτογραφικές μηχανές επαγγελματικής ποιότητας που επιθυμείτε. Θα δοκιμάσετε λειτουργίες επόμενης γενιάς για να ενισχύσετε την απόδοσή σας, όπως προηγμένο AI και αστραπιαία ταχύτητα ανανέωσης.

Για να είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή χωρίς να ψάχνετε για τον φορτιστή σας, η μπαταρία του motorola razr 2022 είναι μακράς διαρκείας και μεγαλύτερη κατά 1,25x από την προηγούμενη γενιά, ενώ προσφέρει έως και 2 φορές ταχύτερη φόρτιση με 30W TurboPower™, αλλά και ώρες λειτουργίας με μόλις λίγα λεπτά φόρτισης. 2

Spatial audio in every setting

The spatial sound experience of Dolby Atmos® provides an immersive entertainment experienceWhether enjoyed through the phone’s two large stereo speakers or headphones, feel improved bass, vocals, and clarity across all your favourite content in Dolby Atmos. For recordings and voice calls, utilise the first triple array mic3 on a foldable phone for seamless, consistent sound along with clarity.

Κρυστάλλινος ήχος σε κάθε ρύθμιση

Ο ήχος του Dolby Atmos® παρέχει μια καθηλωτική εμπειρία που, είτε την απολαμβάνετε μέσω των δύο μεγάλων στερεοφωνικών ηχείων ή των ακουστικών του τηλεφώνου, μπορείτε να αισθάνεστε τα βελτιωμένα μπάσα, και ευκρίνεια του σε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Για ηχογραφήσεις και φωνητικές κλήσεις, χρησιμοποιήστε το πρώτο mic3 τριπλής συστοιχίας σε τηλέφωνο με αναδιπλούμενη οθόνη, για απρόσκοπτο ήχο με απόλυτη καθαρότητα.

Συνδέστε  το τηλέφωνό σας σε μια μεγάλη οθόνη

Το motorola razr 2022 είναι πλήρως εξοπλισμένο με δυνατότητες Ready For – η οθόνη Quick View και η νέα σχεδίαση άρθρωσης, διευκολύνουν ακόμη περισσότερο την απελευθέρωση των δυνατοτήτων της συσκευής χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το τηλέφωνό σας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε το razr ως ασύρματο ποντίκι ή trackpad ενώ μεταφέρετε το mobile gaming σας στη μεγάλη οθόνη ή απλώς διπλώστε το razr στο Tripod View για να δείχνετε όσο το δυνατόν καλύτερα στην κάμερα web.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το motorola razr 2022 θα πωλείται σε επιλεγμένες χώρες σε όλη την Ευρώπη από σήμερα, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με τη διαθεσιμότητα σύντομα.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...