Zaxos7 Δημοσιεύτηκε October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 14, 2022 Ο πατερα μου δεν τα παει καλα με την τεχνολογια,ειχε και ακομα εχει τα παλαιου τυπου νοκια.Το χρησιμοποιει μονο για ομιλια και για τα μηνυματα Τωρα επειδη δεν εχω καταλαβει και πολυ καλα.Επειδη το 3G θα καταργηθει θα εχει θεμα ή οχι; ΑΝ ΕΧΕΙ ψαχνω μια συσκευη μεχρι 150€ με καλη μπαταρια,κυριως και να εχει καλη οθονη,που να ειναι ανετη στην θεαση ακομα και εξω στον ηλιο. Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 (edited) TCL 30+ στα 150€ στις μεγάλες αλυσίδες. Amoled οθόνη με εξαιρετική φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο, τεχνολογίας nxtvision, διπλά ηχεία και μπαταρία 5010mah με ταχεία φόρτιση 18 watt. Αν καταργηθεί το 3G το κινητό θα συνδέεται σε 2G οπότε για ομιλία και sms δεν θα έχει πρόβλημα αν κρατήσει αυτό που έχει τώρα. Edited October 15, 2022 by snapp 3 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. October 16, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2022 Σύμφωνο κι εγώ TCL 30+ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. October 17, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2022 Ευχαριστω πολυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts