spy14 Δημοσιεύτηκε October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2022 Το πήρα προχθές δώρο στην γυναίκα μου.λιγο που το έχω περιεργαστεί φαίνεται μια χαρά για τα 119€ που έδωσα.με κέρδισε πολύ η οθόνη του.για τα χρήματα του πραγματικά πολύ καλή. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. April 22, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 Σκαλίζοντας λίγο το κινητό ανακάλυψα ότι έχει αποκτησει ζουμ και η σελφι κάμερα.λογικα το πήρε με κάποια αναβάθμιση.δεν το είχε από την αρχή. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου (edited) Καλημέρα, βρήκα το συγκεκριμένο smartphone στα 50 ευρώ και το αγόρασα από κατάστημα ( Κωτσόβολος ) κλειστό - σφραγισμένο αφού είχε γίνει παραγγελία από το site. Λοιπόν, η εταιρεία έχει καταφέρει να προσαρμόσει το hardware στο software θα έλεγα ειδικά για χρήστες που δεν κατεβάζουν επιπλέον εφαρμογές. Ήξερα όταν είχα το 20R 5G για την σταθερότητα του λειτουργικού συστήματος αλλά δεν περίμενα σε μία συσκευή όπως το 306 , να λειτουργεί αξιόπιστα χωρίς να κολλάει. Το μόνο "θέμα" που φαίνεται να συνεχίζει, είναι οι ενημερώσεις ασφαλείας που αργούν ( μία - δύο τον χρόνο ). Edited 3 Φεβρουαρίου by Brainmorf 1 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 3 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Το έχει ακόμα η γυναίκα μου και είναι σούπερ.ναι ενημερώσεις δεν παίρνει πολλές αλλά κατά τα άλλα είναι σκυλί.αψογο μετά από τόσο καιρό χρήσης. 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου (edited) Δεν υπάρχει λέμε φίλε spy14 για 49,95 που κόστισε... Να αναφέρω ότι έχει Android 12 με TCL UI V4.0.NADD. Επίσης, ενημέρωση ασφαλείας Οκτωβρίου 2023 και ενημέρωση συστήματος Google play Μαϊου 2022... Edited 3 Φεβρουαρίου by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 3 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου (edited) Ναι ειδικά σε αυτή την τιμή είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.το δουλεύω και εγώ που και που και είναι πολύ τίμιο.μια χαρά αν αναλογιστείς και την τιμή του .τώρα αν κάποιος θέλει βαριές εφαρμογές η βαριά παιχνίδια, εννοείται ότι κοιτάζει άλλη συσκευή. αλλά για απλή καθημερινή χρήση που κάνουμε οι περισσότεροι μια χαρά. Edited 3 Φεβρουαρίου by spy14 1 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. 3 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Φεβρουαρίου Το έχει ο πατέρας μου εδώ και ένα χρόνο. Είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν έχει κολλήσει ποτέ μου είπε. Άψογο για την κατηγορία του. 2 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) On 3/2/2024 at 5:01 ΜΜ, snapp said: Το έχει ο πατέρας μου εδώ και ένα χρόνο. Είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Δεν έχει κολλήσει ποτέ μου είπε. Άψογο για την κατηγορία του. Πάλι TCL ( σκέφτομαι για το 40R 5G ή το NXTpaper 4G ) θα αγοράσω φίλε snapp. Τέρμα τα Redmi μέχρι να μπορείς να διαγράψεις όποια εφαρμογή θέλεις ( αν γίνει ποτέ ). Edited 5 Φεβρουαρίου by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 4 Φεβρουαρίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) ... Edited 4 Φεβρουαρίου by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Ενημέρωση συστήματος Google Play Ιανουαρίου 2024 ( 58MB ). 1 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Παίδες, πρώτη φορά το βλέπω αυτό με το που συνδέεται στο VoWiFi : Έχει να κάνει με τον πάροχο ( Vodafone ) ή με το λογισμικό του TCL; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. 9 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου Δεν ξέρω και δεν μπορώ να το δω γιατί η γυναίκα μου άλλαξε πριν λίγες μέρες το κινητό. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου On 9/3/2024 at 9:57 ΜΜ, Brainmorf said: Παίδες, πρώτη φορά το βλέπω αυτό με το που συνδέεται στο VoWiFi : Έχει να κάνει με τον πάροχο ( Vodafone ) ή με το λογισμικό του TCL; Με τον πάροχο. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου (edited) On 11/3/2024 at 10:48 ΠΜ, Serafeim1981 said: Με τον πάροχο. Σωστός και από ότι μου είπαν σε Xiaomi βγάζει το ίδιο μήνυμα οπότε έγινε απενεργοποίηση του WiFi Calling. Το ίδιο και στο 40 R 5G. Ενημέρωση συστήματος Google Play Φεβρουαρίου 2024 ( 53MB ). Edited 15 Μαρτίου by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts