mylw_4 Δημ. Πέμπτη στις 09:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:20 πμ 2 ώρες πριν, emm_stra said: ευχαριστω και παλι! Μπορεις να μου στειλεις λινκ ποιο σιλικονατο εχεις παρει? Ευχαριστω πολυ!! Και εγω που ειχα το gt2 2 χρονια δεν παραρτηρησα τιποτα! Και εγώ το gt2 είχα πριν... με το καλό να το χαρείς το ρολόι. για μένα τα δύο αρνητικά του είναι το μη λειτουργικό Nfc και η μη ανιχνευση αρρυθμιών στο καρδιογράφημα. κατά τα άλλα είναι δυναμίτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. Πέμπτη στις 09:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:42 πμ 21 minutes ago, mylw_4 said: Και εγώ το gt2 είχα πριν... με το καλό να το χαρείς το ρολόι. για μένα τα δύο αρνητικά του είναι το μη λειτουργικό Nfc και η μη ανιχνευση αρρυθμιών στο καρδιογράφημα. κατά τα άλλα είναι δυναμίτης. ευχαριστω! Επισης παρατηρησα οτι η θερμοκρασια δερματος ειναι λιγο οτι να ναι καθως και η μετρηση του οξυγονου Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. Πέμπτη στις 12:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:41 μμ 2 ώρες πριν, emm_stra said: ευχαριστω! Επισης παρατηρησα οτι η θερμοκρασια δερματος ειναι λιγο οτι να ναι καθως και η μετρηση του οξυγονου για να είμαι ειλικρινής αυτα τα δύο τα χρησιμοποιώ ελάχιστα αν όχι καθόλου. Δεν έχω άποψη για την ορθότητα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. Πέμπτη στις 07:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:56 μμ 13 ώρες πριν, emm_stra said: ευχαριστω και παλι! Μπορεις να μου στειλεις λινκ ποιο σιλικονατο εχεις παρει? Έχω πάρει τα 2 παρακάτω: link link Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. Παρασκευή στις 05:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:19 πμ 9 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Έχω πάρει τα 2 παρακάτω: link link ευχαριστω πολυ! Μια ερωτηση ακομη: Δεν υπαρχουν λουρακια της huawei αυθεντικα με το ονομα επανω? Οσο εχω ψαξει δεν βρισκω! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. Παρασκευή στις 09:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:26 πμ 4 ώρες πριν, emm_stra said: ευχαριστω πολυ! Μια ερωτηση ακομη: Δεν υπαρχουν λουρακια της huawei αυθεντικα με το ονομα επανω? Οσο εχω ψαξει δεν βρισκω! Δεν έχω βρεί αυθεντικά, και πίστεψε με έχω ψάξει πολύ! Αλλά γενικά εκεί έξω υπάρχουν εξαιρετικά λουράκια απο 3ους κατασκευαστές (βλέπε Spigen), λόγω του ότι όλα ακολουθούν το ίδιο πρότυπο (Huawei, Xiaomi, Samsung κτλ). 1 Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. Παρασκευή στις 04:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:39 μμ 7 ώρες πριν, DimitrisAndNiki said: Δεν έχω βρεί αυθεντικά, και πίστεψε με έχω ψάξει πολύ! Αλλά γενικά εκεί έξω υπάρχουν εξαιρετικά λουράκια απο 3ους κατασκευαστές (βλέπε Spigen), λόγω του ότι όλα ακολουθούν το ίδιο πρότυπο (Huawei, Xiaomi, Samsung κτλ). υπαρχει spigen σιλικονατο? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν On 7/2/2025 at 6:39 ΜΜ, emm_stra said: υπαρχει spigen σιλικονατο? Υπάρχει... 1. Θέλει αντάπτορα γιατι είναι 20mm 2. Είναι πανάκριβο * πάρε 2-3 φτηνά να κάνεις την δουλειά σου (απο Skroutz, Temu ή κάποιο άλλο μαγαζί) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts