Jump to content

Δυναμικά στην εποχή του 1Gbps της COSMOTE με τo FRITZ!Box 5530 της AVM!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

H COSMOTE πρόσφατα ανακοίνωσε ότι όλοι οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτης της θα μπορούν να αξιοποιήσουν ασύλληπτες ταχύτητες στα 300Mbps, 500Mbps και 1Gbps (για πρώτη φορά στο δίκτυο οπτικών ινών COSMOTE Fiber μέσω υποδομής Fiber to the Home). Σύμφωνα με τον κορυφαίο πάροχο, περισσότερα από 730.000 σπίτια και επιχειρήσεις μπορούν πλέον να σερφάρουν με αδιανόητα γρήγορες ταχύτητες που κόβουν την ανάσα και οι οποίες θα κάνουν το lag μια… πικρή ανάμνηση του παρελθόντος (μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ).

Φυσικά, καλές οι ταχύτητες και η ευκολία που χαρίζει η οπτική ίνα στο σπίτι, όμως για να μπορέσετε να απολαύσετε το πλήρες εύρος και τη δυναμική των νέων συνδέσεων fiber χρειάζεστε και τον κατάλληλο εξοπλισμό που να είναι σε θέση να σας χαρίσει state-of-the art επιδόσεις και υψηλή αξιοπιστία. Για αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η COSMOTE έχει επιλέξει επίσημα την AVM ως την εταιρεία που παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για το πρότυπο GPON (δηλαδή Asynchronous Transfer Mode που υποστηρίζει VoIP, Data και IPTV στο 1GBps). Και όταν μιλάμε για κατάλληλο εξοπλισμό εννοούμε το FRITZ!Box 5530 Fiber, το router που είναι σχεδιασμένο για να σας «ταξιδέψει» στο νέο κόσμο της οπτικής ίνας για οικιακή χρήση που φέρει την σφραγίδα της COSMOTE.

Το FRITZ!Box 5530 Fiber, προσφέρει next-gen ταχύτητες Wi-Fi 6, Multi-User MIMO και 2.5 gigabit LAN port για αθρόα σύνδεση με δεκάδες διαφορετικές συσκευές που λειτουργούν παράλληλα και που κάνουν πράξη το όραμα του IoT στο οικιακό σας δίκτυο. Αυτό πρακατικά σημαίνει ότι το 5530 εξασφαλίζει ταυτόχρονη χρήση των συσκευών σε οποιοδήποτε σημείο κι εάν βρίσκεστε. Επιπλέον, η πρόταση της AVM υποστηρίζει Mesh Wi-Fi, πράγμα που σημαίνει ότι τα videos, η μουσική και οι φωτογραφίες μπορούν να παίξουν χωρίς την παραμικρή απώλεια, καθώς οι FRITZ! συσκευές συνενώνονται και δημιουργούν ένα ενιαίο δίκτυο, δίνοντας ουσιαστικά σημαντική ώθηση στη μετάδοση δεδομένων.

Το FRITZ!Box 5530 δεν προσφέρει όμως μόνο υψηλό performance, αλλά και τεράστια ευκολία χρήσης, εξαιτίας του εξελιγμένου FRITZ!OS, του ειδικού sophisticated λειτουργικού συστήματος της AVM, που σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια που αφορά στο οικιακό σας δίκτυο. Τα δε τακτικά updates από το team της AVM, σας επιτρέπουν να είστε πάντοτε up-to-date, έτσι ώστε η συσκευή σας να ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε κάθε νέα πρόκληση. Και επειδή το όνομα της AVM είναι συνώνυμο της ασφάλειας, το FRITZ!Box 5530 διαθέτει built-in VPN, αλλά και ειδικά security features για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και… μακριά από κακόβουλες ενέργειες που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των δεδομένων σας.

Και το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς οι πελάτες της COSMOTE με το που θα αποκτήσουν το FRITZ!Box 5530 θα λάβουν ως δώρο το Wi-Fi repeater 1200 ΑΧ της AVM, το οποίο βοηθάει τους χρήστες της COSMOTE να επεκτείνουν το ασύρματο οικιακό τους δίκτυο, δρέποντας τους καρπούς του MESH Wi-Fi (φτάνοντας σε ταχύτητες που αγγίζουν το 1Gbit).

Με τις υψηλές ταχύτητες της COSMOTE και την high-tech δυναμική που προσφέρει το FRITZ!Box της AVM, η νέα εποχή του 1GBps δεν είναι πλέον ένα άπιαστο όνειρο, αλλά μια… απτή πραγματικότηταΓνωρίστε το FRITZ!Box 5530 στο πλησιέστερο κατάστημα COSMOTE ή επικοινωνήστε με την ΑΜΥ Α.Ε., τον επίσημο διανομέα της AVM στην Ελλάδα για την Ελλάδα. 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...