Jump to content

Internet ενώ μιλάω στο τηλέφωνο

adais
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Μπορώ να έχω ίντερνετ μέσω δεδομένων cosmote ενώ παράλληλα μιλάω στο τηλέφωνο?

Τώρα που το δοκίμασα με το που κάνω μια κλήση ενώ πριν την κλήση μου δείχνει κανονικά δεδομένα 4g με το που κάνω τη κλήση το 4g εξαφανίζεται και δεν έχω ίντερνετ όσο μιλάω στο τηλέφωνο.

Γιατί συμβαίνει αυτό και πως λύνεται?

Edited by adais

• The title was changed to Internet ενώ μιλάω στο τηλέφωνο

Πρεπει η συσκευη σου να υποστηριζει volte. Στελνεις wificall στο 1333 και βλεπεις την απαντηση που θα ερθει. Αν σου πει μη συμβατη συσκευη δε σημαινει απαραιτητα οτι δε θα δουλευει αλλα για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία θα πρέπει είτε να βάλεις την κάρτα SIM σε μία συμβατή συσκευή και μετά πάλι στη δική σου ή να δοκιμάσεις επικοινωνία στο chat της Cosmote να στο ενεργοποιήσουν αυτοι

Edited by bbbb

Το Samsung galaxy s9 Plus έχω νομίζω το υποστηρίζει.

Μου βγάζει ότι η υπηρεσια που ζητήσατε δεν υπάρχει.

Cosmote έχω.

Edited by adais

Μου γράφει ότι η υπηρεσια είναι ηδη ενεργοποίημενη.

Πάντως με βάση αυτο για να δουλέψει θέλει wifi οπότε είναι δώρον αδωρον γιατί με wifi μια χαρά μπορώ να μιλάω και να είμαι και στο νετ.

Το θέμα είναι αυτό να γίνεται μόνο με δεδομένα.

Edited by adais

Άλλο το vowifi άλλο το volte που θέλεις εσύ, στις ρυθμίσεις έχεις ενεργό το volte;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μόλις το δοκίμασα.

Δηλαδή έχοντας ενεργό το wificalling και το volte μπορώ μόνο με δεδομένα να μιλάω και ταυτόχρονα να είμαι και στο νετ.

Χωρίς το volte όμως ενεργό αυτό δεν γίνεται.

Τι ακριβώς κάνει το wifi calling?

Γιατί όταν έχω ενεργά και δεδομένα αλλά και το wifi όταν κάνω μια κλήση πλέον μου δείχνει πάνω δεξιά ένα εικονίδιο τηλεφώνου και wifi κολλητά.

large?v=v2&px=999

Τι ακριβώς κάνει αυτό το wifi calling????

To WiFi calling είναι για να βγαίνει η κλήση μέσο του wifi αν δεν έχεις καλό σήμα, δλδ και σε λειτουργία πτήσης να είναι το τηλέφωνο με ανοιχτό μόνο το wifi θα μπορείς να πάρεις τηλέφωνο κανονικά.

Από την φωτογραφία φαίνεται ότι η κλήση είναι μέσο του WiFi

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Τι είναι καλύτερο?

Να αφήσω τη κλήση κανονικά ή μέσω wifi calling?

Απ' ότι κατάλαβα αν θέλω να έχω και ίντερνετ ενώ μιλάω στο τηλέφωνο το wifi calling είναι μονόδρομος?

Δεν πιστεύω να χρεώνεται παραπάνω αυτό το wifi calling?

Δεν έχει έξτρα χρέωση αλλά κανονικά πρέπει όταν είσαι με δεδομένα εκει διπλα απο το σηματάκι του 4G να γράφει volte για να μπορεις να μιλάς με 4g κατά την κλήση. Απο ρυθμίσεις-->συνδέσεις-->δίκτυα κινητής έχει ενεργό το κλήσεις volte?

1 ώρα πριν, chios said:

Άλλο το vowifi άλλο το volte που θέλεις εσύ, στις ρυθμίσεις έχεις ενεργό το volte;

Η Iδια υπηρεσία ειναι. Με το sms ενεργοποιούνται και τα 2 μαζί και volte και vowifi

• 7 months later...

ευχαριστώ πολύ παιδιά, με ταλαιπωρούσε πολύ καιρό το θέμα κλήσεις και data Μαζί γιατί πχ είχα VPN και δούλευα και έτρεμα μη με καλέσει κάποιος και κοπεί η σύνδεση.

• 5 months later...

καλησπερα σας. να μου πειτε κι εμενα που βρισκω την ρυθμιση? γιατί εστειλα μνμ στο 1333 και μου ειπε οτι είναι ενεγοποιημενο. δεν ειχα θέμαμεχρι εχθες.κατι πειραξαν μαλλον οι μικρες μου.μπορείτε να με βοηθήσετε?

2 ώρες πριν, mariasakis said:

καλησπερα σας. να μου πειτε κι εμενα που βρισκω την ρυθμιση? γιατί εστειλα μνμ στο 1333 και μου ειπε οτι είναι ενεγοποιημενο. δεν ειχα θέμαμεχρι εχθες.κατι πειραξαν μαλλον οι μικρες μου.μπορείτε να με βοηθήσετε?

Καλησπέρα. Τι συσκευή έχεις;

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016