Jump to content

iPhone 14

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

16 minutes ago, PARA2 said:

Ναι, απο Android έρχομαι και είπα να ρωτήσω πριν το κάνω. Πήγε καλά;

Μια χαρά, κάνε το update οταν βγαίνει μην αγχώνεσαι...

ff.jpg

5 ώρες πριν, PARA2 said:

ένα μήνα μετά...

Καλημέρα στην ομάδα! έχει δοκιμάσει κανείς να αναβαθμίσει σε iOS18; πήγε ομαλά; κάποιο πρόβλημα ίσως;

Κι εγώ ένα μήνα μετά είμαι, από την πρώτη στιγμή έκανα το update, όλα πηγαίνουν ρολόι, κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε battery drain, ούτε τίποτα. Μιλώντας για iOS 18, εκείνο που γουστάρω κάργα, είναι το dark mode όπου όλα τα εικονικά αλλάζουν χρώμα, είναι πολύ στυλατα και καλαίσθητα τα εικονίδια στις αντιθέσεις με το μαύρο. 

Στον πρώτο αυτό μήνα πάντως, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα, η θετική εικόνα συνεχίζει να υπάρχει, δηλώνω ικανοποιημένος με την επιλογή μου. Θαυμάζω για ακόμα μια φορά την αυτονομία, με 5G (εφόσον υπάρχει η δυνατότητα, δε βρίσκω το λόγο να μην τη χρησιμοποιώ), έχει πολύ καλή διαχείριση, το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές ως GPS & για μουσική, αποκορύφωμα, ήταν μια εξόρμηση όπου από πρωί, με εξαίρεση κάποιες ενδιάμεσες στάσεις, το κινητό δούλευε συνεχώς με 5G για μουσική, με φουλ φωτεινότητα και με έβγαλε μέχρι το απόγευμα. Αναφερόμενος στη φωτεινότητα, είναι πάρα πολύ καλή, με ντάλα ήλιο, μπορώ να δω την οθόνη καθαρά, κάτι το οποίο πολλές φορές δεν μπορούσα να κάνω με το 12αρι....

Μέρα με τη μέρα, με κερδίζει ολοένα και περισσότερο η σιγουριά που προσφέρει το iOS, όλα γίνονται πανευκολα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ανά πάσα στιγμή με εξυπηρετεί αδιαμαρτύρητα, δεν χρειάζομαι κάτι άλλο στην πράξη....

• 2 weeks later...

Κάποια σχόλια για την 18.1 σε περίπτωση που έχουν απορίες κάποιοι. Μέχρι στιγμής, δεν έχω εντοπίσει κάποιο θέμα και γενικά, μου κάνει εντύπωση το ότι στη συγκεκριμένη αναβάθμιση, δεν έχω διαβάσει παράπονα η προβλήματα, μάλλον είναι απο τις πιο απροβληματιστες αναβαθμίσεις, εκτός αν τόσο δεν έχω αντιληφθεί κάτι. 

Στα της συσκευής, εκτιμώ αφάνταστα πολύ στην πράξη την αλλαγή που έγινε στο control center όπου πλέον μπορείς να έχεις ξεχωριστά τα κουμπιά για οποιαδήποτε επιλογή συνδεσιμότητας, ενώ μέχρι τώρα ήταν όλα μαζί σε ένα παράθυρο αναδυόμενο. Αυτό το έβρισκα ενοχλητικό από ένα σημείο και έπειτα και επίσης, μου αρέσει και το μέγεθος των κουμπιών αυτών, είναι στα μέτρα μου. 

Έχω την αίσθηση ότι έχει αυξηθεί ελαφρώς η κατανάλωση μπαταρίας, πιστεύω όμως ότι είναι μέχρι να "κάτσει" η αναβάθμιση. 

Η Apple ξεκίνησε εκτάκτως πρόγραμμα σέρβις για iPhone 14

Παρόλο που έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την αρχική κυκλοφορία της συσκευής, η εταιρεία εντόπισε ότι ένας μικρός αριθμός από iPhone 14 Plus που κατασκευάστηκαν μεταξύ 10 Απριλίου 2023 και 28 Απριλίου 2024, ενδέχεται να παρουσιάσουν μια δυσλειτουργία που η πίσω κάμερα δεν δείχνει τίποτα στο preview

https://support.apple.com/el-gr/iphone-14-plus-service-program-for-rear-camera-issue

• 3 weeks later...

Μερικές νυχτερινές λήψεις από το απόκτημα μου, από τις οποίες είμαι ικανοποιημένος απίστευτα πολύ, συγκριτικά με το 12αρι μου, είναι εμφανής η διαφορά προς το καλύτερο. Φυσικά και στις πρωινές φυσάει, είναι εντυπωσιακό το πώς τα καταφέρνει όταν πέσει το σκοτάδι. 

Σε θέμα μπαταρίας, μου βγάζει άνετα ένα 24ωρο, συνήθως και παραπάνω, δύο μέρες δεν έχω καταφέρει ακόμα να το διατηρήσω μεταξύ δύο φορτίσεων, πιστεύω όμως θα το πετύχω κάποια στιγμή.

Εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του, τις προάλλες το δούλευα ως hotspot, με ταχύτητες 5G όπου έκανα download και έκανε λήψη με απίστευτες ταχύτητες και απλά ζεστάθηκε, με μια ελαφρά υποψία lag, παρόλα αυτά, συγκριτικά με Xiaomi που είχα πριν, με το 14αρι σίγουρα δεν ψήνει αυγό κάποιος.

Μπαίνω φορές στον προβληματισμό στο αν είναι εμφανώς υποδεέστερη ως επιλογή συγκριτικά με τα επόμενα μοντέλα, η αλήθεια είναι ότι αν εξαιρέσουμε την κάμερα, δεν πιστεύω ότι υπολείπεται σημαντικά και κατ'εμέ, το 14αρι αποτελεί τη Χρυσή τομή για όποιον θέλει να δοκιμάσει μια σχετικά οικονομική πρόταση στο οικοσύστημα της Apple, χωρίς να νιώθει ότι έχει μείνει υπερβολικά πίσω.

Στην καθημερινότητα μου, εκτιμώ αφάνταστα το μέγεθος του το οποίο, μου φαίνεται ότι είναι το ιδανικό για ένα κινητό, χωρίς να είναι μακρόστενο και ογκώδες και φυσικά, με το βάρος και την τετραγωνισμένη σχεδίαση, κάθεται πάρα πολύ ωραία και άνετα στο χέρι χωρίς να κουράζει.

IMG_1338.jpeg

IMG_1336.jpeg

IMG_1327.jpeg

IMG_1280.jpeg