Tasos19s Δημ. November 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2023 Ή τα στέλνεις σαν αρχείο στο Viber και πηγαίνουν ολόκληρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου Καλησπέρα,θα πάρω ένα 14 pro που λειτουργεί μόνο με esim,έχω και το pixel που θα συνεχίσει να είναι το πρώτο τηλέφωνο,για να μιλάω με το 14αρι θα πρέπει να σβήνω η να έχω σε λειτουργία πτήσης το pixel και το αντίθετο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 32 minutes ago, bardull said: Καλησπέρα,θα πάρω ένα 14 pro που λειτουργεί μόνο με esim,έχω και το pixel που θα συνεχίσει να είναι το πρώτο τηλέφωνο,για να μιλάω με το 14αρι θα πρέπει να σβήνω η να έχω σε λειτουργία πτήσης το pixel και το αντίθετο? Δεν υπάρχει twin sim με φυσική και esim. Οπότε αυτό δεν λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 44 minutes ago, bardull said: Καλησπέρα,θα πάρω ένα 14 pro που λειτουργεί μόνο με esim,έχω και το pixel που θα συνεχίσει να είναι το πρώτο τηλέφωνο,για να μιλάω με το 14αρι θα πρέπει να σβήνω η να έχω σε λειτουργία πτήσης το pixel και το αντίθετο? Αν το καταφέρεις με οποιονδήποτε τρόπο είτε δηλαδή με δυο φυσικές sim τότε ναι βάζεις σε πτήση το ένα και ανοίγεις το άλλο και είσαι εντάξει Χωρίς PIN γιατί δημιουργεί δυσλειτουργίες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 30 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Μαρτίου 4 ώρες πριν, bardull said: Καλησπέρα,θα πάρω ένα 14 pro που λειτουργεί μόνο με esim,έχω και το pixel που θα συνεχίσει να είναι το πρώτο τηλέφωνο,για να μιλάω με το 14αρι θα πρέπει να σβήνω η να έχω σε λειτουργία πτήσης το pixel και το αντίθετο? Αν έχεις Twin SIM, απλά βάζεις το ένα σε πτήση & είσαι κομπλέ. Να έχεις όμως, 2 κάρτες ταυτόχρονα, μία φυσική και μία eSIM, δεν γίνεται. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openminder777 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου On 30/3/2025 at 6:45 ΜΜ, bardull said: Καλησπέρα,θα πάρω ένα 14 pro που λειτουργεί μόνο με esim,έχω και το pixel που θα συνεχίσει να είναι το πρώτο τηλέφωνο,για να μιλάω με το 14αρι θα πρέπει να σβήνω η να έχω σε λειτουργία πτήσης το pixel και το αντίθετο? twin sim με φυσικη καρτα και NOVA τις χρησιιμοποιω με iphone 14 plus + huawei p smart z, οταν λαμβανω κληση κουδουνιζουν και οι 2 ταυτοχρονα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts