Jump to content

Κανονισμοί Πολυκατοικίας (ενοίκιο, κοινόχρηστα κ.α.)

SonGohan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γράφεις ότι οι ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ δεν πληρώνουν κοινόχρηστα! Μιλάς για ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟ διαμερίσματα ?

Οχι μεσα μενουν,αλλα πληρωνουν οτι θελουν αυτοι.Ο ενας λεει πχ η καθαριοτητα δεν με ικανοποιει αρα δεν την πληρωνω.Το θεμα ομως ειναι οχι τα χρηματα,αλλα πως να παραδωσουμε τη διαχειριση αφου κανεις δεν εμαφανιζεται στη συνελευση.

ΥΓ Αυτοι που δεν πληρωνουν ειναι συγγενεις!!! της συζυγου μου

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Εφόσον έχει πλειοψηφία μπορεί να ορίσει διαχειριστη, αλλά τι θα βγει ?

ΥΓ. Η Πολυκατοικία έχει ασανσέρ ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτός πχ που λέει η καθαριότητα δεν με ικανοποιεί, του λες βρες ΕΣΥ κάποιον άλλο και εγώ θα συμφωνήσω!

Εφόσον έχει πλειοψηφία μπορεί να ορίσει διαχειριστη, αλλά τι θα βγει ?

ΥΓ. Η Πολυκατοικία έχει ασανσέρ ?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτός πχ που λέει η καθαριότητα δεν με ικανοποιεί, του λες βρες ΕΣΥ κάποιον άλλο και εγώ θα συμφωνήσω!

Nai εχει.Γιατι;

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Το πρόβλημα είναι περίπλοκο και δεν είναι εύκολο να λυθεί, χωρίς πλήρη γνώση της κατάστασης. Πόσα διαμερίσματα, πόσοι όροφοι κτλ

Υπάρχουν δηλαδή ΑΠΛΗΡΩΤΑ κοινόχρηστα? Θα μπορούσε πχ να κόψει την λειτουργία του ασανσέρ λόγω χρέους, αλλά αυτό θα επηρέαζε και τους δικούς της ενοικους.

ΥΓ. Διαχειριστής αναλαμβάνει ΕΝΟΙΚΟΣ, αλλά αυτό πάλι μετά από 20 χρόνια είναι πάλι δύσκολο να γίνει δεκτό.

Καλησπέρα :)

Δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί πιο παλιά αλλά εάν κάποιος ένοικος θελήσει να αυτονομηθει _παρόλο που λειτουργεί η θέρμανση σε μια πολυκατοικία-βάζοντας αέριο, ποιες είναι οι υποχρεώσεις του απέναντι στην πολυκατοικία??

Edited by evelinalex
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλή Χρονιά αρχικά σε όλα τα μέλη του forum!

Επανέρχομαι ξανά λίγο στο θέμα των ηλιακών.

Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενο χρόνο στο παρόν νήμα, εγώ μαζί με άλλους δύο ιδιοκτήτες σε πολυκατοικία τεσσάρων οροφοδιαμερισμάτων αδυνατούμε κατά τη σύσταση της πολυκατοικίας λόγο της αποκλειστικότητας χρήσης & ιδιοκτησίας την ταράτσας από τον ένα ιδιοκτήτη του ενός οροφοδιαμερίσματος στην αδυναμία τοποθέτησης ηλιακών λόγο άρνησης αυτού ακόμα και στην απόληξη (υπερκατασκεύη).

Ρωτάω το εξής λοιπόν: Υπάρχει κάτι πιο ισχυρό από την σύσταση - καταστατικό της πολυκατοικίας όπως πχ ένα παραθυράκι νόμου λόγο αυτής της περίπτωσης να μας επιτρέπει μια κατ' εξαίρεση άδεια για την τοποθέτηση των ηλιακών στην απόληξη της πολυκατοικίας ή να υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη που έχει την αποκλειστικότητα χρήσης της ταράτσας να μας αφήσει για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας π.χ. να βάλουμε ηλιακούς να εξυπηρετούμαστε οι υπόλοιποι;

Εδώ να πω μια παρατήρηση, παράπονο, αδικία πως να το πω...

Βλέπω περιμετρικά του σπιτιού μου απ' έξω αλλά και γενικότερα στις ταράτσες των πολυκατοικιών πως κοντά οι μισές πολυκατοικίες

στις απολήξεις αυτών δεν έχουν έναν αλλά δύο και τρεις ηλιακούς όχι επειδή υπάρχει το ίδιο πρόβλημα όπως στη δικιά μου περίπτωση που η ταράτσα είναι ιδιόκτητη αλλά σε κοινόχρηστες ταράτσες επιλέγουν να τοποθετούν τους ηλιακούς τους στις απολήξεις για να πιάνουν κυρίως καλύτερες αποδόσεις αυτοί αλλά και δευτερευόντως να έχουν τις ταράτσες ελεύθερες για άλλους λόγους. Η αδικία η τεράστια που νιώθω είναι η υποκρισία της πολεοδομίας που απαγορεύει δήθεν οποιαδήποτε τοποθέτηση ή κατασκευή σε απόληξη όταν άλλοι που ενώ μπορούν να βάλουν στις ταράτσες λόγο κοινής χρήσης επιλέγουν τις απολήξεις κι εγώ δεν που δεν μπορώ γιατί δε με αφήνει ο ιδιοκτήτης της ταράτσας να μην μου δίνεται άδεια να βάλω στην απόληψη λόγο αυτής της κατάστασης και να έχω πέσει και στην ατυχία να έχω τόσο μ....α γείτονα να μη με αφήνει ούτε σε αυτή.

Για αυτό και ρωτάω ποια μπορεί να είναι η λύση στο πρόβλημα μου αλλά και των άλλων δύο ιδιοκτητών;

Αφού απευθύνθηκα σε ένα (καλό) συμβολαιογράφο μου διαβεβαίωσε πως δεν ύπαρχει λύση στο πρόβλημά μου εκτός από την προσφυγή στα δικαστήρια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με άγνωστο το αποτέλεσμα και εντέλει όχι και τόσο λύση. Η συναίνεση στη σύσταση της πολυκατοικίας που υπγράφηκε από τον δίκηγόρο κατά την αγορά του διαμερίσματος είναι εγκληματική. Κανονικά αυτόν πρέπει να κάτσω στο σκαμνί.

Δυστυχώς η μόνη πραγματική λύση στο πρόβλημά μου είναι η πώληση του διαμερίσματός (πατρικό) μου.

Και όλα αυτά για ένα ηλιακό;;; Εχω ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Σιγά το έξοδο που θα τρέχω να πουλήσω το σπίτι για αυτό. :lol:
Ι need a six month vacation, twice a year.

Και όλα αυτά για ένα ηλιακό;;; Εχω ηλεκτρικό θερμοσίφωνα. Σιγά το έξοδο που θα τρέχω να πουλήσω το σπίτι για αυτό. :lol:
Το να έχει ήλιο είτε με καύσωνα είτε με παγωνιά και να ανάβω θερμοσίφονα να περιμένω να ζεσταθεί για να κάνω μπάνιο

ή να πλύνω πιάτα το θεωρώ σπίτι αντι-λειτουργικό για να μην πω προβληματικό. Δεν το διανοννούμε εν έτη 2019 σπίτι και μάλιστα οροφοδιαμέρισμα να μην έχει ηλιακό. Δεν μιλάω για τα καινούρια σπίτια που είναι ενεργιακής κλάσης Α.

Edited by Vivere

Αφού απευθύνθηκα σε ένα (καλό) συμβολαιογράφο μου διαβεβαίωσε πως δεν ύπαρχει λύση στο πρόβλημά μου εκτός από την προσφυγή στα δικαστήρια για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με άγνωστο το αποτέλεσμα και εντέλει όχι και τόσο λύση. Η συναίνεση στη σύσταση της πολυκατοικίας που υπγράφηκε από τον δίκηγόρο κατά την αγορά του διαμερίσματος είναι εγκληματική. Κανονικά αυτόν πρέπει να κάτσω στο σκαμνί.

Δυστυχώς η μόνη πραγματική λύση στο πρόβλημά μου είναι η πώληση του διαμερίσματός (πατρικό) μου.

Θα πουλήσεις το σπίτι γιατί δε μπορείς να βάλεις ηλιακό; σοβαρά; εκτός αν είναι κανένα τσαντίρι του 50

Αν το σπίτι είναι κατοικήσιμο κανονικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο

Θα πουλήσεις το σπίτι γιατί δε μπορείς να βάλεις ηλιακό; σοβαρά; εκτός αν είναι κανένα τσαντίρι του 50

Αν το σπίτι είναι κατοικήσιμο κανονικά δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο

Όχι του 90+ είναι ίσως γι αυτό κι εκνευρίζομαι περισσότερο.

Δεν ξέρω εάν έχει ερωτηθεί πιο παλιά αλλά εάν κάποιος ένοικος θελήσει να αυτονομηθει _παρόλο που λειτουργεί η θέρμανση σε μια πολυκατοικία-βάζοντας αέριο, ποιες είναι οι υποχρεώσεις του απέναντι στην πολυκατοικία??

Υποχρέωση σου ειναι η συντήρηση του καυστήρα.

ΦΕΚ 167Α 3/11/17, Νόμος 4495-2017 - αρθρο 127 παρ 8

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Υποχρέωση σου ειναι η συντήρηση του καυστήρα.

ΦΕΚ 167Α 3/11/17, Νόμος 4495-2017 - αρθρο 127 παρ 8

-------------

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

Σκέφτεται μια ένοικος να το κάνει ενώ λειτουργεί η θέρμανση με πετρέλαιο όμως!!

Το θεωρώ λίγο άκυρο να θέλει να το κάνει αλλά αν το θέλει.....

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

Σκέφτεται μια ένοικος να το κάνει ενώ λειτουργεί η θέρμανση με πετρέλαιο όμως!!

Το θεωρώ λίγο άκυρο να θέλει να το κάνει αλλά αν το θέλει.....

Καλησπέρα, μπορει να το κανει, θελουν δεν θελουν οι αλλοι, εχει αλλαξει ο νομος πλεον.

Ομως ειναι υποχρεωμενη για 2 πραγματα.

1ον πληρωνει κανονικα σε περιπτωση βλαβης στο πετρελαιο πχ αλλαγη καυστηρα, λεβητα κτλ.

Νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν πληρωνει την τυπικη συντηρηση του καυστηρα-λεβητα πχ καθαρισμο, αλλαγη μπεκ κτλ που ειναι και μικροτερης αξιας και δευτερον οτι αν εχει σωληνες μεσα στο διαμερισμα του πχ ειναι δισωληνιο συστημα, τοτε οφειλει να μονωθουν παρα πολυ καλα!

Ομως δεν πληρωνει ουτε 1 ευρω για δαπανες καυσιμου.

Βασικα οι περισσοτεροι θελουν να αυτονομηθουν επειδη στις πολυκατοικιες ειτε δεν αναβουνε καν, ειτε γιατι αναβουν οτι ωρα θελουν.

και εγω εδω περα εβαλα αεριο δεν ρωτησα κανεναν και δεν αναβουμε εδω και πανω απο 5-6 χρονια και ειμαι και διαχειριστης.

Edited by Nikifoross

Καλησπέρα, μπορει να το κανει, θελουν δεν θελουν οι αλλοι, εχει αλλαξει ο νομος πλεον.

Ομως ειναι υποχρεωμενη για 2 πραγματα.

1ον πληρωνει κανονικα σε περιπτωση βλαβης στο πετρελαιο πχ αλλαγη καυστηρα, λεβητα κτλ.

Νομιζω χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν πληρωνει την τυπικη συντηρηση του καυστηρα-λεβητα πχ καθαρισμο, αλλαγη μπεκ κτλ που ειναι και μικροτερης αξιας και δευτερον οτι αν εχει σωληνες μεσα στο διαμερισμα του πχ ειναι δισωληνιο συστημα, τοτε οφειλει να μονωθουν παρα πολυ καλα!

Ομως δεν πληρωνει ουτε 1 ευρω για δαπανες καυσιμου.

Βασικα οι περισσοτεροι θελουν να αυτονομηθουν επειδη στις πολυκατοικιες ειτε δεν αναβουνε καν, ειτε γιατι αναβουν οτι ωρα θελουν.

και εγω εδω περα εβαλα αεριο δεν ρωτησα κανεναν και δεν αναβουμε εδω και πανω απο 5-6 χρονια και ειμαι και διαχειριστης.

Κ στην συντήρηση όπως έγραψε ένα μέλος παραπάνω!!!!

Από θέμα ασφάλειας??

Γύρω γύρω έχω δει πολλά διαμέρισματα που έχουν βάλει αυτονομία σε αέριο!!!

Από θέμα ασφάλειας??

Ναι! Απο θεμα ασφάλειας, γιατι είστε στο ίδιο κτήριο.

Εαν δεν θες να συμμετέχεις στην συντήρηση, θα πρεπει να εχεις βεβαίωση, με την ομόφωνη γνώμη των συνιδιοκτητών. (τελευταία παράγραφος του νόμου που σου είπα πιο πάνω)

-------------

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Ναι! Απο θεμα ασφάλειας, γιατι είστε στο ίδιο κτήριο.

Εαν δεν θες να συμμετέχεις στην συντήρηση, θα πρεπει να εχεις βεβαίωση, με την ομόφωνη γνώμη των συνιδιοκτητών. (τελευταία παράγραφος του νόμου που σου είπα πιο πάνω)

-------------

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!

Από θέμα ασφάλειας??

Καλησπέρα, στην τυπικη συντηρηση νομιζω δεν πληρωνουν, πχ καθαρισμα και τετοια.

Αν θελει ανταλλακτικα τοτε ναι.

Και φυσικο αεριο και υγραεριο με μπουκάλες επιτρεπεται, για τις μπουκάλες είναι γνωστο ότι είναι πολύ χειροτερο.

Το αεριο είναι ποιο ασφαλες, είναι και απεξω εχει πολλες δικλειδες ασφαλειας.

θα ελεγα ποιο επικυνδυνο είναι το πετρελαιο γιατι είναι και μεσα σε υπογεια.

Yγραέριο νομίζω δεν επιτρέπεται για αυτονομία και σε άλλες περιπτώσεις ,για λόγους ασφαλείας .Ξέρω περίπτωση που τους σταμάτησαν όταν το έμαθαν.

Για το πετρέλαιο αν τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας δεν υπάρχει ή μειώνεται ο κίνδυνος.Εχουν γίνει αυστηροί οι κανονισμοί ασφαλείας ,άσχετα αν τηρούνται. Θέλει ξεχωριστό δωμάτιο από τα μηχανήματα η δεξαμενή πετρελαίου ,βαλβίδα που κόβει παροχή,πυροσβεστήρες βαρελάκια κλπ που θα πεί ο μηχανολόγος που υπογράφει την συντήριση.

Βεβαια όταν υπάρχει οικονομική κρίση ,μαλώνουν στις πολυκατοικίες για τα κοινόχρηστα ,τίποτε μπορεί να μην τηρείται.Εύκολα όμως μπλέκει νομικά ο διαχειριστής αν γίνει κάτι απρόοπτο.Και αλυσίδα και οι ιδιοκτήτες που θίγονται.

Yγραέριο νομίζω δεν επιτρέπεται για αυτονομία και σε άλλες περιπτώσεις ,για λόγους ασφαλείας .Ξέρω περίπτωση που τους σταμάτησαν όταν το έμαθαν.

Για το πετρέλαιο αν τηρούνται οι κανονισμοί ασφαλείας δεν υπάρχει ή μειώνεται ο κίνδυνος.Εχουν γίνει αυστηροί οι κανονισμοί ασφαλείας ,άσχετα αν τηρούνται. Θέλει ξεχωριστό δωμάτιο από τα μηχανήματα η δεξαμενή πετρελαίου ,βαλβίδα που κόβει παροχή,πυροσβεστήρες βαρελάκια κλπ που θα πεί ο μηχανολόγος που υπογράφει την συντήριση.

Βεβαια όταν υπάρχει οικονομική κρίση ,μαλώνουν στις πολυκατοικίες για τα κοινόχρηστα ,τίποτε μπορεί να μην τηρείται.Εύκολα όμως μπλέκει νομικά ο διαχειριστής αν γίνει κάτι απρόοπτο.Και αλυσίδα και οι ιδιοκτήτες που θίγονται.

Μπερδεμένα τα λες.Εγώ έχω βάλει φυσικό αέριο ο μόνος στην πολυκατοικία και είδα την υγειά μου.Οσον αφορά στην ασφάλεια,ίσα ίσα το αέριο δεν περνάει μέσα από το κτίριο,η σωλήνα βρίσκεται μόνον πάνω στον εξωτερικό τοίχο, και καταλήγει στη βεράντα όπου βρίσκεται και ο καυστήρας.Αρα δεν υπάρχει φόβος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

καλησπέρα, αλλο το φυσικο αεριο που εχει μια συνεχομενη ροη απο σωληνα που ερχεται απο εξω και πολλες δικλειδες ασφαλειας και αλλο πραγμα το υγραεριο που ειναι φιαλες.

Καταρχην να πω οτι λογω της δουλειας μου ξερω πολυ καλα τι επιτρεπεται και τι οχι.

το υγραεριο επιτρεπεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ σε λεβητες στο μπαλκονι μια χαρα.

Οτι καποιος φοβαται κανει φασαρια και καποιος το ξηλωσε δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

Εχω απειρους πελατες που εχουν βαλει και εχουμε βαλει επισης.

Επισης στο διαμερισμα μας που εχουμε πχ πετρογκαζ και εχει φιαλη ειναι το ιδιο υλικο και 100000 φορες ποιο επικυνδυνο γιατι ειναι ΜΕΣΑ στο σπιτι!!!! οπως και οι σομπες υγραεριου ΑΚΟΜΑ χειροτερα! ειδατε στην ταβερνα στην Καλαματα τι εγινε?

ηταν ανοιχτη η εστια και πηγε μια γυναικα να αλλαξει μπουκαλα και εκραγηκε!!! αλλο σε κλειστο χωρο, αλλο σε ανοιχτο χωρο.

Λεβητας επιτοιχος αεριου με μπουκαλες υγραεριου δεν επιτρεπονται κανονικα σε κλειστους χωρους.

Αν ειναι καποιο μερος πχ εξοχικο και ειναι κλειστο, πρεπει να μπουν γρυλιες για πολυ καλο αερισμο, μπορει να μπει ανιχνευτης αεριου με σειρηνα και πυροσβεστηρες οροφης. Απεξω τιποτα απο ολα αυτα.

Επισης σε μερη που δεν εχει κοντα σπιτια (δεν θυμαμαι αποσταση) επιτρεπεται να γινει δεξαμενη χωμενη στο εδαφος και την γεμιζουν με υγραεριο αλλα πραγματικα δεν το συνιστω μιλαμε για ΜΠΟΜΠΑ!

Στις κεντρικες εγκαταστασεις για φυσικο αεριο πρεπει να μπαινουν και μπουτον αεριου, ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα αεριου και σε μερικες περιπτωσεις βαζουν και βαλβιδες σεισμικης προστασιας σε μερη που εχουν σεισμους.

Το μπουτον οταν το παταμε κλεινει την ηλεκτρομαγνητικη και κοβει την παροχη αεριου απο εξω.

Η βαλβιδα σεισμικης προστασιας εχει μια μπιλια και οταν κουνηθει ενεργοποιει το συστημα να κλεισει την ηλεκτρομαγνητικη απο εξω.

Οταν εχουμε ανιχνευτη αεριου και γινει διαρροη σε κεντρικο συστημα παλι κανει το ιδιο πραγμα.

Μπορει να συνδυαστει και με σειρηνα για να ειδοποιησει οτι υπαρχει διαρροη.

Δυστυχως βλεπω οτι στο 80% των περιπτωσεων τσιγγουνευονται μερικα ευρω παραπανω και στα συστηματα κεντρικης θερμανσης με αεριο λειπουν πολλα ή και ολα τα συστηματα προστασιας....σε ορισμενες περιπτωσεις δεν εχουν καν πυροσβεστηρες!!! μιλαμε για εγκλημα!

Edited by Nikifoross

Εμάς θέλει μια ένοικος να το κάνει - όχι εγώ!!

Ειναι ασφαλές να υπάρχει ο καυστήρας στην βεράντα??

Πολύς κόσμος το έχει κάνει κ δεν έχει ακουστεί κάτι!!! Φυσικά αξίζει όταν δεν υπάρχει άλλη πηγή θέρμανσης στην πολυκατοικίας απλά δεν ξέρω εάν αξίζει όταν ήδη υπάρχει θέρμανση με πετρέλαιο!!

Εμάς θέλει μια ένοικος να το κάνει - όχι εγώ!!

Ειναι ασφαλές να υπάρχει ο καυστήρας στην βεράντα??

Πολύς κόσμος το έχει κάνει κ δεν έχει ακουστεί κάτι!!! Φυσικά αξίζει όταν δεν υπάρχει άλλη πηγή θέρμανσης στην πολυκατοικίας απλά δεν ξέρω εάν αξίζει όταν ήδη υπάρχει θέρμανση με πετρέλαιο!!

Μιλαμε για φυσικο αεριο?

Ναι οντως δεν εχει ακουστει τιποτα, ουτε και με φιαλες, ενταξει στις φιαλες δεν πας να καπνιζεις πανω τους φυσικα!!!!

Ναι ειναι 100% ασφαλες εχει παρα πολλες δικλειδες ασφαλειας απο την παροχη, τον μειωτη πιεσης, τον μετρητη και τον ιδιο τον επιτοιχο λεβητα.

Ακομα και διαρροη να εχει επειδη ειναι εξω διαλυεται στον αερα και δεν θα γινει τιποτα.

Ο μειωτης κατω μετραει την παροχη και οταν δει μια συνεχομενη ροη κλεινει την παροχη αυτοματα και πρεπει να γινει ελεγχος απο την εταιρεια διαχειρισης αεριου και με τεχνικο για να το ανοιξουν και παλι.

Σχετικα με το αν συμφερει ή οχι δεν το συζηταμε καν αυτο!!!

εγω που εβαλα σε σπιτι 106μ2, ειχα πριν σομπα κυροζαν την απλη τον φαρο σε δωματιο 12μ2, σε ευρω καιω τα ιδια και ζεσταινω σωματα για ολο το σπιτι και εχω και ζεστο νερο χρησης.

Επισης ολοι οι πελατες μου που εχουν βαλει μου λενε τα καλυτερα. Δεν ξερω κανεναν να μου εχει πει οτι ειναι ποιο καλα ή ποιο φτηνα με πετρελαιο!

ακομα και οσοι ειχαν αυτονομια με πετρελαιο πανε σε αεριο! δεν συγκρινεται!

ακομα και υγραεριο να βαλεις παλι ποιο πολυ συμφερει.

Σε καποια μερη που ακομα δεν εχει φυσικο αεριο βαζουν λεβητες που οι ιδιοι παιζουν και με τα 2 καυσιμα και οταν θα ερθει το φυσικο αεριο θα αλλαξουν μονο μερικα εξαρτηματα ενω ο λεβητας παραμενει ο ιδιος.

Έχεις κ ζεστό νερό με αυτό το τρόπο??

Δεν το.ηξερα αυτό!!!