kakiasmeno Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Καλημέρα, με ενδιαφέρον διαβάζω όσα γράφετε και έχω μια απορία, το να πληρώνει κανείς στο διαχειριστή "μισθό" κατά πόσο είναι νόμιμο;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 γιατι να πληρωνετε καποιον απο τους ενοικους ως "διαχειριστη" και δεν τα δινετε σε μια εταιρεια που και θα βγαζει τα κοινοχρηστα και θα μαζευει τα χρηματα...το κοστος ειναι σχεδον μηδαμινο(σε πολυκατοικια 16 διαμερισματων πχ δεν βγαινει περισσοτερο απο 2 € στο καθε διαμερισμα) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 γιατι να πληρωνετε καποιον απο τους ενοικους ως "διαχειριστη" και δεν τα δινετε σε μια εταιρεια που και θα βγαζει τα κοινοχρηστα και θα μαζευει τα χρηματα...το κοστος ειναι σχεδον μηδαμινο(σε πολυκατοικια 16 διαμερισματων πχ δεν βγαινει περισσοτερο απο 2 € στο καθε διαμερισμα) Δυστυχως, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Η προσληψη εταιριας λειτουργει καλα, μονο σε ιδανικες συνθηκες, οπου ολοι οι ενδιαφερομενοι, ειναι υπακουοι και πληρωνουν τις υποχρεωσεις τους στην ωρα τους. Η εταιρια, δεν μπορει να ερχεται, οποτε του καπνισει του καθενος. Κανονιζει ενα ραντεβου, ερχεται να εισπραξει και παπαλα. Κι αν καποιος λειπει; Κι αν παρουσιαστει καποιο προβλημα στην πολυκατοικια; Ποιος θα ενδιαφερθει; Δυστυχως, η υπαρξη διαχ/στη, ειναι απαραιτητη. Τωρα, περι μισθου, εγω που ειμαι διαχ/στης, ελλειψει αλλου ικανου, ουτε να το ακουσω δε θελω, γιατι θα μου λενε σε πληρωνουμε και δεν εχω καμμια διαθεση να τ ακουω.Κανω την αγγαρεια εξυπηρετωντας και τον εαυτο μου.Δε θελω τα λεφτα τους. Αν ομως καποιος, ειναι δραχμοφονιας και θελει να παιρνει λεφτα, αυτο δε νομιζω οτι ειναι θεμα νομιμοτητος. Θελουν και του τα δινουν. Αν βεβαια καποιος δε θελει να πληρωνει, τοτε αν ειμουν εγω εκεινος ο συγκεκριμενος διαχ/στης, θα του ελεγα ελα παρε εσυ τη διαχειρηση να δεις τη γλυκα και θα σου δινω εγω λεφτα, αφου δε θελεις να δινεις εσυ. Το καλυτερο, ειναι να παιρνει τη διαχ/ση ενας ενας με τη σειρα κατοπιν κληρωσεως, οπως γινεται σε μια πολυκατοικια στο Μαρουσι, που εχω ενα διαμ/μα.Κανενας δε λεει εγω δεν μπορω. Οποτε ελθει η σειρα του, αναλαμβανει την αγγαρεια. Γιατι δε μπορεις να βαζεις τον αλλο να σερνει το καρο και να τον βριζεις κι απο πανω, η να τον κουτσομπολευεις οτι βγαζει λεφτα, απο την αγγαρεια που κανει.(Ασχετα αν καποιοι μπορει και να το κανουν). Αλλαζοντας τακτικα τους διαχ/στες, μηδενιζεις τον κινδυνο λοβιτουρας.Αλλα δεν μπορεις να τα θελεις ολα δικα σου. Και το σκυλο χορτατο και την πιττα γερη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 πως στο καλό είναι δυνατόν να βάζει η τύπισσα 900 - 1200euro το μήνα πετρέλαιο και να το καίμε όλο αυτό με 3 ώρες αναμμένο καλοριφέρ τη μέρα μπορεί να μου πεί κάποιος???:devil::angry: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 πως στο καλό είναι δυνατόν να βάζει η τύπισσα 900 - 1200euro το μήνα πετρέλαιο και να το καίμε όλο αυτό με 3 ώρες αναμμένο καλοριφέρ τη μέρα μπορεί να μου πεί κάποιος???:devil::angry: O μονος τροπος να δεις τι γινεται, ειναι να κατσεις εκει, οταν παραλαμβανει πετρελειο, για να δεις με τα ματια σου, οτι πηρε οσο λεει.Αν πηρε το σωστο και δε σας κλεβουν οι φορτηγατζηδες, παει να πει οτι ειναι μεγαλη η πολυκατοικια η τη φυσαει πολυ ο βοριας και χανει πολυ ενεργεια. Επισης, μπορει να βαλετε και ενα μικρο αυτοματισμο της Siemens, που λαμβανει υπ οψιν και τη μεσα και την εξω θερμοκρασια, οποτε λειτουργει καλυτερα. Υποτιθεται οτι εχετε κανει σερβις στον καυστηρα-λεβητα και οτι δεν ειναι πολυ αρχαιος, γιατι δε δουλευει σωστα. Για να μη σας κλεβουν οι τυποι, να βαλετε υποχρεωτικα την ειδικη σωληνα που μπαινει απ εξω απο το δοχειο πετρελαιου και μετραει χωρις καμμια αμφιβολια την ποσοτητα.Ρωτα τον υδραυλικο να σας βαλει μια, αν δεν εχετε.Τα λεφτα ειναι αστεια. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 σιγά μη μας κλέβει ο τύπος που κλέβει το πετρέλαιο...εδώ χρέωσε χαλάκι για να σκουπίζεις τα πόδια σου 45 euro. Είναι μεγάλο αλάνι η διαχειρίστρια. Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 για ζητα της την αποδειξη απο το πατακι... εκτος βεβαια αν αγορασε τα τεραστια(περιπου ενος μετρου) απο κοκοφοινικα..εκεινα τοσο στοιχιζουν πανω κατω Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιέσθε κάποιοι, όταν αρνείσθε να κάνετε το αυτονόητο : έλεγχο και αναζήτηση των νομίμων παραστατικών..είναι δυνατόν να βρεθεί απάντηση εδώ μέσα γιατί κάνει το χαλάκι 45 € ή αν πράγματι καταναλώθηκε πετρέλαιο 1.000 λίτρων..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 τι έλεγχο να κάνω ας πούμε?φοιτήτρια είμαι εδώ και με έχουν στο φτύσιμο.και καλά εγώ, αλλά στους άλλους που είναι οικογένειες κλπ δε φαίνεται περίεργο? Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. February 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2008 Μα..το έχουμε ξαναπεί και εγώ και άλλοι φίλοι εδώ μέσα..να ζητάτε τα παραστατικά έγγραφα...να παραβρεθείτε κατά τον εφοδιασμό με πετρέλαιο..να πάρετε αντίγραφο της συστάσεως οριζοντίου ιδιοκτησίας και κανονισμού πολυκατοικίας...το να λες ότι βάλαμε τόσο πετρέλαιο και το κάψαμε σε τόσο χρόνο δεν λέει τίποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkgr Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάτι που με "βασανίζει", πρόσφατα αγόρασα ένα διαμέρισμα σε τριόροφη οικοδομή, στον τρίτο όροφο, η οποία έχει κεντρική θέρμανση αερίου. Μπορω να βάλω αυτόνομη θέρμανση αερίου ή θα με σταματήσουν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες με το επιχείρημα ότι θα ανέβουν πολύ τα κοινόχρηστα γι αυτούς? Τα οποία σημειωτέων είναι ήδη πολλά, περίπου 120€/ μήνα το χειμώνα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για κάτι που με "βασανίζει", πρόσφατα αγόρασα ένα διαμέρισμα σε τριόροφη οικοδομή, στον τρίτο όροφο, η οποία έχει κεντρική θέρμανση αερίου. Μπορω να βάλω αυτόνομη θέρμανση αερίου ή θα με σταματήσουν οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες με το επιχείρημα ότι θα ανέβουν πολύ τα κοινόχρηστα γι αυτούς? Τα οποία σημειωτέων είναι ήδη πολλά, περίπου 120€/ μήνα το χειμώνα..... Ουτε με σφαιρες.Ο κανονισμος το λεει καθαρα.Διαμ/μα που κατοικειται, δεν μπορει να μην πληρωνει, τουλαχιστον ενα ποσοστο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Ουτε με σφαιρες.Ο κανονισμος το λεει καθαρα.Διαμ/μα που κατοικειται, δεν μπορει να μην πληρωνει, τουλαχιστον ενα ποσοστο. To 30% δεν είναι??? Άρα 36 Ευρώ? Και πάλι συμφέρει νομίζω. Εμάς λέει δεν δέχεται το 30%. Μπορώ να απομονώσω τα σώματα αν θέλω και να καίω ακόμη και κάρβουνα αλλά τα κοινόχρηστα θα μου βγαίνουν κανονικά και χωρίς μείωση... Έχουμε λέει πιάσει το μέγιστο αριθμό κλειστών διαμερισμάτων (2) και συν τοις άλλοις δεν μου δίνει ούτε το καταστατικό.!!! Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. February 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2008 Αν ανέγνωσες τα προηγούμενα μηνύματα, έχει ήδη δοθεί απάντηση στα ερωτήματά σου..φυσικό αέριο μόνο με απόλυτη πλειοψηφία Γενικής Συνελεύσεως...για τα κλειστά διαμερίσματα ή σφραγισμένα σώματα, ό,τι προβλέπει ο κανονισμός της πολυκατοικίας.. Αν δεν προβλέπει τότε πληρώνεις κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evisou Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ. (ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ) ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ, ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abarthgr Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 το ποσο πληρωνει κανεις κοινοχρηστα προβλεπεται (το ποσοστο εννοειται) απο τον κατασκευαστη (τον πολιτικο μηχανικο της κατασκευστικης εταιριας) και παραδιδεται με τον κανονισμο της πολυκατοικιας σε καθε ιδιοκτητη. Συμφωνα με τα ποσοστα που ειναι στον πινακα αυτο βγαινουν τα κοινοχρηστα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 το ποσο πληρωνει κανεις κοινοχρηστα προβλεπεται (το ποσοστο εννοειται) απο τον κατασκευαστη (τον πολιτικο μηχανικο της κατασκευστικης εταιριας) και παραδιδεται με τον κανονισμο της πολυκατοικιας σε καθε ιδιοκτητη. Συμφωνα με τα ποσοστα που ειναι στον πινακα αυτο βγαινουν τα κοινοχρηστα ... Με όσα γνωρίζω και με λίγα λόγια αν το ρετιρέ του φίλου από πάνω είναι λιγότερα χιλιοστά από τα διαμερίσματα που έχει από κάτω του, τοτε θα πληρώνει και μειωμένα κοινόχρηστα. Αν όμως είναι τα ίδια ή περισσότερα χιολοστά τότε ανεβαίνουν και τα κοινόχρηστα. ( Κάτι παρόμοιο έπαιζε στο παλίο μου σπίτι και ο έχων το ρετιρέ κατέβαζε τα καλοριφέρ για να μην του έρχονται πολλά, και ως πρόφαση ζεσταινόταν πολύ... Μέχρι ένα ωραιο πρωί που ανέλαβε τη διαχείρηση η γειτόνισσα μαζί με εμένα και μπήκε λουκέτο στο λέβητα... ) Και ένα άσχετο, επειδή το σπίτι που μένω τώρα είναι αρκετά παλίο (κανονισμός υπάρχει και είναι ιδιόκτητο) αλλά τον κανονισμό δεν τον έχω στα χέρια μου, και η διαχείρηση αρνείται πεισματικά να παραδώσει, μήπως ξέρει κανείς που παίζει να τον βρώ? (σε άλλο ένοικο ούτε συζήτηση βέβαια... Πάνω από τους μισούς είναι με ενοίκιο και οι άλλοι δεν ανοίγουν την πόρτα σε κανέναν) Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2008 ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ. (ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ) ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ, ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ. Εκεινιο που ξερω εγω, ειναι οτι τα ρετιρε, πληρωνουν πολλα, για δυο λογους. Πρωτον, λογω μεγαλυτερων αναλογιακα, σωματων καλοριφερ, λογω θερμικων απωλειων, και Δευτερον, λογω μεγαλυτερων ποσοστων στο λογαριασμο του ασανσερ, λογω μεγαλυτερου υψους. Τωρα αυτα που λες που σου ειπαν, δεν τα ξερω. Υπαρχει ενας συλλογος για το διαχειριστη, που βγαζει και εφημεριδα, οπου θα μπορουσες να αποταθεις και να σε ενημερωσουν.Θα σου πουν σιγουρα, τι μπορεις να κανεις . Παντως, δεν μπορουν να σου αρνουνται τον κανονισμο οι ιδιοκτητες. Και στο φιναλε, γιατι δε σηκωνεσαι να φυγεις, αφου οι ανθρωποι, η ειναι απατεωνες, η ειναι λαλακες;. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 Εκεινιο που ξερω εγω, ειναι οτι τα ρετιρε, πληρωνουν πολλα, για δυο λογους. Πρωτον, λογω μεγαλυτερων αναλογιακα, σωματων καλοριφερ, λογω θερμικων απωλειων, και Δευτερον, λογω μεγαλυτερων ποσοστων στο λογαριασμο του ασανσερ, λογω μεγαλυτερου υψους. Τωρα αυτα που λες που σου ειπαν, δεν τα ξερω. Υπαρχει ενας συλλογος για το διαχειριστη, που βγαζει και εφημεριδα, οπου θα μπορουσες να αποταθεις και να σε ενημερωσουν.Θα σου πουν σιγουρα, τι μπορεις να κανεις . Παντως, δεν μπορουν να σου αρνουνται τον κανονισμο οι ιδιοκτητες. Και στο φιναλε, γιατι δε σηκωνεσαι να φυγεις, αφου οι ανθρωποι, η ειναι απατεωνες, η ειναι λαλακες;. Σου παρέθεσα από πάνω τη λύση. Αν το ρετιρέ είναι λίγα τετραγωνικά τότε το κόστος ασανσέρ δεν μειώνεται αλλά αντισταθμίζεται με τη θέρμανση. Στην παλιά μου πολυκατοικία, ξαναλέω, το ρετιρέ είχε 75χιλιοστά και το διαμέρισμα από κάτω 120χιλιοστά. Τα κοινόχρηστα του κάτω με του ρετιρέ ήταν η νύχτα και η μέρα.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ, ΤΑ ΡΕΤΙΡΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ. (ΕΠΕΙΔΗ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ) ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΡΕΤΙΡΕ, ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ Σ' ΑΥΤΟ. Τα ρετιρέ δεν πληρώνουν μειωμένα κοινόχρηστα, αλλά ό,τι προβλέπει ο πίνακας δαπανών και συμμετοχής εκάστου διαμερίσματος..το μόνο μειωμένο που έχουν τα ρετιρέ και τα διαμερίσματα άνωθεν της πυλωτής, είναι κάτι ελάχιστο στις δαπάνες πετρελαίου, λόγω θερμιδικών απωλειών. Οι μειωμένοι αυτοί συντελεστές, πρέπει να υπάρχουν και να προβλέπονται στην μελέτη θέρμανσης η οποία υπογράφεται από μηχανικό και κατατίθεται στον διαχειριστή μαζί με την σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας , τον κανονισμό και τον πίνακα δαπανών.. Και ένα άσχετο, επειδή το σπίτι που μένω τώρα είναι αρκετά παλίο (κανονισμός υπάρχει και είναι ιδιόκτητο) αλλά τον κανονισμό δεν τον έχω στα χέρια μου, και η διαχείρηση αρνείται πεισματικά να παραδώσει, μήπως ξέρει κανείς που παίζει να τον βρώ? (σε άλλο ένοικο ούτε συζήτηση βέβαια... Πάνω από τους μισούς είναι με ενοίκιο και οι άλλοι δεν ανοίγουν την πόρτα σε κανέναν) Θα πας στο Υποθηκοφυλακείο, και με τα στοιχεία κάποιου ιδιοκτήτη θα βρεις από την μερίδα του τον αριθμό του συμβολαίου του, όπου θα αναγράφεται το πώς περιήλθε σ' αυτόν και ο αριθμός συμβολαίου συστάσεως οριζοντίου ιδιοκτησίας και κανονισμού πολυκατοικίας...αυτή η συμβολαιογραφική σύσταση είναι εγγεγραμένη σε κάποιο τόμο και αριθμό..με αυτά, θα κάνεις αίτηση να σου χορηγηθεί αντίγραφο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntanny Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Θα στείλεις εν αρχή μία εξώδικο πρόσκληση Διαμαρτυρία και Δήλωση, προσκαλώντας τον να αποσυνδέσει τον καταψύκτη, άλλως θα τον απειλήσεις με προσφυγή στην Δικαιοσύνη..Αν δεν συμμορφωθεί, θα κάνεις τακτική αγωγή με αίτημα την αποσύνδεση του καταψύκτη από το ηλεκτρικό ρεύμα, και θα ενσωματώσεις και αίτημα για καταβολή του χρηματικού ποσού που έχει δοθεί από τους άλλους συνιδιοκτήτες και αναλογεί στο ρεύμα που έχει κάψει.Θα βάλεις όλους τους υπόλοιπους συνιδιοκτήτες να υπογράψουν.. Και οι 3 ως εξυπνοι (και ας με συγχωρησουν) Ελληνες ειναι παρανομοι. Το κοινοχρηστο ρευμα εχει διαφορετικο τιμολογιο.Αυτο ειχαν σκεφθει απο την αρχη.Ο ενας ομως φερθηκε πιο "εξυπνα". Καθε αποθηκη επρεπε να εχει δικο της ρολοϊ(μετρητη),οπως εχουν και για τα διαμερισματα.Και εκτος αυτου ,εχουν προβλημα με το ηλεκτρολογικο σχεδιο πλεον. Ετσι η θα αλληλοκαρφωθουν (και θα βγει κερδισμενη η ΔΕΗ και ο ηλεκτρολογος που θα συνταξει νεο σχεδιο) η θα πλακωθουν στο ξυλο. Καιρο ειχα να μπω και βλεπω οτι υπαρχουν τρελες περιπτωσεις. Παντως οταν καποιος δεν ειναι ενημερωμενος η δεν το ψαχνει,την πληρωνει. Παράθεση Μαιιιισα Σεληνη........Νικο παλι εγραψες ! Μικρα & αλλα ενδιαφεροντα στην ιστοσελιδα μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 γεια σας εδω κ 5 χρονια μενω σε πολυκ. η οποια εχει 3 κλειστα γκαραζ κ 5 ανοιχτα parking πανω κατω ολοι βολευομασταν ωσπου περσυ το καλοκαιρι ενα μεσημερι που παρκαρα ερχετε ενας(εχει αγορασει ενα μικρο διαμερισμα)κ μου λεει να μην ξανα παρκαρω γιατι εχει αγορασει τα 3 απο τα 5 parking κ 1 κλειστο γινεται ρε παιδια να αγορασει τα ανοιχτα parking Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greece_gus Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Οι ανοικτές θέσεις σταθμεύσεως, δεν έχουν χιλιοστά και αποτελούν νομικώς παράρτημα κάποιου συγκεκριμένου διαμερίσματος...εν κατακλείδι, δεν μπορούν να αποτελούν ξεχωριστό αντικείμενο δικαιοπραξίας, αλλά πάντοτε ακολουθούν την τύχη της ανεξάρτητης οριζοντίου ιδιοκτησίας η οποία έχει την αποκλειστική χρήση τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos23 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 πειτε κ κανεις αλλος ρε παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelin Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 γεια σας εδω κ 5 χρονια μενω σε πολυκ. η οποια εχει 3 κλειστα γκαραζ κ 5 ανοιχτα parking πανω κατω ολοι βολευομασταν ωσπου περσυ το καλοκαιρι ενα μεσημερι που παρκαρα ερχετε ενας(εχει αγορασει ενα μικρο διαμερισμα)κ μου λεει να μην ξανα παρκαρω γιατι εχει αγορασει τα 3 απο τα 5 parking κ 1 κλειστο γινεται ρε παιδια να αγορασει τα ανοιχτα parking Γεια σου. Εγώ ξέρω ότι κλειστό μπορείς να αγοράσεις αλλά ανοιχτό σε πιλοτή δεν μπορείς να αγοράσεις, μπορείς να νοικιάσεις όμως! Δεν είμαι σίγουρη όμως 100%! Πάντως να νοικιάσεις μπορείς 100%! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts