NetSurfer_g7 Δημοσιεύτηκε August 30, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 30, 2022 Συνεχίζουμε εδώ, βάση των προηγούμενων ετών, σχετικά με την νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023.Παραθέτω τις αντίστοιχες αναρτήσεις από το blog μου σχετικά με τα νέα προγράμματα που αναμένονται ανά κανάλι: ΑΝΤ1 MEGA ΣΚΑΪ STAR ALPHA 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. September 4, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2022 ΕΡΤ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2022 Σασμος...αν και το τραβάνε από τα μαλλιά...Ο παράδεισος των κυριών.Αυτές οι δυο μου τραβάνε το ενδιαφέρον φέτος.Στάλθηκε από το LE2123 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. November 11, 2022 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 Εγω βλεπω το Κάνε οτι κοιμασαι και το Ποιος Παπαδοπουλος.Επισεις συνεχιζω να βλεπω και "Τα καλύτερα μας χρονια" ,αλλα εχει χαλασει αρκετα φετος.Ειχα ξεκινησει να βλεπω και "τα νουμερα" αλλα ενω στην αρχη φαινοταν κατι ενδιαφερον και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα,στην πορεια το βαρεθηκα,αρχιζει και μου φαινεται ενας αχταρμας χωρις νοημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2022 Και εγω βλεπω το "Κανε οτι κοιμασαι" ειναι αρκετα καλη παραγωγη και ωραιο σεναριο. "Τα Νουμερα" ειναι μια ωραια τηλεοπτικη μεταφορα της "Ταρατσας" που εκανε τοσα χρονια ο Φοιβος Δεληβοριας. Αν σου αρεσουν αυτου του ειδους οι προζες με τα μουσικης, ειναι κατι που βλεπεται ευχαριστα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2022 Τι ωραια σειρα το κανε οτι κοιμασαι? Σοβαρη μυστηρια οπως μου αρεσει. Και οι ηθοποιοι παρα πολυ καλοι. Σοκαριστικη σε σημεια. Μπραβο και στον Παπαδοπουλο πολυ δυνατος στην υποκριτικη. Και το Ποιος Παπαδοπουλος βλεπω σε κατι πιο αναλαφρο αλλα ενταξει δεν λεει πολλα για κατι παραπανω. Κωμικη σειρα ειναι αλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts