elteo Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Δεν μπορείς να γράψεις 2 λόγια; Καλώς δεν θα σε πάρω κ από τον λαιμό....:blink: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Ε τι άλλο να γράψω ρε συ; Είναι πιο χοντροί, είναι διάφανοι, είναι σα να έχεις αυξήσει το sharpness σε σχέση με τους απλούς (δηλαδή σα να έχεις πάρει +0,25 φακούς). Είναι εύκολοι στο καθάρισμα γιατί τους πιάνεις καλύτερα στο χέρι. Στην αρχή ενοχλούν λίγο στο μάτι, αλλά μόλις τους συνηθήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουν και γραμματάκι © για να ξέρεις αν είναι κανονικά ή έχουν γυρίσει ανάποδα. Επειδή είναι πιο χοντροί, είναι και πιο σταθεροί στο μάτι. Τι άλλο να πώ; :p Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 :lol: πιο χοντροί ε; :worry: δεν το βρίσκω και τόσο βολικό να είναι χοντροί. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. July 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2012 Kι εγώ αυτό νόμιζα, αλλά σε σύγκριση με τους acuvue osasis που είναι υπέρλεπτοι, προτιμώ τους Purevision. Ναι μεν δεν τους ένιωθα καθόλου (τους acuvue), αλλά σε συγκεκριμένες στιγμές νόμιζα οτι κουνιόνται μέσα στο μάτι μου π.χ. όταν γυρνούσα απότομα τα μάτια μου, ή όταν φυσούσε αέρας κλπ. Μπορεί βέβαια να φταίει και το οτι ήταν 8.8 και όχι 8.6... Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Λοιπόν οι Purevision 2 HD μετά από 2 μέρες που φοριούνται: +μπαίνουν πολύ εύκολα +είναι απίστευτα άνετοι στο μάτι, δεν καταλαβαίνω ότι τους φοράω +είναι λίγο καλύτεροι από τους Purevision στην θέαση. -είναι 3€ πιο ακριβοί το ζευγάρι από τους P. Edited August 12, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 (edited) Λοιπόν οι Purevision 2 HD μετά από 2 μέρες που φοριούνται: +μπαίνουν πολύ εύκολα +είναι απίστευτα άνετοι στο μάτι, δεν καταλαβαίνω ότι τους φοράω +είναι λίγο καλύτεροι από τους Purevision στην θέαση. -είναι 3€ πιο ακριβοί το ζευγάρι από τους P. 40ευρώ το κουτί τουσ είχα πάρει. Τι εννοείς ότι ειναι καλύτεροι στην θέαση; Edited August 12, 2012 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 37 το κουτί με 6 μέσα. τους απλούς purevision, από ελλάδα πάντα, τους παίρνω 28. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_alx Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Φοράει κανείς φακούς επαφής μέσα στη θάλασσα; Κάπου διάβασα ότι οι ημερήσιοι φακοί επαφής κάνουν ακόμα και για βουτιές... Γνωρίζει κανείς; Ο οπτικός μου πάντως μου έχει πει να αποφεύγω να φοράω φακούς επαφής στη θάλασσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Φοράει κανείς φακούς επαφής μέσα στη θάλασσα; Κάπου διάβασα ότι οι ημερήσιοι φακοί επαφής κάνουν ακόμα και για βουτιές... Γνωρίζει κανείς; Ο οπτικός μου πάντως μου έχει πει να αποφεύγω να φοράω φακούς επαφής στη θάλασσα.. Πάντα με μηνιαίους φακούς πηγαίνω θάλασσα και κάνω όλη την ώρα βουτιές αλλά πάντα με κλειστά μάτια μες στο νερό. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra_alx Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Mετά δεν έχεις κοκκινίλες στα μάτια ή να τους νιώθεις κολημμένους στους φακούς μέσα στο μάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Mετά δεν έχεις κοκκινίλες στα μάτια ή να τους νιώθεις κολημμένους στους φακούς μέσα στο μάτι; Κοκκινίλες όχι τόσο γιατί έχω κλειστά τα μάτια όσο γίνεται και ναι, τους νιώθω κολλημένους αλλά όταν είναι να τους ξαναβάλω (το βράδυ ας πούμε) δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 αν νιωθεις να κολλανε τους ξεπλένεις με λίγο φυσιολογικό ορο και είσαι τζετ. καλύτερα όμως με ημερήσιους ωστε και να χάσεις κανένα να μη σου κακοφανεί. 'η με μηνιαίους που πλησιάουν την λήξη τους Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Φοράει κανείς φακούς επαφής μέσα στη θάλασσα; Κάπου διάβασα ότι οι ημερήσιοι φακοί επαφής κάνουν ακόμα και για βουτιές... Γνωρίζει κανείς; Ο οπτικός μου πάντως μου έχει πει να αποφεύγω να φοράω φακούς επαφής στη θάλασσα.. και εγώ που τους φοράω δεν έχω κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 37 το κουτί με 6 μέσα. τους απλούς purevision, από ελλάδα πάντα, τους παίρνω 28. Τους πήρες λίγο ακριβά. Στο cyprolens κοστίζει 33 το κουτί Purevision 2 με 6 φακούς, με την παράδοση μέσα. Φοράει κανείς φακούς επαφής μέσα στη θάλασσα; Κάπου διάβασα ότι οι ημερήσιοι φακοί επαφής κάνουν ακόμα και για βουτιές... Γνωρίζει κανείς; Ο οπτικός μου πάντως μου έχει πει να αποφεύγω να φοράω φακούς επαφής στη θάλασσα.. Εγώ φορούσα φακούς στην θάλασσα αλλά πρόσεχα να έχω τα μάτια μου κλειστά σε βουτιές κτλ, όπως μου είχε πει ο οπτικός μου και όπως λέει το ένστικτο, γιατί κακά τα ψέματα το αλμυρό νερό ερεθίζει. Εδώ και ένα χρόνο όμως φοράω γυαλιά πισίνας από πάνω και έχω βλέπω το βυθό χωρίς να πρέπει να προσέχω... :) Επίσης υπάρχουν και γυαλάκια πισίνας με μυωπία αν θέλει κάποιος, extreme λύση αλλά σας την λέω μιας και μου την ανέφερε η οφθαλμίατρος.. Βέβαια, προϋποθέτει να έχουν ίδιους βαθμούς και τα δύο μάτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 φοραει κανεις κερατοκωνικους φακους??? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Τους πήρες λίγο ακριβά. Στο cyprolens κοστίζει 33 το κουτί Purevision 2 με 6 φακούς, με την παράδοση μέσα. Δεν κοιτάω μόνο τιμή αλλά παρόλα αυτά στα 37 ευρώ περιλαμβάνονται: α) τα μεταφορικά β) ένα υγρό 120ml Bausch & Lomb Biotrue Συν ότι την επόμενη μέρα τα είχα ενώ με τα site εξωτερικού περιμένεις. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δεν κοιτάω μόνο τιμή αλλά παρόλα αυτά στα 37 ευρώ περιλαμβάνονται: α) τα μεταφορικά β) ένα υγρό 120ml Bausch & Lomb Biotrue Συν ότι την επόμενη μέρα τα είχα ενώ με τα site εξωτερικού περιμένεις. :) Χμμ, πάσο. :) Έχεις δίκιο σχετικά με τους χρόνους παράδοσης και εγώ το κοιτάω και αποφεύγω τα άλλα site του εξωτερικού γιατί κάποια παιδιά που αγόρασαν έκαναν βδομάδες να παραλάβουν τους φακούς επαφής τους (από eurolens -είναι αμερικάνικο και ας λέει euro, feelgoodcontacts κτλ). Απλά ανέφερα την φτηνότερη -κατά 4 ευρώ στην δική σου περίπτωση- εναλλακτική που χρειάζεται να περιμένεις 4-5 εργάσιμες μέρες για να σου έρθουν οι φακοί με συστημένο με δωρεάν μεταφορικά. Είμαι λίγο ψείρας και θέλω να ξέρω ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το δεματάκι μου για αυτό ψήθηκα και πήρα φακούς από εκεί την πρώτη φορά που ήταν όπως πάντα η δύσκολη.. :p Υποθέτω πάντως ότι είναι πιο γρήγοροι από τα άλλα site του εξωτερικού εξαιτίας της απόστασης Ελλάδας-Κύπρου αλλά και όσων μας δένουν με την Κύπρο αλλά και επειδή έχουν τα προϊόντα άμεσα διαθέσιμα. Βέβαια, αν κάποιος τους θέλει την άλλη μέρα, τότε θα πρέπει να τους πάρει από αλλού πιο ακριβά, εγώ απλά φροντίζω να παραγγείλω από cyprolens πριν ξεμείνω.. :-) Υ.Γ. Ε, εντάξει το υγρό 120ml τα περισσότερα οπτικά φυσικά καταστήματα το έδιναν μέχρι πριν ένα χρόνο τσάμπα (τότε ζήτησα δείγμα υγρού φακών επαφής μιας και άλλαξα τα γυαλιά μου ας κατάστημα).. :) Τώρα δεν ξέρω αν το τσάμπα πέθανε, δεν έτυχε να μου χρειαστεί αλλά και να τύχαινε δεν με παίρνει να ζητήσω δείγμα κιόλας αφού μετά από >10 χρόνια που με έβλεπαν ανά έξι μήνες τώρα με βλέπουν μόνο για τα γυαλιά μου.. :p (Δεν γνωρίζω πάντως καν αν εταιρείες τους το δίνουν δωρεάν σαν δώρο για τις παραγγελίες τους ή το πληρώνουν λόγω κρίσης)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Τους πήρες λίγο ακριβά. Στο cyprolens κοστίζει 33 το κουτί Purevision 2 με 6 φακούς, με την παράδοση μέσα. Στο lensplanet.com έχει ακόμα καλύτερες τιμές, έρχονται Ελλάδα, και συνεχώς υπάρχουν προσφορές .. Κ παράδοση σχετικά γρήγορη με Ελ.τα. Εμείς 2 άτομα παραγγείλαμε 6 ζευγάρια ( άρα 24 φακούς συνολικά) και πληρώσαμε περί τα 70€ με τα μεταφορικά. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Στο lensplanet.com έχει ακόμα καλύτερες τιμές, έρχονται Ελλάδα, και συνεχώς υπάρχουν προσφορές .. Κ παράδοση σχετικά γρήγορη με Ελ.τα. Εμείς 2 άτομα παραγγείλαμε 6 ζευγάρια ( άρα 24 φακούς συνολικά) και πληρώσαμε περί τα 70€ με τα μεταφορικά. Χμμ, ούτε που το είχα ξανακούσει το site αυτό. Φαίνονται φτηνοί σχετικά αλλά η τιμή που αναφέρεις δεν υπάρχει στους purevision και φυσικά ούτε στους purevision 2! Γιατί και για τους δύο κοίταξα και τους έχουν £25.75/εξάδα δηλαδή 32.5euro αν πάρει κανείς ένα και £23.75/εξάδα (30euro) αν πάρει κάποιος πάνω από μία. Μάλλον εννοούσες ότι πήρατε 2 εξάδες, δηλαδή 12 φακούς ή μιλάς για κάποιο άλλο προϊόν ή διπλασιάστηκε η τιμή από τότε :Ρ Το 70 ευρώ μοιάζει λογικό έτσι μιας και χρεώνουν και τα μεταφορικά αν η παραγγελία είναι <£95 (~120 ευρώ). Άσε που έχεις πάντα να σκέφτεσαι και τις ισοτιμίες.. Καλύτερα σε ευρώ πιστεύω σε κατάστημα με δωρεάν μεταφορικά. Θα σου μείνουν και 4 ευρώ στην τσέπη να πιεις/κεράσεις έναν καφέ :Ρ :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Χμμ, ούτε που το είχα ξανακούσει το site αυτό. Φαίνονται φτηνοί σχετικά αλλά η τιμή που αναφέρεις δεν υπάρχει στους purevision και φυσικά ούτε στους purevision 2! Γιατί και για τους δύο κοίταξα και τους έχουν £25.75/εξάδα δηλαδή 32.5euro αν πάρει κανείς ένα και £23.75/εξάδα (30euro) αν πάρει κάποιος πάνω από μία. Μάλλον εννοούσες ότι πήρατε 2 εξάδες, δηλαδή 12 φακούς ή μιλάς για κάποιο άλλο προϊόν ή διπλασιάστηκε η τιμή από τότε :Ρ Το 70 ευρώ μοιάζει λογικό έτσι μιας και χρεώνουν και τα μεταφορικά αν η παραγγελία είναι <£95 (~120 ευρώ). Άσε που έχεις πάντα να σκέφτεσαι και τις ισοτιμίες.. Καλύτερα σε ευρώ πιστεύω σε κατάστημα με δωρεάν μεταφορικά. Θα σου μείνουν και 4 ευρώ στην τσέπη να πιεις/κεράσεις έναν καφέ :Ρ :lol: όχι μιλάω για 2 εξάδες ο καθένας μιας κι έχουμε διαφορετικό βαθμό μυωπίας σε κάθε μάτι… συνολικά 24 φακούς. Η μάρκα μπορεί να μην ήταν η purevision, οπότε πάω πάσο, αν όντως είναι γενικά πιο ακριβοί οι δικοί σου φακοί… αλλά εμάς μας βγήκε μια χαρά … αγοράζω κανά 2 χρόνια από κει … Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_spirit_ Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 όχι μιλάω για 2 εξάδες ο καθένας μιας κι έχουμε διαφορετικό βαθμό μυωπίας σε κάθε μάτι… συνολικά 24 φακούς. Η μάρκα μπορεί να μην ήταν η purevision, οπότε πάω πάσο, αν όντως είναι γενικά πιο ακριβοί οι δικοί σου φακοί… αλλά εμάς μας βγήκε μια χαρά … αγοράζω κανά 2 χρόνια από κει … Οκ, 70 ευρώ για 4 εξάδες απλών φακών είναι καλή τιμή, αν και πάλι στο άλλο που σου γράφω και εγώ έχουν προσφορές καλές όπως οι 4 εξάδες των πασίγνωστων 'πρώτων μας φακών' (η μεγάλη μας πρώτη αγάπη) soflens 59 me €67.80. Το δικό σου κατάστημα έχει το πλεονέκτημα των χαμηλών τιμών με την πρώτη ματιά, αλλά σε όσα προϊόντα είδα είναι ακριβότερο και ειδικά αν βάλεις και τα μεταφορικά που δύσκολα να τα γλιτώσεις μιας πληρώνεις για παραγγελίες κάτω από €120. Θα το τσεκάρω πάντως πριν αγοράσω και σε ευχαριστώ για την πρόταση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον, αν και προτιμώ να μην κάνω μετατροπές σε λίρας σε ευρώ και να τρέμω για το σκαμπανεύασμα των ισοτιμιών..... Επίσης από ό,τι βλέπω δεν έχουν Paypal. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Οκ, 70 ευρώ για 4 εξάδες απλών φακών είναι καλή τιμή, αν και πάλι στο άλλο που σου γράφω και εγώ έχουν προσφορές καλές όπως οι 4 εξάδες των πασίγνωστων 'πρώτων μας φακών' (η μεγάλη μας πρώτη αγάπη) soflens 59 me €67.80. Το δικό σου κατάστημα έχει το πλεονέκτημα των χαμηλών τιμών με την πρώτη ματιά, αλλά σε όσα προϊόντα είδα είναι ακριβότερο και ειδικά αν βάλεις και τα μεταφορικά που δύσκολα να τα γλιτώσεις μιας πληρώνεις για παραγγελίες κάτω από €120. Θα το τσεκάρω πάντως πριν αγοράσω και σε ευχαριστώ για την πρόταση, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον, αν και προτιμώ να μην κάνω μετατροπές σε λίρας σε ευρώ και να τρέμω για το σκαμπανεύασμα των ισοτιμιών..... Επίσης από ό,τι βλέπω δεν έχουν Paypal. :X keep it in my mind, you never know! δε θα διαφωνήσω για τις ισοτιμίες .. με την πορεία του ευρώ, πλέον αρχίζουν να είναι και πάλι απαγορευτικές οι αγορές από αγγλία… (εκτός κι αν έχεις συνάλλαγμα :p ) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosk14 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 γεια χαρα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προκειτε να αγορασω φακους επαφης οι προηγουμενοι που ειχα ειχαν καμπυλοτητα 8,9 και τωρα παω να τους αγορασω παλι και εχει καμπυλοτητα μονο 8,6 θα εχω προβλημα αν αγορασω τους 8,6??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 γεια χαρα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση προκειτε να αγορασω φακους επαφης οι προηγουμενοι που ειχα ειχαν καμπυλοτητα 8,9 και τωρα παω να τους αγορασω παλι και εχει καμπυλοτητα μονο 8,6 θα εχω προβλημα αν αγορασω τους 8,6??? εννοειται! Θα σου πιέζουν το μάτι . Μην τουσ πάρεις. Κάνε παραγγελία να σου φέρουν τουσ 8,9! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtolis Δημ. September 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2012 εννοειται! Θα σου πιέζουν το μάτι . Μην τουσ πάρεις. Κάνε παραγγελία να σου φέρουν τουσ 8,9! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΧΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; 1) Ποιες οι διαφορές ανάμεσα στους Purevision 2 HD for Astigmatism και τους Purevision toric for Astigmatism (για μηνιαιους και οι 2); 2)Αρκετα συχνά μετά από αρκετές ώρες χρήσης (έχω τους μηνιαίους Purevision Toric for Astigmatism), θολώνει ο δεξιός φακός (πάντα, όχι ο αριστερός). Ακόμα και όταν βάζω μερικές σταγόνες δάκρυ, μετά από λίγα λεπτά ξαναθολώνει. Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει; Όταν τον βγάζω, βλέπω ότι έχει θολώσει η εξωτερική πλευρά του φακού και όχι η εσωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts