stavraina Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Μια ερώτηση σχετικά με το 10%. Πριν 3 χρόνια που έδωσα πανελλήνιες είχα 17.400 μόρια περίπου. Θα ήθελα, όπως κι έκαναν αρκετοί γνωστοί μου, όταν τελειώσω τη σχολή του χρόνου να πάω σε μία δεύτερη με το 10%. Χθες όμως είδα ότι ενώ η βάση της σχολής που ενδιαφέρομαι (ιστορικο αρχαιλογικο) είναι γυρω στα 14.000, με το 10% χρειάζονται πάνω από 18.000 μόρια. Πώς είναι αυτό δυνατόν; Μήπως δεν έχει ζήτηση και τη δηλώνουν πχ μόνο 2-3 άτομα; Έχω απελπιστεί! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 υπαρχει καποιος που μπορει να μου στειλει τις βασεις του 2005 στην μορφη που ανεβαζει το υπουργειο παιδειας καθε χρονο?η αν υπαρχει καπου να το κατεβασω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. August 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Μια ερώτηση σχετικά με το 10%. Πριν 3 χρόνια που έδωσα πανελλήνιες είχα 17.400 μόρια περίπου. Θα ήθελα, όπως κι έκαναν αρκετοί γνωστοί μου, όταν τελειώσω τη σχολή του χρόνου να πάω σε μία δεύτερη με το 10%. Χθες όμως είδα ότι ενώ η βάση της σχολής που ενδιαφέρομαι (ιστορικο αρχαιλογικο) είναι γυρω στα 14.000, με το 10% χρειάζονται πάνω από 18.000 μόρια. Πώς είναι αυτό δυνατόν; Μήπως δεν έχει ζήτηση και τη δηλώνουν πχ μόνο 2-3 άτομα; Έχω απελπιστεί! Οι θέσεις είναι περιορισμένες στο 10% γι' αυτό και είναι ψηλές οι βάσεις.. Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Εγώ ξαναέδωσα και πέρασα Μηχανικός Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Κοζάνη! Έχουμε κανένα συνάδελφο; Η Κοζάνη τι λέει; Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Ξαναέδωσα και πέρασα Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Πάτρας. Θα προτιμούσα να έμενα Αθήνα αλλά θα το συνηθίσω... Είμαι και το Β' εξάμηνο, έχω και γνωστούς εκεί πέρα, θέλω να πάρω και δίπλωμα οδήγησης οπότε όλα οκ. Ή όχι;:p Γιατί ανέβηκαν τόσο οι βάσεις;;; Εξαιτίας κάποιων φυτών που με τα μόρια που έβγαλαν δεν έβαζαν ψηλότερες σχολές με αποτέλεσμα να ανεβάσουν κατά πολύ (έως και 7000 μόρια-ΕΛΕΟΣ) κάποιες πολύ χαμηλές, και κάποιων άλλων που δεν ξέρουν πως να συμπληρώνουν το μηχανογραφικό, 19.000 μαθητές θα μείνουν εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μπορεί να ακούγεται σαν letter of complaint το ποστ μου, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια ανωριμότητα από τους μαθητές... Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Εγώ ξαναέδωσα και πέρασα Μηχανικός Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Κοζάνη! Έχουμε κανένα συνάδελφο; Η Κοζάνη τι λέει; Ανηφορες, κατηφορες.... Αρκετοι φοιτητες! Πολυ κρυο και πολυ ζεστη! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Εγώ ξαναέδωσα και πέρασα Μηχανικός Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Κοζάνη! Έχουμε κανένα συνάδελφο; Η Κοζάνη τι λέει; Η Kοζάνη μιά χαρά είναι και σε περιμένει :) Καλά είναι, αν σκευτείς οτι ο μισός περίπου πληθυσμός της είναι φοιτητες.. [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 Ξαναέδωσα και πέρασα Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Πάτρας. Θα προτιμούσα να έμενα Αθήνα αλλά θα το συνηθίσω... Είμαι και το Β' εξάμηνο, έχω και γνωστούς εκεί πέρα, θέλω να πάρω και δίπλωμα οδήγησης οπότε όλα οκ. Ή όχι;:p Γιατί ανέβηκαν τόσο οι βάσεις;;; Εξαιτίας κάποιων φυτών που με τα μόρια που έβγαλαν δεν έβαζαν ψηλότερες σχολές με αποτέλεσμα να ανεβάσουν κατά πολύ (έως και 7000 μόρια-ΕΛΕΟΣ) κάποιες πολύ χαμηλές, και κάποιων άλλων που δεν ξέρουν πως να συμπληρώνουν το μηχανογραφικό, 19.000 μαθητές θα μείνουν εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μπορεί να ακούγεται σαν letter of complaint το ποστ μου, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια ανωριμότητα από τους μαθητές... Πέστα ρε treloparea... Αλλά που να σε ακούσει η Μαριέττα... Πολύς κόσμος χαμένος... ο οποίος είναι αναγκασμένος να τα "σκάσει" σε ΙΕΚ, στο Εξωτερικό κ.α Απορώ εντάξει δν λυπάται τους μαθητές αλλα δν λυπάται κ τους καταστηματάρχες που βγαίνουν κ κλέγονται πως θα ερημώσει η πόλη τους... Τέσπα... DJ_Teo Κοζάνη πήγε τώρα ο θειός μου επειδή πήρε μετάθεση... Μου λέει πως παίζει ΠΟΛΥ πράγμα...:ninja: Για να καταλάβεις υπάρχουν φοιτητικές εστίες όπου μένουν μόνο φοιτήτριες...!!:X κ πως πηγαίνει η Ασφάλεια κ τους μαζεύει για "μάτι" :p LOL Με αυτά που μου λέει σκέφτομαι να πάρω μεταγραφή Κοζάνη!:happy: Θα πάω την Δευτέρα κ θα σου πώ νεότερα... ;) Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 τελικα οσοι μπαινουν β εξαμηνο ,τον ιανουαριο κανουν εγγραφη??Κανενας ηλεκτρονικος???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 τελικα οσοι μπαινουν β εξαμηνο ,τον ιανουαριο κανουν εγγραφη??Κανενας ηλεκτρονικος???? Εδώ!!! ΤΕΙ Λαμίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crach13 Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Φιλε Τεο τι λεει η σχολη??Ευχαριστημενος εσυ?Για πες μου εντυπωσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Φιλε Τεο τι λεει η σχολη??Ευχαριστημενος εσυ?Για πες μου εντυπωσεις. Δεν πήγα ακόμη! Το ΤΕΙ καλό φαίνεται! Εσυ που περασες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 Ξαναέδωσα και πέρασα Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Πάτρας. Θα προτιμούσα να έμενα Αθήνα αλλά θα το συνηθίσω... Είμαι και το Β' εξάμηνο, έχω και γνωστούς εκεί πέρα, θέλω να πάρω και δίπλωμα οδήγησης οπότε όλα οκ. Ή όχι;:p Γιατί ανέβηκαν τόσο οι βάσεις;;; Εξαιτίας κάποιων φυτών που με τα μόρια που έβγαλαν δεν έβαζαν ψηλότερες σχολές με αποτέλεσμα να ανεβάσουν κατά πολύ (έως και 7000 μόρια-ΕΛΕΟΣ) κάποιες πολύ χαμηλές, και κάποιων άλλων που δεν ξέρουν πως να συμπληρώνουν το μηχανογραφικό, 19.000 μαθητές θα μείνουν εκτός ΑΕΙ και ΤΕΙ. Μπορεί να ακούγεται σαν letter of complaint το ποστ μου, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τέτοια ανωριμότητα από τους μαθητές... I vasis se kapies sxoles anebikan giati mpikan 3,4,5 ktl pedia. Fita?Poso mal..es ine pou diavazoun e? :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Το φυτά το λέω με την καλή έννοια. Παράδειγμα αντί να δηλώσουν παιδαγωγικά που περνάγαν σίγουρα δήλωσαν κατώτερες σχολές (π.χ βρεφονηπιοκομεία). Αυτό είναι που μου τη δίνει. Ποιος ο λόγος να ανέβουν τόσο οι βάσεις; Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Pisteuo pos i basis anebikan giati megalose ke o antagonismos, ta 9 mathimata eginan 6 xoris panellinies stin b'. I touristikes epixirisis pou piran 6000 moria ktl ofilete giati kathe xrono pernane 250 atoma eno tora pire 5. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Το φυτά το λέω με την καλή έννοια. Παράδειγμα αντί να δηλώσουν παιδαγωγικά που περνάγαν σίγουρα δήλωσαν κατώτερες σχολές (π.χ βρεφονηπιοκομεία). Αυτό είναι που μου τη δίνει. Ποιος ο λόγος να ανέβουν τόσο οι βάσεις; Τι λες:wacko: ?? Γιατί να δηλώσουν κάτι που δεν τους ενδιαφέρει, αν ήθελαν παιδαγωγικά? Δήλωσαν τα παιδαγωγικά, σύμφωνα με το παράδειγμά σου, απλά δεν πέρασαν σε αυτά! Και σύμφωνα με αυτή τη λογική θα είχαν πέσει τα παιδαγωγικά... Οι βάσεις ανέβηκαν για το λόγο που είπε ο DaTaMaN + τα εύκολα θέματα της θεωρητικής (από όπου μπαίνουν οι περισσότεροι των τμημάτων που ανέφερες;) ). poseidon2004: Ευχαριστώ, να 'σαι καλά φίλε μου! Καλή φοιτητική ζωή:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 + τα εύκολα θέματα της θεωρητικής Eκολα θέματα Θεωρητικής? Εγώ από όσο θυμάμαι στα Αρχαία και στη Λογοτεχνία υπήρξε τεράστιο ποσοστό μαθητών κάτω από τη βάση. :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Το φυτά το λέω με την καλή έννοια. Παράδειγμα αντί να δηλώσουν παιδαγωγικά που περνάγαν σίγουρα δήλωσαν κατώτερες σχολές (π.χ βρεφονηπιοκομεία). Αυτό είναι που μου τη δίνει. Ποιος ο λόγος να ανέβουν τόσο οι βάσεις; Θα μας τρελάνεις; Ο καθένας όπου δηλώνει θέλει. Κουμάντο στις προτιμήσεις του καθενός θα κάνουμε; :wacko: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Eκολα θέματα Θεωρητικής? Εγώ από όσο θυμάμαι στα Αρχαία και στη Λογοτεχνία υπήρξε τεράστιο ποσοστό μαθητών κάτω από τη βάση. :wacko: Δεν είμαι θεωρητική! Έτσι μου έχουν πει σε σχέση με τα Μαθηματικά ή τη Φυσική Κατ/νσης. Ειδικά για τα Αρχαία έπεσε αυτό που αναμενόταν... Στη Λογοτεχνία πάντα έχει μεγάλο ποσοστό κάτω από τη βάση (όπως άλλωστε και στην Έκθεση). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Θα μας τρελάνεις; Ο καθένας όπου δηλώνει θέλει. Κουμάντο στις προτιμήσεις του καθενός θα κάνουμε; :wacko: Εγώ εννοούσα ότι δεν συμπλήρωσαν το μηχανογραφικό σωστά. Τι εννοώ; Έχει βγάλει κάποιος 17.000 μόρια. Το ΦΠΨ που θέλει να περάσει είναι 16.400 (δεν είναι τόσο, αλλά δεν έχω και τις περσινές βάσεις μπροστά μου). Επειδή όμως έχει 600 μόρια παραπάνω φοβάται ότι ίσως ανέβουν οι βάσεις και να δεν θα περάσει στη σχολή. Έτσι λοιπόν, δηλώνει μια κατώτερη σχολή, στην ίδια περιοχή με το ΦΠΨ. Παράδειγμα, είναι από Αθήνα; Δηλώνει κάποια πολύ κατώτερη σχολή, πάλι στην Αθήνα για να το έχει σίγουρο ότι θα περάσει. Το λέω από πείρα, γιατί πέρσι που δεν είχα πάει καλά, μου έφτιαξαν το μηχανογραφικό από το φροντιστήριο κι επειδή εγώ δεν ήξερα τίποτα από αυτά τους άφησα να το κάνουν μόνοι τους. (Ούτως ή άλλως δεν με ένοιαζε που θα περάσω αφού ήταν δεδομένο ότι θα ξαναέδινα) Και μου το συμπλήρωσαν με αυτή τη λογική που προανέφερα. Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Εγώ εννοούσα ότι δεν συμπλήρωσαν το μηχανογραφικό σωστά. Τι εννοώ; Έχει βγάλει κάποιος 17.000 μόρια. Το ΦΠΨ που θέλει να περάσει είναι 16.400 (δεν είναι τόσο, αλλά δεν έχω και τις περσινές βάσεις μπροστά μου). Επειδή όμως έχει 600 μόρια παραπάνω φοβάται ότι ίσως ανέβουν οι βάσεις και να δεν θα περάσει στη σχολή. Έτσι λοιπόν, δηλώνει μια κατώτερη σχολή, στην ίδια περιοχή με το ΦΠΨ. Παράδειγμα, είναι από Αθήνα; Δηλώνει κάποια πολύ κατώτερη σχολή, πάλι στην Αθήνα για να το έχει σίγουρο ότι θα περάσει. Το λέω από πείρα, γιατί πέρσι που δεν είχα πάει καλά, μου έφτιαξαν το μηχανογραφικό από το φροντιστήριο κι επειδή εγώ δεν ήξερα τίποτα από αυτά τους άφησα να το κάνουν μόνοι τους. (Ούτως ή άλλως δεν με ένοιαζε που θα περάσω αφού ήταν δεδομένο ότι θα ξαναέδινα) Και μου το συμπλήρωσαν με αυτή τη λογική που προανέφερα. Προσωπικά πιστεύω ότι το φροντιστήριο σου αποτελεί εξαίρεση. Τι έχει να χάσει ο Χ μαθητής βάζοντας πρώτα το ΦΠΨ και μετά την κατώτερη σχολή? Και τι κερδίζει αν το κάνει?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Τι κερδίζει αν το κάνει; Μα είναι αυτονόητο. Θα περάσει σε μια πολύ καλύτερη σχολή. Αφού το διάβασμα που έκανε όλο το χρόνο, αυτό αξίζει. Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 παιδια αν παρατηρησετε τις φετινες βασεις και κυριως τη βαθμολογια πρωτου-τελευταιου καθε σχολης θα δειτε οτι σε πολλες σχολες που ειναι μεσης βαθμολογιας (14.000 - 16.000) ο βαθμος πρωτου εισακτεου μπορει να φτασει μεχρι και 18.000-18.500 μορια ... αυτο δειχνει οτι πολλοι αν και εβγαλαν βαθμολογια πολυ μεγαλη διαλεξαν σχολες με πολυ μικροτερη βαση ... αν και δεν το καταλαβαινω πως ενας υποψηφιος ενω εχει βγαλει υψηλη βαθμολογια διαλεγει σχολες με πολυ χαμηλοτερη βαση αυτο το φαινομενο παρατηρειται... αν εχει καποιος αντιθετη αποψη δεκτη... και εμενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση ... [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Όταν μπαίνουμε στα πανεπιστήμια κοιτάμε να μπούμε εκεί που μας αρέσει και όχι εκεί που μεγιστοποιείται η απόδοση των μορίων που πιάσαμε στις πανελλήνιες... Μπορεί να άρχισε να το αντιλαμβάνεται ο κόσμος αυτό... http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. August 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2006 Τι κερδίζει αν το κάνει; Μα είναι αυτονόητο. Θα περάσει σε μια πολύ καλύτερη σχολή. Αφού το διάβασμα που έκανε όλο το χρόνο, αυτό αξίζει. Και απο πού προκύπτει ότι η ποιότητα μιας σχολής είναι ανάλογη των μορίων; αν και δεν το καταλαβαινω πως ενας υποψηφιος ενω εχει βγαλει υψηλη βαθμολογια διαλεγει σχολες με πολυ χαμηλοτερη βαση αυτο το φαινομενο παρατηρειται... Που είναι το παράξενο; Προφανώς εκείνος ο υποψήφιος ξέρει τι του αρέσει, έχει καταλήξει με το τι θέλει να ασχοληθεί και το σημαντικότερο, δεν επιλέγει σχολή με τον λανθασμένο τρόπο που επιλέγει το μεγαλύτερο ποσοστό των υποψηφίων... http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts