Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

telika to 10 katargithike

Αυτό τι ακριβώς σημαίνει; Επειδή η φράση σου δε βγάζει νόημα μιας και το 10 σαν βαθμός δεν καταργήθηκε:p (πώς καταργεί κανείς ένα βαθμό;) πες μας τι εννοείς... Είδες κάπου ότι εν τέλει το βαθμολογικό "πλαφόν" των 10.000 μορίων δε θα ισχύσει; Ή εννοείς ακριβώς ότι θα ισχύσει, δηλ. ότι δε θα εισάγεται κανείς στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αν έχει συγκεντρώσει λιγότερα από 10.000 μόρια;

Κάποιοι αγωνιούμε ακόμα, αν και φοιτητές:rolleyes: Το αγόρι μου ξαναδίνει και αν κι έχει ξεσκιστεί (sorry!:O ) στο διάβασμα, θέλει ΚΑΙ να περάσει σε συγκεκριμένη πόλη οπότε το άγχος είναι μεγαλύτερο... Άρα αν μπορούσε να μπει πχ σε ΤΕΙ Λογιστικής Θεσσαλονίκης με 9.990 μόρια, στην παρούσα φάση δε θα τον απογοήτευε!!!

Tell us...:cry:

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακούστηκε τίποτα για το πρόγραμμα? Τουλάχιστον πότε ξεκινάνε? 18/5? 20/5? 23/5?

εγω ακουσα για Τριτη 23/5! δεν ειναι εξακριβωμενο

Πω πω παιδιά...συγνώμη που διασκεδάζω με τον πόνο σας και την αγωνία σας... αλλά ειλικρινά ήταν μία από τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ περιόδους της ζωής μου... Κόντεψα να κλατάρω...:blink: :blink:

Sorry,αλλά βλέποντας σας να ανησυχείτε χαίρομαι που δεν θα το ξαναπεράσω στη ζωή μου!:cool:

Ελπίζω να μην σας απογοήτευσα τελείως (εξ άλλου δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου - τελικά πέρασα στη σχολή που ήθελα και το ίδο εύχομαι και σε εσάς!:O )

ΚΟΥΡΑΓΙΟ,σύντροφοι!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Παιδιά φετος οι θεσεις θα μειωθουν!δεν ξερω εαν ειναι καλό ή κακό .το μόνο κακο ειναι οτι εχουμε φτασει 2 μηνες πριν τις εξετασεις και δεν ξερουμε τιποτα!δηλαδή ουτε στο Υ.Π ξερουν:cry: :X :blink:

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

Παιδιά φετος οι θεσεις θα μειωθουν!δεν ξερω εαν ειναι καλό ή κακό .το μόνο κακο ειναι οτι εχουμε φτασει 2 μηνες πριν τις εξετασεις και δεν ξερουμε τιποτα!δηλαδή ουτε στο Υ.Π ξερουν:cry: :X :blink:

Αφου ειναι ασχετοι εντελως! Θα το δεις μετα τις εξετασεις. Στο τελος θα μπουν ολοι και χωρις τα 10000 μορια! Σιγα μην αφησουν σχολες αδειες! Ετσι πρεπει να γινει για να εχει καποιες ελπιδες η κυβερνηση να ξαναβγει αν και δεν το βλεπω... :confused:

egw pisteuw pws ta themata se epipedo duskolias tha kinithoun sta idia epipeda me persi...dld to 10 tha to perneis xalara, meta tha ginetai tou kaligoula!!:lol:

Giati opws les DJ_TEO tha yparxoun krousmata stin kivernisi an arxisoun k kleinoun tei se mikres poleis...

gia na doume...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Τα θέματα θα είναι ίδιου επιπέδου με πέρσι γιατί αν και μειώθηκαν τα μαθήματα, υπάρχει το 10.000.. Τέσπα ας μάθουμε αρχικά το πρόγραμμα και μετά εικάζουμε..

Σήμερα άκουσα και εγώ για 23/5 και 1ο έκθεση. 2ο Φυσική Κατ/νσης...

Κάποιο link απο το πρόγραμμα?? Έχω ψάξει παντού αλλα πουθενά... Άκουσα και εγώ για τις 23 αλλα...

Δεν είναι 2 μήνες... είναι ένα μνημόσυνο και κάτι....:(

Life Is Good

εγω εχω ακουσει οτι μαλλον το πρωτο θα ειναι η εκθεση και μετα το μαθημα επιλογης μας εγω δηλαδη εχω διαλεξει μαθηματικα γενικης.yannaros_gr και εσυ οπως και εγω δεν καταλαβαινεις την φυσικη?Αντε να δουμε τι θα κανουμε και εκει εγω εχω ηδη προγραμματισει την μια βδομαδα που θα κατσω να την αφιερωσω στην φυσικη και την αλλη στο ΑΟΔΕ

oriste kai to link gia to programa: http://www.forthnet.gr/templates/newsPosting.aspx?p=155537

paidia mporei na kani kanis kamia provlepsi gia tous vathmous pou tha grapsei?imaste 2 mines prin tis eksetasis kai ime xalia psixologika...ti vasi tha ti peraso:cry: :worry: ???i kai na ti peraso...oi vaseis pou tha ektokseftoun fetos:( :( :confused: ???

οντως εμεις φετος θα ειμαστε οι πιο ατυχοι με το 10 γιατι δεν ξερουμε τιποτα ειδικα αυτοι οι μαθητες που ειναι γυρω στο 13-14 (μαζι με εμενα :sad:) ειναι αρκετα δυσκολα τα πραγματα για εμας σε ενα μονο ελπιζω οτι οι βασεις δεν θα ανεβουν πολυ αλλα θα υπαρχουν πολλες σχολες γυρω στο 10 και ακομα οτι θα βαλουν πιο ευκολα θεματα απο τα περσινα γιατι αυτα σε σχεση με αλλες χρονιες απο οτι ειδα ηταν λιγο πιο δυσκολα

οντως εμεις φετος θα ειμαστε οι πιο ατυχοι με το 10 γιατι δεν ξερουμε τιποτα ειδικα αυτοι οι μαθητες που ειναι γυρω στο 13-14 (μαζι με εμενα :sad:) ειναι αρκετα δυσκολα τα πραγματα για εμας σε ενα μονο ελπιζω οτι οι βασεις δεν θα ανεβουν πολυ αλλα θα υπαρχουν πολλες σχολες γυρω στο 10 και ακομα οτι θα βαλουν πιο ευκολα θεματα απο τα περσινα γιατι αυτα σε σχεση με αλλες χρονιες απο οτι ειδα ηταν λιγο πιο δυσκολα

AN γραψει πολυς κοσμος κατω απο τη βαση τοτε θα δεις οτι το 10 θα ειναι παρελθον! μετα η βαση πχ θα γινει 7,000 γιατι αν υπαρξουν 4000+ ατομα με βαθμολογια 9,200 9,500 9,800 σιγα μη μεινουν απ' εξω !

το ελπιζω φιλε μου γιατι μπορει οι περισσοτερες σχολες κατω απο 10 να μην ειναι τοσο καλες αλλα μερικες πιστευω δεν ειναι τοσο χαλια

Καλησπερα και απο εμενα! Επειδη περσυ και εγω εδινα πανελληνιες ενα εχω να σας πω ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!!;)

αν εχετε διαβασει ολο το χρονο θα γραψετε καλα;) ... ενταξει στα κλασικα Φυσικη - Μαθηματικα κατευθ μπορει να μην γραψετε πολυ καλα ( γυρω στο 14 ειναι καλα νομιζω ... εγω 11 εγραψα περσυ με κατι θεματα στη Φυσικη αστα να πανε .. )

Οσο για τη δυσκολια των θεματων μαλλον θα ειναι πιο ευκολο το 1 και 2 θεμα για να μπορειςνα γραψεις ανετα μεχρι το 10 και μετα θα αρχιζουν τα παλουκια ( αισιοδοξος ε? :lol: )

Προσπαθηστε να μαζεψετε μορια απο αλλα μαθηματα και να γραψετε καλα στην εκθεση ( ενα 16 θα ειναι οτι πρεπει :) - εγω περσυ επειδη εγραψα 17 πηρα μοριαπου εχασα απο αλλα μαθηματα ;) )

Επειδη εχω μπερδευτει λιγο δινετε 4 μαθηματα της κατευθυνσης + Εκθεση και ποια αλλα ? ΙΣΤΟΡΙΑ δινετε? ( αν ναι διαβαστε τωρα γιατι στο τελος δεν βγαινει η υλη .... μιλαω απο προσωπικη εμπειρια ! :( )

ΝΑ ΣΤΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ !!!

Πιστεψτε με αξιζει η προσπαθεια ! Η φοιτητικη ζωη ειναι το κατι αλλο !

( ως πρωτοετης φοιτητης του ΠΑΜΑΚ το εχω διαπιστωσει .... :D )

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

Καλησπερα και απο εμενα! Επειδη περσυ και εγω εδινα πανελληνιες ενα εχω να σας πω ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ!!!;)

αν εχετε διαβασει ολο το χρονο θα γραψετε καλα;) ... ενταξει στα κλασικα Φυσικη - Μαθηματικα κατευθ μπορει να μην γραψετε πολυ καλα ( γυρω στο 14 ειναι καλα νομιζω ... εγω 11 εγραψα περσυ με κατι θεματα στη Φυσικη αστα να πανε .. )

Οσο για τη δυσκολια των θεματων μαλλον θα ειναι πιο ευκολο το 1 και 2 θεμα για να μπορειςνα γραψεις ανετα μεχρι το 10 και μετα θα αρχιζουν τα παλουκια ( αισιοδοξος ε? :lol: )

Προσπαθηστε να μαζεψετε μορια απο αλλα μαθηματα και να γραψετε καλα στην εκθεση ( ενα 16 θα ειναι οτι πρεπει :) - εγω περσυ επειδη εγραψα 17 πηρα μοριαπου εχασα απο αλλα μαθηματα ;) )

Επειδη εχω μπερδευτει λιγο δινετε 4 μαθηματα της κατευθυνσης + Εκθεση και ποια αλλα ? ΙΣΤΟΡΙΑ δινετε? ( αν ναι διαβαστε τωρα γιατι στο τελος δεν βγαινει η υλη .... μιλαω απο προσωπικη εμπειρια ! :( )

ΝΑ ΣΤΕΦΤΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ !!!

Πιστεψτε με αξιζει η προσπαθεια ! Η φοιτητικη ζωη ειναι το κατι αλλο !

( ως πρωτοετης φοιτητης του ΠΑΜΑΚ το εχω διαπιστωσει .... :D )

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

ειναι 4 μαθηματα της κατευθ+εκθεση+1 επιλογης(Ιστορια,Μαθηματικα &στατισικη,Βιολογια,Φυσικη)

Το ποσο καλη ειναι μια σχολη ειναι υποκειμενικο! Ασε που στην Ελλαδα το συστημα ειναι τελειως χρηματιστηριο ρε συ! Αναλογα με τη ζητηση ανεβαινουν οι τιμες!!!! Λετε να εχουμε αναλογα φαινομενα και φετος οπως το 1999 αλλα με "Σχολες-Φουσκες" αντι για μετοχες :rolleyes:

Εσυ ο απο πανω ποσα μορια εβγαλες? :shifty:

ειναι 4 μαθηματα της κατευθ+εκθεση+1 επιλογης(Ιστορια,Μαθηματικα &στατισικη,Βιολογια,Φυσικη)

Προσωπικα πιστευω πως το νεο συστημα με τα 6 μαθηματα δινει περισσοτερες ευκαιριες για ΣΩΣΤΟ διαβασμα γιατι επικεντρωνεσαι σε λιγοτερα μαθηματα !

Ποια ειναι η αποψη σας ?

Η Υλη δεν ειναι η ιδια με περσυ? Γλιτωνετε και απο λεφτα στα φροντηστηρια και στα ιδιαιτερα ετσι :D ....

Εγω περσυ εβγαλα 14860 στο 4ο πεδιο και 15860 στο 5ο πεδιο ( απο οπου και μπηκα στη σχολη μου - Διοικησης Τεχνολογιας )

Ποιος ειναι ο στοχος σας για φετος ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

::Alma Libre - My Blog

A blog by an IT student

snik stin fisiki pou eipes prokeitai na patwsw agria...osa piasw apo swsto-lathos kai ta xaza afta kamia apodeixei ante kai to poli kanena prwto skelos apo ta alla.Stin texnologiki sto sxoleio mou eimastai 28 atoma se ena tmima kai mathima den ginete me kamia kivernisi leei enas mia m@l@ki@ lene oloi meta alles 3 kai ginete o xamos...giafto mathimatika kai fisiki den grafw me tpt

exoume kai leme prognostika

Fisiki kat=5

Mathimatika kat=5

AODE=15-16

Programmatismo=12

Ekthesi=14-15

Mathimatika gen=15

Aoth=13

akouw ta dika sas

αντε να πω και τα δικα μου τι πιστευω

Φυσικη Κατ.=8 (αντε βγαζω το πρωτο θεμα πες χανω και κανα 2 Σ-Λ και τα υπολοιπα τα ψιλοπαλευω)

Μαθηματικα Κατ.=13 (Εκει κατι ξερω και πιστευω οτι μπορει να γραψω και παραπανω)

Α.Ο.Δ.Ε =?? (γι'αυτο το μαθημα ιδεα δεν εχω ξερω οτι ειναι ολο θεωρια και εχω σκοπο να κατσω μια βδομαδα να το διαβασω μηπως γραψω τιποτα)

Προγραμματισμο =14-15 (Εκει καλα τα παω αντε να χασω κανα ερωτημα)

Εκθεση =13-15 (Αυτο ειναι το μαθημα που ολα παιζονται γιατι ειναι το μονο που δεν μπορεις να το κρινεις αντικειμενικα αν ειναι σωστο η λαθος)

Μαθηματικα Γεν.= 14-15 (αυτα δεν ειναι δυσκολα και πιστευω οτι θα γραψω καλα)

ΑΟΘ εγω δεν δινω πανελλαδικα γιατι δεν θελω να παω σε οικονομικα

Α.Ο.Δ.Ε =?? (γι'αυτο το μαθημα ιδεα δεν εχω ξερω οτι ειναι ολο θεωρια και εχω σκοπο να κατσω μια βδομαδα να το διαβασω μηπως γραψω τιποτα)

Λιγο δυσκολο να μπορεσεις να γραψεις με διαβασμα μιας εβδομαδας! Στην καλυτερη ενα 14-15 και πολυ λεω! :X

Λιγο δυσκολο να μπορεσεις να γραψεις με διαβασμα μιας εβδομαδας! Στην καλυτερη ενα 14-15 και πολυ λεω! :X

ειναι και κολομαθημα και μου εχουν πει οτι πρεπει να το γραψεις κατα λεξη οπως το λεει το βιβλιο

Έκανα ένα break απο το διάβασμα... και είπα να postaρω στα φιλαράκια :) Thanx για το Πρόγραμμα των πανελληνίων αν και μόλις πήγα φροντιστήριο σήμερα 9-10 που είχα το είχαν στο πίνακα ανακοινώσεων....:p

Δύσκολα τα πράγματα φέτος νομίζω... Εμείς δεν έχουμε εμπειρία απο πανελλήνιες εξετάσεις και αν βάλουνε παλουκάκια μάλλον κόβω να πατώνουμε αρκετοί...:O

Εγώ προσωπικά πιστεύω πως Μαθ. Κατ και Φυσική Κατ. είναι τα μαθήματα που παίζουν... δηλαδή αν διάβαζεις και είσαι τυχερός και ξέρεις τα θέματα και τσιμπίσεις μόρια τότε ok, άν όχι bye bye μοριάκια... Γι' αυτό ποντάρω σε όλα τα άλλα μαθήματα εκτός απο αυτά τα δύο...

Εγώ θέλω κανα 13000 -14000 μόρια (Αστυφυλάκων ή ΣΜΥΝ) αμήν παναγιά μου...

Οι Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών είναι ένα αρκετά παρεξηγημένο μάθημα... Τι εννοώ?? Εννοώ πως είναι εύκολο να χάσεις και να πάρεις μόρια...:O αν το διαβάζεις λίγο (2-3 σελίδες) την μέρα βγαίνει αλλα το παλ0ύκι είναι πως έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ έννοιες...Άλλα οι περισσότερες μοιάζουμε με του Α.Ο.Θ :blink:

Α...κ κάτι λυπητερό... 48 μέρες έμειναν μέχρι τις 23...

΄

Καμοία απορία, sos, info ρίχτε να έχουμε...;)

Life Is Good

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...