DJ_TEO Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Την Πέμπτη 24 Αυγούστου στις 13.00 θα ανακοινωθούν, από τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Ανδρέα Καραμάνο, οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Δηλαδή θα ανακοινωθούν οι βάσεις των σχολών και τα ονόματα των επιτυχόντων Θα αναφερθούν αναλυτικά τα ονόματα στην τηλεόραση? Αυτο με το τηλεφωνικο καλο! Απο ποια ωρα και μετα θα ειναι διαθεσιμο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τα ονόματα στην τηλεόραση είναι πρακτικά αδύνατο να ανακοινωθούν. Στην τηλεόραση θα ανακοινωθούν οι βάσεις των σχολών. Ονόματα από το τηλέφωνο και από τo website του υπουργείου μετά τις 13:00. seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 kali epitixia se olous!postarete pou perasate gia na sas voithisoume osoi mporoume me tis sxoles sas! PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τι ωρα θα μπουν στο http://www.ypepth.gr τα αποτελεσματα? Θυμαται κανεις περυσι πως εγινε να μας πει λεπτομερειες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 κατα τις 13.00 θα εχοθν μπει και στο ypepth αλλα θα ειναι πολυ δυσκολο να μπειτε γιατι θα εχει μπλοκαρει το συστημα απο την υπερβολικη κινηση! ( καθε χρονο ετσι γινεται ... ) οποτε δειτε καλυτερα τις ειδησεις στη τηλεοραση ή παρτε τηλεφωνο στο νουμερο που δοθηκε για αυτο το σκοπο. καλη επιτυχια σε ολους!!! [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Good Luck σε όλους σας guys!!! Άντε κι αύριο να έχουμε καλά νέα απ'όλους σας :) Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Άντε παιδάκια καλά αποτελέσματα, λίγη ώρα έμεινε ακόμα.... Περιμένουμε να μας πείτε που περάσατε :) Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 η σχολη μου ανεβηκε 160 μορια, κατι ειναι και αυτο... ( Διοικησης Τεχνολογιας - ΠΑ.ΜΑΚ. ) καλη επιτυχια παιδια! οι σχολες σχετικες με πληροφορικη επεσαν ολες, κατω 500 μορια οι φιλολογικες απογειωθηκαν ( εως 1000 μορια πανω... ) οι παιδαγωγικες και αυτες αυξηθηκαν ως 500 μορια ... αυτα προς το παρον .... [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Αν κάποιος δεν μπορεί να μπει στο site του ypepth ας μου πει να ανεβάσω κάπου τις βάσεις γιατί δεν ξέρω που... Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Στο site http://www.naftemporiki.gr http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 συμφωνά με τις βάσεις που ανακοινωθήκαν στη tv πέρνα διοίκηση επιχειρήσεων στη Χίο :-( Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 poseidon2004 θελεις να πεις οτι περνας σε αυτη τη σχολη? συγχαρητηρια! δεν θα φυγεις και απο το τοπο σου... [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 poseidon2004 θελεις να πεις οτι περνας σε αυτη τη σχολη? συγχαρητηρια! δεν θα φυγεις και απο το τοπο σου... Ευχαριστώ ναι ήθελα διοίκηση επιχειρήσεων αλλά δεν έπιανα πουθενά αλλού με τα μόρια μου - η πάτρα ανέβηκε όποτε …Χίο… Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Συγχαρτήρια φίλε μου! Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 poseidon σε καταλαβαινω απολυτα..καταλαβα πως σκευτηκες ;) αλλα κ εκει καλα εισαι ,θα διευκοληνεις κ τους γονεις σου..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CuBiCLe Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Είχα 12333, πρώτη επιλογή Τεχνών Ήχου και Εικόνας στην Κέρκυρα (Πανεπιστήμιο Ιονίου)η οποία σκαρφάλωσε στα 12687... Τρίτη επιλογή Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Αιγαίου στην Μυτιλήνη πέρασα, η οποία λίγο πολύ μοιάζει με την πρώτη μου επιλογή, αλλά δεν θέλω να πάω τόσο. Μπορείτε να με βοηθήσετε συγκρίνοντας τα δύο τμήματα και τις δύο σχολές; 3o Λύκειο Ν. Σμύρνης Ολέ! --- ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 ΤΕΙ Μηχανολογίας στη Λάρισα!:happy: Να πάω ρε γμτ ή να ξαναδώσω για αστυφυλάκων....? Είναι καλή σχολή...? :worry: Είναι κανείς εκει.....?:worry: A... Μου λέει Β Εξάμηνο...?!?!? τι είναι τούτο...? Γτ έτσι? Δλδ πότε κάνω εγγραφη...? Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zlaths Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 ρε παιδια συγχαρητηρια οπου και αν περασατε ... αλλα οταν κανετε το μηχανογραφικο δεν ψαχνετε το περιεχομενο των σχολων που δηλωνετε? πως τις βαζετε δηλαδη μονο και μονο αν σας αρεσει το ονομα της σχολης? [sIGPIC][/sIGPIC] ::Alma Libre - My Blog A blog by an IT student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 ΤΕΙ Μηχανολογίας στη Λάρισα!:happy: Να πάω ρε γμτ ή να ξαναδώσω για αστυφυλάκων....? Είναι καλή σχολή...? :worry: Είναι κανείς εκει.....?:worry: A... Μου λέει Β Εξάμηνο...?!?!? τι είναι τούτο...? Γτ έτσι? Δλδ πότε κάνω εγγραφη...? Γράφεσαι Ιανουάριο περίπου και ξεκινάς το Μάρτιο. Κέρδισες 6 μήνες καθίσι :p Πάρε ένα τηλέφωνο στη γραμματεία σου να σου πουν ακριβείς ημερομηνίες. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 A... Μου λέει Β Εξάμηνο...?!?!? τι είναι τούτο...? Γτ έτσι? Δλδ πότε κάνω εγγραφη...? Κατ'αρχάς συγχαρητήρια!:) Β εξάμηνο σημαίνει ότι εσύ θα ξεκινήσεις το Α' εξάμηνο, όταν άλλοι θα είναι στο Β. Δηλαδή θα ξεκινήσεις γύρω στον Ιανουάριο με Φεβρουάριο. Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Η/Υ Συστηματων ΤΕΙ Πειραιά Β' Εξαμηνο... Εχει να πεσει υπνος μεχρι να αρχίσω!!!!:p http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ. :) My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Πέρασα Ηλεκτρονικος στο ΤΕΙ Λαμίας!!! Αυτο ήθελα αλλά Θεσ/νίκη!!! :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας στην Αθήνα :) Και οι βάσεις για όποιον δεν τις έχει ακόμα: http://rapidshare.de/files/30592295/baseis2006AEI_TEI.xls.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. August 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2006 hello Εγώ Πανεπιστήμιο-Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών και αντε γεια... *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts