Jump to content

Πανελλήνιες 2006

iNCubO
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις απαντήσεις των θεμάτων της ΟΕΦΕ 2006, θα τις βρείτε από σήμερα Σαββάτο στις ιστοσελίδες:

http://www.neodynamiko.gr

http://www.e-kimolia.gr

...όσο για τις εκφωνήσεις...επικοινωνήστε...;)

Ki egw ma einai eukolo tha ithela tis ekfwniseis, pio polu twn mathimtikwn kat :) sc2008_him@yahoo.gr

eyxaristw polu :happy:

• Απαντήσεις 992
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί δουλειά κάνει κάποιος που έχει βγάλει τις σχολές πολιτικών,μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων μηχανικών? Δηλαδή, όσοι βγάζουν αυτές τις σχολές πού δουλεύουν και τί μπορούν να κάνουν?

ρε παιδιά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τί δουλειά κάνει κάποιος που έχει βγάλει τις σχολές πολιτικών,μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων μηχανικών? Δηλαδή, όσοι βγάζουν αυτές τις σχολές πού δουλεύουν και τί μπορούν να κάνουν?

Εγω ειμαι μηχανολογος μηχανικος.Εχω το πτυχιο περιπου 10 μηνες.Δουλεια βρισκεις ευκολα.Οι καλυτερες δουλειες ειναι σε μεγαλες τεχνικες εταιριες.Το κακο ειναι οτι πολλες εταιριες εχουν ασχολιες και στο εξωτερικο και ζητανε πολλα ατομα για εξω...

Εαν εχεις λεφτα μπορεις να κανεις πολλα αφου σαν μηχανικος εχεις συγκεκριμενα επαγγελματικα δικαιωματα.Οποτε μπορεις να ανοιξεις δικο σου τεχνικο γραφειο η καποια εταιρια που να ασχολειται με την τεχνολογια.

Παιδιά θα σας τα στείλω το αργότερο την Δευτέρα. Δεν τα έχω τα αρχεία στον υπολογιστή του σπιτιού. Αν βολέψει...θα σας τα στείλω και νωρίτερα. Μην αγχώνεστε. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στην προσπάθειά σας. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά.
Του Θεού να γίνεται :!: e-Κιμωλία...εργαλείο εκπαίδευσης

Παιδιά θα σας τα στείλω το αργότερο την Δευτέρα. Δεν τα έχω τα αρχεία στον υπολογιστή του σπιτιού. Αν βολέψει...θα σας τα στείλω και νωρίτερα. Μην αγχώνεστε. Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στην προσπάθειά σας. Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά.

Αν μπορείς στείλε τα και από εδώ. (coldman2007@yahoo.gr)

Όλων των μαθημάτων, εκτός έκθεσης. Σου είμαι υπόχρεος:)

steve62742 ευχαριστώ;)

Αν μπορείς στείλε τα και από εδώ. (coldman2007@yahoo.gr)

Όλων των μαθημάτων, εκτός έκθεσης. Σου είμαι υπόχρεος:)

steve62742 ευχαριστώ;)

Τι κατεύθυνση είσαι;

Πολιτικών Μηχανικών, Τοπογράφων, Αρχιτεκτωνων τελειώνεις κ ψάχνεις για δουλειά σε καποια τεχνική εταιρεια.. Η αν έχεις κάποιο κεφάλαιο ανοίγεις μόνος σου τεχνικό γραφείο.. Αλλα είναι λίγο δυσκολο το τελευταίο αν δεν εχεις καποιο "ονομα" (εγω π.χ. ο μπαμπας μου κ οι αδερφή μου είναι πολ.μηχ. κ θα δουλεψω μαζί τους,οταν κ αν τελειωσω..)Σε τετοιο "στυλ" μπορει να δουλέψει κ ο Ηλεκτρολόγος, κάνοντας ηλεκτρολογικά σχεδια για πολυκατοικίες κ διαφορα έργα..Ασχολούνται δηλαδη με οικοδομες κ γενικα με την οικοδομηση (ό,τι μπορεις να φανταστεις: λιμάνια αεροδρόμια, ξενοδοχεια, πολυκατοικιες κτλ ανάλογα με την εταιρεία που εργαζεται....) Βεβαια ο Ηλεκτρολόγος μπορεί να ασχοληθεί κ με τους Υ/Η, με τηλεπικοινωνίες κ.α...

Καλή επιτυχία σε όλους!!! Και όσο λιγότερο άγχος γίνεται!;)

http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg

Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι...

Τι κατεύθυνση είσαι;

Ναι ξέχασα κάτι βασικό:p . Τεχνολογική (με ανάπτυξη εφαρμογών και α.ο.δ.ε.).

Thanx again:)

simera ta nea exoun prosfora ena cd gia panelladikes exetaseis

exei mesa ta themata wn panelladikwn apo to 2001 kai meta kapoia protinomena themata tis vaseis apo tis sxoles ktl....

mipws xerete ti einai i eidiki katigoria 82?

tin vlepw se sas sxoles me iprvolika poli xamili vasi eisagwgeis!

mipws xerete ti einai i eidiki katigoria 82?

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες (με διαφορετικές βάσεις) για τις στρατιωτικές σχολές. Η Γενική Σειρά, η Ειδική Κατηγορία 70, όπου υπάγονται: α) παιδιά πολυτέκνων β) παιδιά ή αδέρφια αναπήρων ή θυμάτων Στρατιωτικών (Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας) ειρηνικής περιόδου ή αναπήρων πολέμου γ) παιδιά ή αδέρφια θυμάτων Εθνικής Αντίστασης, και η Ειδική Κατηγορία 82, όπου υπάγονται παιδιά στρατιωτικών των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων που φονεύθηκαν ή πέθαναν (στον πόλεμο ή στην ειρήνη) κατά την εκτέλεση διατεταγμένης υπηρεσίας πρόδηλα και αναμφισβήτητα ένεκα αυτής. Στην Ειδική Κατηγορία 70 εισάγεται το 25% των συνολικών εισαχθέντων και στην Ειδική Κατηγορία 82 το 10%.

Επίσης, σχετικά με αυτό το CD, έχει ένα πρόγραμμα υπολογισμού των μορίων...μήπως μπορεί να μου δώσει κανείς οδηγίες? Ειδικά αυτός ο βαθμός πρόσβασης που λέει τί είναι?

Επίσης, σχετικά με αυτό το CD, έχει ένα πρόγραμμα υπολογισμού των μορίων...μήπως μπορεί να μου δώσει κανείς οδηγίες? Ειδικά αυτός ο βαθμός πρόσβασης που λέει τί είναι?

http://neodynamiko.gr/odhgos_spoydvn.htm

Παιδιά μήπως μπορεί κανείς να μου στείλει τα θέματα του ΟΕΦΕ 2006

σε αοδε, μαθ.κατ, φυσ.κατ, αεππ, εκθεση και μαθηματικά γενικής???(καλά καταλάβατε-είμαι τεχνολογική :worry: )

Σας παρακαλώ αν σας είναι εύκολο, θα ήμουν ευγνόμων...

mobilemasterGR@gmail.com

Μπήκα στο site του οεφε και κάτι έλεγε για εγγραφές κλπ..και δεν έχω πολύ χρόνο για ψάξιμο.....:(

Άντε καλή μας επιτυχία και να περάσουμε όλοι εκεί που θέλουμε...

Τι γίνεται παίδες; Πως χαρακτηρίζετε τα θέματα της ΟΕΦΕ για φέτος; Περισσότερο θα ήθελα την γνώμη σας για τα μαθηματικά κατεύθυνσης, που είναι και το αντικείμενό μου.

Αν τα έχεις θα μπορούσες να μου τα στείλεις να σου πω τη γνώμη μου, καθώς κι εμένα είναι το αντικείμενό μου.

aprilgrc@hotmail.com

Ευχαριστώ

http://dragonmoon.ca/main/images/N010_large-100x100.jpg

Τι γίνεται παίδες; Πως χαρακτηρίζετε τα θέματα της ΟΕΦΕ για φέτος; Περισσότερο θα ήθελα την γνώμη σας για τα μαθηματικά κατεύθυνσης, που είναι και το αντικείμενό μου.

εγω τα μαθηματικα κατευθυνσης τα βρηκα φυσιολογικα λιγο πιο δυσκολα απο τις πανελληνειες βγαιναν πιστευω αν ειχες διαβασει το μονο δυσκολο ηταν κατι ερωτηματα στο θεμα 4ο.Δυσκολα βαλανε στα μαθηματικα γενικης και στην αναπτυξη εφαρμογων ειδικα στο δευτερο δεν προλαβαινες με τιποτα να τα λυσεις μεσα σε 3 ωρες

εγω τα μαθηματικα κατευθυνσης τα βρηκα φυσιολογικα λιγο πιο δυσκολα απο τις πανελληνειες βγαιναν πιστευω αν ειχες διαβασει το μονο δυσκολο ηταν κατι ερωτηματα στο θεμα 4ο.Δυσκολα βαλανε στα μαθηματικα γενικης και στην αναπτυξη εφαρμογων ειδικα στο δευτερο δεν προλαβαινες με τιποτα να τα λυσεις μεσα σε 3 ωρες

Καλα αυτο το 2ο θεμα ηταν αστα να πανε! Μ επιασε πονοκεφαλος και μετα δεν μπορουσα να λειτουργησω για 3ο 4ο ! Εγραψα 15/20

Εύκολα;) . Προσωπικά άνετα 87-90.. 1ο Θέμα εύκολο, 2ο κλασσικό,αν και θα περίμενα κάτι ευκολότερο, 3ο γελοίο (έχω βαρεθεί να κάνω τέτοια:p ) και 4ο όχι εξωπραγματικό(με λίγη παραπάνω σκέψη βγαίνουν όλα τα ερωτήματα:) ). Βέβαια τώρα δεν έχουμε και το άγχος.. Εκεί:( ?

ΥΓ:!: Ότι μπαίνει από την ΟΕΦΕ αποκλείεται να μπει στις εξετάσεις μετά??Γιατί μια φορά είχαν κάνει κάτι τέτοιο και ενέκυψε πρόβλημα..Άρα ότι μπαίνει αποτελεί τουλάχιστον anti-SOS?:!:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...