elkons Δημ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Just now, Gv2008 said: Ναι αμε. Εμένα μπήκε πριν 2μιση εβδομάδες Οκ στείλε να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα μήπως πάνε λίγο πιο γρήγορα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Δευτέρα στις 07:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:12 μμ 4 minutes ago, elkons said: Οκ στείλε να μιλήσω με το τεχνικό τμήμα μήπως πάνε λίγο πιο γρήγορα. Θα σου τα στείλω αύριο γιατί είμαι πνιγμένος. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 07:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:13 μμ Just now, Gv2008 said: Θα σου τα στείλω αύριο γιατί είμαι πνιγμένος. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια Παρακαλώ, στείλε όποτε έχεις χρόνο δε πειράζει. Στείλε μου επίσης στα ποσά dBm σε πετάει η Ν78 της μέσα στο σπίτι επειδή πιάνει μόνο έξω θυμάμαι και αν παίρνεις σήμα μόνο από αυτή ή κάνει EN-DC Ν78 απο άλλη LTE από άλλη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 04:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:45 πμ Παιδιά βρήκα το παρακάτω σχόλιο στα λαγονικά και μου έκανε εντύπωση.. μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο και σε τι οφείλεται; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 08:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:38 πμ (edited) 3 ώρες πριν, cu2goup said: Παιδιά βρήκα το παρακάτω σχόλιο στα λαγονικά και μου έκανε εντύπωση.. μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο και σε τι οφείλεται; Λίγες περισσότερες πληροφορίες; Συσκευή, μέρος του τεστ;. Από που είναι αυτό καταρχήν Edited Τρίτη στις 08:39 πμ by johnny_htc 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 09:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:24 πμ 44 minutes ago, johnny_htc said: Λίγες περισσότερες πληροφορίες; Συσκευή, μέρος του τεστ;. Από που είναι αυτό καταρχήν https://www.lagonika.gr/prosfores/vodafone-cu-49euro-gia-6-mhnes-gia-10gb-aperiorista-lepta-ka8e-mhna?page=1&comment=203845 Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:33 πμ 8 minutes ago, cu2goup said: https://www.lagonika.gr/prosfores/vodafone-cu-49euro-gia-6-mhnes-gia-10gb-aperiorista-lepta-ka8e-mhna?page=1&comment=203845 Δεν ξέρω τίποτα παραπάνω.. Ό,τι να ναι. Μάλλον εννοεί σε κάποιο άλλο σημείο που η Κοντ πιάνει 200, η βόντα είναι πάτος... Δε νομίζω πώς βγάζεις άκρη, πάντως ο τύπος πρέπει να νομίζει ότι τα δίκτυα όπου και να πας πιάνουν το ίδιο και του κάνει εντύπωση. Τα ταυτόχρονα requests δεν τα καταλαβαίνω.. Με την ίδια συσκευή να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει και τις δύο κάρτες;;; Αδύνατον κάτι τέτοιο.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 09:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:46 πμ 10 minutes ago, johnny_htc said: Ό,τι να ναι. Μάλλον εννοεί σε κάποιο άλλο σημείο που η Κοντ πιάνει 200, η βόντα είναι πάτος... Δε νομίζω πώς βγάζεις άκρη, πάντως ο τύπος πρέπει να νομίζει ότι τα δίκτυα όπου και να πας πιάνουν το ίδιο και του κάνει εντύπωση. Τα ταυτόχρονα requests δεν τα καταλαβαίνω.. Με την ίδια συσκευή να προσπαθεί να χρησιμοποιήσει και τις δύο κάρτες;;; Αδύνατον κάτι τέτοιο.. Δεν μιλάει για Nova.. συγκρίνει την Cosmote με τη Vodafone. Μάλλον θέλει να πει ότι η Cosmote σηκώνει παράλληλη χρήση από πολλές συσκευές ενώ η Vodafone δυσκολεύεται παρόλο που στα speedtest έχει καλύτερες επιδόσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Τρίτη στις 10:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:31 πμ 42 minutes ago, cu2goup said: Δεν μιλάει για Nova.. συγκρίνει την Cosmote με τη Vodafone. Μάλλον θέλει να πει ότι η Cosmote σηκώνει παράλληλη χρήση από πολλές συσκευές ενώ η Vodafone δυσκολεύεται παρόλο που στα speedtest έχει καλύτερες επιδόσεις. Κοντ= Cosmote, όχι Νοντ. Άντε να τα μαθαίνουμε σιγά σιγά εδώ μέσα 😛 😛 😛 😅 A λες κάτι τέτοιο να εννοεί; Μπορεί, ξέρω γω. Λέει και για ίδια συσκευή, ίσως ναι 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τρίτη στις 06:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:17 μμ 7 ώρες πριν, johnny_htc said: Κοντ= Cosmote, όχι Νοντ. Άντε να τα μαθαίνουμε σιγά σιγά εδώ μέσα 😛 😛 😛 😅 A λες κάτι τέτοιο να εννοεί; Μπορεί, ξέρω γω. Λέει και για ίδια συσκευή, ίσως ναι Νοντα ονλυ 🤣 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Τρίτη στις 08:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:09 μμ Deutsche Telekom: Η Ελλάδα στην κορυφαία τριάδα διεθνώς για τον όμιλο – Επενδύσεις €3 δισ. μέχρι το 2027 Πηγή: ProtoThema https://search.app/UFmk Το Brand COSMOTE θα μείνει και θα προωθούν ταυτόχρονα και το Brand T. Ίσως δούμε απλά COSMOTE-T- τίποτα το ιδιαίτερο. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν Στη Δημητσάνα έχει κανείς εικόνα από τα δίκτυα; 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts