memoriesradio Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 10 ώρες πριν, p_k said: Κοινώς μπαχαλο Ενώ στη Θεσσαλονίκη όλα είναι στη πένα; Βγες μια βόλτα από ανατολικά προς δυτικά (Εγνατία, Δελφών, κτλ) και ξεκίνα να μετράς λακκούβες (εκείνοι οι λάκκοι οι καλοί, με το σωστό βάθος). Edited 12 ώρες πριν by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Ποιος είπε ότι είναι πένα; Χάλια ατελείωτα. Και η Βασ. Όλγας είναι γεμάτη λακκούβες,θες 4Χ4 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Καθε χρόνο, λίγο πριν έρθει ο πρωθυπουργός για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, η διαδρομή που θα γίνει από το αεροδρόμιο μέχρι τη ΔΕΘ ειναι πένα (άσφαλτος, μπογιές διαγράμμισης κλπ)... 🤡 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 8 ώρες πριν, elkons said: Λοιπόν επειδή το είχα πει και σε άλλο νήμα πως θα πω στο κατάλληλο νήμα για τη κάλυψη και τις αναβαθμισμένες κεραίες στο νησί της Ευβοίας πιστεύω πως έχει μια περίπου ολοκληρωμένη άποψη. Ξεκινάμε από τη Κεντρική Εύβοια που μένω κιόλας, στη πρωτεύουσα του νησιού, τη Χαλκίδα η Cosmote μέσα σε όλη τη πόλη έχει Ν78 εξωτερικά, όταν λέω παντού, παντού. Οι κύριες κεραίες ειδικά αυτή στο κατάστημα Cosmote είναι πολύ σημαντική αν και αντιαισθητική δίνει πολύ Ν78. Έξω από τη πόλη ξεκινάνε τα σκούρα προς Λάμψακο και κάτω μέχρι ΕΟ Χαλκίδας Αλιβερίου 400 μέτρια μετά ξανά πάει τάπα. Αναβαθμισμένες κεραίες (Ν78)Cosmote κεντρική Εύβοια ✅️ Νέα Αρτάκη 102335 ✅️Ύψωμα Οχυρό Δοκού-Ταμπούρι Χαλκίδας 202039/102039 ✅️Κατάστημα COSMOTE κέντρο Χαλκίδας 102038 ✅️Δροσιά Ύψωμα όρους Χτυπάς(Μεσσάπιο Όρος) Δήμος Χαλκιδέων 102413 ✅️Δροσιά Προφήτης Ηλίας 102417 ✅️ΟΤΕ Βασιλικού 102041 ✅️Φάρος Αυλίδας περιφερειακή ενότητα Αυλίδας ανήκει σε Δήμο Χαλκιδέων 102062 ✅️Βαθύ Αυλίδας 102365 ✅️Κεντρο νότια του νησιού Μαλακώντα-Πανόραμα ανάμεσα που είναι στον Δήμο Ερέτριας 102003 ✅️Βουδόχη-Γέροντας Δήμος Ερέτριας 202286/102286 Αναβαθμισμένες Vodafone/NOVA κεντρική Εύβοια ✅️Ύψωμα Οχυρό Δοκού-Ταμπούρι 11878 ✅️Γλύφα Βαθέως Δήμος Χαλκιδέων 1776 ✅️Βαθύ Αυλίδας Δημοτική ενότητα Αυλίδας 2730 ✅️Νέα Αρτάκη 11870 ✅️Γέροντας-Βουδόχη Ερέτριας Βόρεια Εύβοια, χάλια οδικό δίκτυο να σημειωθεί, άμα δεν έχεις Cosmote δεν έχεις και πολύ καλή κάλυψη, είναι κάπως παραμελημένη. Αναβαθμισμένες κεραίες (Ν78)Cosmote Βόρεια Εύβοια ✅️Αιδηψός Ύψωμα Κοκορέτσι -Άγιος Κωνσταντίνος 202277/102277 ✅️ΟΤΕ Λουτρών Αιδηψού 102013 ✅️ Σε Ύψωμα για παραλία Αγίας Άννας και Αχλάδι 102135/202135 Αναβαθμισμένες Vodafone/NOVA Βόρεια Εύβοια Δεν ειμαι σίγουρος νομίζω στο Μαντούδι είχε, είμαι όμως επιφυλακτικός Μετά το Μαντούδι είχα πιάσει από Σκιάθο και Σκόπελο οπότε δε ξέρω ήταν οριακή Β28. Δεν έχω εντοπίσει άλλη Ν78 εκεί. Αναβαθμισμένες κεραίες (Ν78)Cosmote Νότια Εύβοια eNb δε θυμάμαι σε καμία εταιρία Ν78 είχα δει σε ✅️Κύμη ✅️Αλιβέρι ✅️Κάρυστος Εγγυημένα https://myphone.gr/forum/topic/170205/?do=findComment&comment=7294062 Αναβαθμισμένες Vodafone/NOVA Νότια Εύβοια ✅️ Κάρυστος άλλα όχι και πολυ Συμπερασματικα: Κεντρική Cosmote παίζει αρκετή Ν78 απλά θέλει 1,2 κεραίες και έχει ολοκληρωθεί η αναβάθμιση τελείως,Nova vf πρέπει να αναβαθμίσουν κι άλλες πχ 13073 καλύπτει 4 περιοχές δεν έχει Ν78 και είναι πίτα 24/7 ειδικά Vf. Βόρεια Νότια παίζει μονοπώλιο η Cosmote σε κάλυψη, σε ταχύτητες παίζει μόνη της. Δεν έχει κάτι τρελό μονο στις Ν78 έχουμε 500+ και 200 vf nova στις Ν78. Σε κάλυψη η Nova νότια και Βόρεια είναι πολύ κακιά έχει πάρα πολλά κενά και Β20,Vodafone και αυτή δεν πάει πολύ γρήγορα έχει πιο λίγες Β20 αλλά έχει τρύπες-κάπως καλύτερα απο Nova. Στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στο Προκοπι μέσα έξω Cosmote μια χαρά, Vodafone μέσα μπάζει έξω κάτι κάνει, Nova γαι ακόμα ένα χρόνο μέσα έξω τα ιδια χάλια εκεί κ οι 2 κεραία σίγουρα. Κεντρική: κάλυψη των 2 είναι καλή θέλουν όμως κ παραπάνω αναβάθμιση έχουν αφήσει μερικές κεραίες χωρίς Ν78 και είναι πίτα όπως 13073 και πολλές άλλες. Κύμη στη Νότια Nova και Vodafone απαράδεκτες σε εσωτερικούς χώρους πέφτει πολύ Ε. Επίσης κυρά κοσμοτε βγάλε τις αρχαίες Omni ειδικά αυτή στην Ερέτρια, δε κάνει 🙏 Αυτά. Three missed calls from CellMapper, NPerf and Netmonster 😜😜😜😜😜 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Ενημερώθηκε η βάση του netmonster! @elkons Μπήκε στη βάση της nova η 13073; Αν κάποιος περιηγείται Θεσσαλονίκη, θέλω εντυπώσεις και αν μπορείτε ενημερώστε για τυχόν λάθη. Είμαι ακόμα στο κέντρο, δεν έχω βάλει κεραίες προς δυτικά ή ανατολικά. Αναφέρομαι σε vf και nova. Edited 8 ώρες πριν by marios239 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν (edited) Χθεσινοβραδινή διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αίγιο. Συνεχόμενη βιντεοκλήση στο Viber και παράλληλο streaming, από Κοζάνη μέχρι Άρτα χωρίς ούτε μία διακοπή. Τούνελ Εγνατίας (Ανήλιο - Γρεβενά) κομπλέ. Η μοναδική τρύπα (μόνιμο Edge) που παραμένει είναι λίγο μετά τα διόδια του Μενιδίου (Μαυροράχη) και μέχρι περίπου το ύψος του χωριού Κρίκελλος, με κατεύθυνση προς Πάτρα. Edited 7 ώρες πριν by memoriesradio 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 ώρες πριν, marios239 said: Ενημερώθηκε η βάση του netmonster! @elkons Μπήκε στη βάση της nova η 13073; Μόνο σε Nova vdf; Μόνο σε Β28 ήταν περασμένη, θα το δω όταν φτάσω σπίτι να βάλω τη κάρτα της Q. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 9 minutes ago, elkons said: Μόνο σε Nova vdf; Μόνο σε Β28 ήταν περασμένη, θα το δω όταν φτάσω σπίτι να βάλω τη κάρτα της Q. Δεν ήταν ούτε στης vdf; Μάλλον μπερδεύτηκα. Οκ όταν δεις στείλε να το κοιτάξω. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, marios239 said: Δεν ήταν ούτε στης vdf; Μάλλον μπερδεύτηκα. Οκ όταν δεις στείλε να το κοιτάξω. Στη nova μόνο στη Β28 έλεγε όνομα στις άλλες μπάντες όχι, vdf δεν ήταν καθόλου ούτε στο ham Ham τι πατάω να μπω χάρτη; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 39 minutes ago, memoriesradio said: Χθεσινοβραδινή διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αίγιο. Συνεχόμενη βιντεοκλήση στο Viber και παράλληλο streaming, από Κοζάνη μέχρι Άρτα χωρίς ούτε μία διακοπή. Τούνελ Εγνατίας (Ανήλιο - Γρεβενά) κομπλέ. Η μοναδική τρύπα (μόνιμο Edge) που παραμένει είναι λίγο μετά τα διόδια του Μενιδίου (Μαυροράχη) και μέχρι περίπου το ύψος του χωριού Κρίκελλος, με κατεύθυνση προς Πάτρα. Με ποιά εταιρία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 18 minutes ago, elkons said: Στη nova μόνο στη Β28 έλεγε όνομα στις άλλες μπάντες όχι, vdf δεν ήταν καθόλου ούτε στο ham Ham τι πατάω να μπω χάρτη; Ok! Για χάρτη στο ham πηγαίνεις στο ham.gr/gsm και επιλέγεις ένα από τα html αρχεία. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Με ποιά εταιρία; Συγνώμη για την παράληψη. Vodafone. 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 ώρες πριν, marios239 said: Ok! Για χάρτη στο ham πηγαίνεις στο ham.gr/gsm και επιλέγεις ένα από τα html αρχεία. Τώρα δε φαίνεται εκεί μέσα της nova και φαίνεται Vodafone. Μπήκα χειροκίνητα τώρα γιατί δε θυμάμαι που έχω τη σιμ της Q. Το PCI της Nova είναι λάθος απλά, αυτό ήταν της κοτε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 11 minutes ago, elkons said: Τώρα δε φαίνεται εκεί μέσα της nova και φαίνεται Vodafone. Μπήκα χειροκίνητα τώρα γιατί δε θυμάμαι που έχω τη σιμ της Q. Το PCI της Nova είναι λάθος απλά, αυτό ήταν της κοτε. Ok. Άρα δεν υπάρχει καθόλου στη βάση. Αυτή που φαίνεται στη vf είναι ο παλιός ιστός. Θα κοιτάξω αν είναι να τη βάλω. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, marios239 said: Ok. Άρα δεν υπάρχει καθόλου στη βάση. Αυτή που φαίνεται στη vf είναι ο παλιός ιστός. Θα κοιτάξω αν είναι να τη βάλω. Ναι η παλιά θα είναι έχει γίνει συγχώνευση στη Nova. Εμένα μου κάνει εντύπωση Nova B28 φαίνεται το όνομα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 37 minutes ago, elkons said: Ναι η παλιά θα είναι έχει γίνει συγχώνευση στη Nova. Εμένα μου κάνει εντύπωση Nova B28 φαίνεται το όνομα. Μπορείς να στείλεις μια screenshot απ' τη b28 της nova; Αν δεν έχεις την κάρτα στείλε απ' το log. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 59 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 59 λεπτά πριν 1 ώρα πριν, marios239 said: Μπορείς να στείλεις μια screenshot απ' τη b28 της nova; Αν δεν έχεις την κάρτα στείλε απ' το log. Στέλνω προσωπικό μνμ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts