elkons Δημ. Πέμπτη στις 08:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:57 πμ 1 minute ago, tasosat said: Καλημέρα, Έμαθα πως η Nova στη περιοχή μου όντως είναι τίμια στο δίκτυο της μεν αλλά δε θα με καλύψει στην υπόλοιπη Θεσσαλονίκη όπως η Cosmote, λένε έχει πολλά θέματα η Nova όπως στη Χαλκηδόνα που δε λειτουργεί λένε. Οπότε μάλλον Cosmote θα μείνω και απλά θα περιμένω θα πιέσω παραπάνω για προσφορά όμως stay tuned. Τι να τη κάνεις εκεί αφού είναι Β20 ονλυ η νοβαρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. Πέμπτη στις 09:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:01 πμ 2 minutes ago, elkons said: Τι να τη κάνεις εκεί αφού είναι Β20 ονλυ η νοβαρα Η Cosmote είναι πιο καλή,μωρέ να με καλύπτει στον Εύοσμο μετά θα είμαι ευχαριστημένος ήδη με καλύπτει στις περιοχές που κινούμαι, η Nova μου λένε θα καλύπτει Εύοσμο και όχι στις άλλες..κατάλαβα τότε περιμένω απλά να στήσουν τη καινούργια κεραία. Ξέρει κανείς πότε; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 09:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:04 πμ Just now, tasosat said: κατάλαβα τότε περιμένω απλά να στήσουν τη καινούργια κεραία. Ξέρει κανείς πότε; Δυστυχώς αυτό δε μπορεί να το ξέρει κανένας. Έχω δεί διάστημα αδειοδότησης - εγκατάστασης από 1 μήνα έως και 2 χρόνια. Φαντάζομαι όμως ότι επειδή είναι προβληματικό σημείο θα την επισπεύσουν. 6 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 09:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:23 πμ Είναι και σε πολυκατοικία αν δε κάνω λάθος, σε αρκετά ψηλό σημείο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Πέμπτη στις 11:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:30 μμ 14 ώρες πριν, elkons said: Τι να τη κάνεις εκεί αφού είναι Β20 ονλυ η νοβαρα Είναι ανανεωμένος ο χάρτης όμως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:41 πμ Για να λέει πως βλέπει κ από άλλους θεωρώ πως έτσι θα είναι θα μάθουμε.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Χθες στς 04:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:12 μμ 16 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Είναι ανανεωμένος ο χάρτης όμως;; Τελευταίοι 6 μήνες οι περισσότερες. Οι άλλες από 2023. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:17 μμ 16 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Είναι ανανεωμένος ο χάρτης όμως;; 10/7/2024 τελευταία φορά για τη Β20 Only. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 11 ώρες πριν, elkons said: 10/7/2024 τελευταία φορά για τη Β20 Only. Ίσως δεν είναι πια B20 only! Ας περάσει κάποιος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Καλημέρα σας. Β20 (800) πιάνει μόνο χτες είχε και με σήμα σε όλη τη περιοχή πάνω από-109dBm,η χειρότερη της Nova θα έλεγα. Επίσης λέω να μείνω Cosmote μου εκαναν χτες αντιπροσφορά Gigamax unlimited (μετά από πίεση) 19.80€ 18μηνη δέσμευση σταθερή τιμή και εγγυούνται πως ο Εύοσμος σύντομα θα αναβαθμιστεί. Αυτά από εμένα,οπότε απλά περιμένουμε θαύμα στον Εύοσμο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη σφοδρή χιονόπτωση στον Γέροντα (κορυφή Βουδόχη) στην Ερέτρια. Η κάλυψη έχει μειωθεί αρκετά το βουνό έχει καλυφθεί εντελώς από σύννεφα, ενώ σπίτι σε μερικά σημεία που Vodafone και Nova πλέον δεν επιλεγει από εκεί σήμα. *η Vodafone έχει θηρίο κεραία δίπλα από τον ιστό της Cosmote. Cosmote ιστός Vodafone (με δηλωμένη συνεγκατασταση Nova από το 2020) Βγαίνει ανάποδα με τη κωλο ΕΕΑΕ 3 κεραίες είναι και φαίνονται από το μπαλκόνι άγνωστο ποια είναι η Vodafone, η άλλη με τις Ν78 κάργα Ericsson είναι Cosmoline ένας θεός ξέρει. Ήταν στο site μπερδεμένες οι φωτογραφίες. Φωτογραφίες του 2017 πλήρες, πίσω είναι της Cosmote Μπορεί ο ένας παραπάνω να ήταν WIND δε ξέρω έτσι πως τα έκαναν Edited 3 ώρες πριν by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts