tpanagiotakos Δημοσιεύτηκε October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 1, 2005 Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με την σύνδεση του laptop με το desktop. Αγόρασα ενα καλώδιο απο το Πλαίσιο USB to USB (2.0) της equip. Αφού κάνω την εγκατάσταση κανονικά δεν μου αναγνωρίζουν το καλώδιο στην διαχείρηση συσκευών. Μάλιστα στον desktop μου εμφανίζεται σαν άγνωστη συσκευή, βάζω πάλι το cd αλλά δεν το αναγνωρίζει. Και στα δύο pc έχω Win XP με SP2. Έχετε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Τα καλώδια του είδους συνήθως έχουν μαζί τους έναν driver και ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να μεταφέρεις αρχεία μεταξύ των δύο υπολογιστών. Τα εγκατέστησες και τα δύο, έτρεξες το πρόγραμμα και δεν μπόρεσες να μεταφέρεις αρχεία; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpanagiotakos Δημ. October 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Στο cd είχε ένα μόνο ένα setup που εγκαθιστά τόσο το καλώδιο όσο και το πρόγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ARIADNOS Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Στο cd είχε ένα μόνο ένα setup που εγκαθιστά τόσο το καλώδιο όσο και το πρόγραμμα Συγνώμη ρε παιδιά .Μοα ερώτηση ψιλο'ασχετη με το θέμα και συγνώμη. Σκέφτομαι να αγοράσω τον ACER ASPIRE 3023 WLMI .Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλή αγορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Συγνώμη ρε παιδιά .Μοα ερώτηση ψιλο'ασχετη με το θέμα και συγνώμη. Σκέφτομαι να αγοράσω τον ACER ASPIRE 3023 WLMI .Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν είναι καλή αγορά ; Απευθύνσου στο επισημασμένο θέμα για τα Laptops: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61610 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts