Jump to content

Τipster λέει ότι η Foxconn παράγει τα Pixel Fold/Notepad και Pixel 7 Ultra με οθόνη 2K


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators
Σε κτιριακή εγκατάσταση της Foxconn έχει τεθεί εδώ και καιρό η διαδικασία κατασκευής δύο νέων τηλεφώνων Pixel. Κανένα από αυτά δεν είναι το Pixel 7 ή το Pixel 7 Pro.
Ένα από τα μοντέλα που κατασκευάζονται στην Κίνα είναι το πρώτο αναδιπλούμενο Pixel που θα μπορούσε να ονομαστεί Pixel Fold ή Pixel Notepad. Πρόσφατα, ένας κρυφός κώδικας ανακαλύφθηκε στην εφαρμογή Google Camera 8.6 που περιείχε ένα εικονίδιο του Pixel Fold/Notepad με ένα βέλος που δείχνει πώς να κλείσετε τη συσκευή. Με την υποστήριξη του chip Tensor της Google, το αναδιπλούμενο φέρεται να είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5,85 ιντσών στο εσωτερικό, καθιστώντας τη συσκευή πιο κοντά στο σχεδιασμό του στο αναδιπλούμενο Oppo Find N από το Samsung Galaxy Z Fold 4 με την πολύ μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη 7,6 ιντσών.
Η συστοιχία κάμερας στο Pixel Fold/Notepad υποτίθεται ότι είναι η ίδια κύρια κάμερα 12,2 MP και κάμερα εξαιρετικά ευρείας 16 MP που χρησιμοποιήθηκε στη ναυαρχίδα Pixel 5 που κυκλοφόρησε το 2020.
Το άλλο τηλέφωνο στο οποίο φέρεται να εργάζεται η Foxconn είναι μια νέα ναυαρχίδα που θα μπορούσε να είναι γνωστή ως Pixel 7 Ultra που θα διαθέτει αισθητήρα εικόνας Sony IMX787. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας δεν αναφέρεται ως ένας από τους τέσσερις που αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στη σειρά Pixel 7. Το IMX787 χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια “υπο-κάμερα”, αν και τι σημαίνει αυτό δεν είναι ξεκάθαρο.
O χρήστης με το ψευδώνυμο Digital Chat Station λέει ότι ο τηλεφακός κάμερας του Pixel 7 Ultra θα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα 50MP κατασκευασμένο από τη Samsung, τον ISOCELL GN1. Αυτός είναι ο ίδιος αισθητήρας που θα πρέπει να βρούμε στα Pixel 7 και Pixel 7 Pro.
Μάλιστα ο ίδιος tipster λέει ότι ένα δείγμα μηχανικής του Pixel 7 Ultra φανερώνει μια οθόνη 2K και κεραμικό σώμα. Ακόμη και με το αξιοπρεπές ρεκόρ του Digital Chat Station, πρέπει να δούμε αυτά τα δύο τηλέφωνα πριν το πιστέψουμε. Ένα Pixel 7 Ultra ακούγεται πιο συναρπαστικό από ένα Pixel Fold/Notepad!
[via]

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...