Jump to content

Όλες οι προδιαγραφές του Motorola Edge 30 Neo αποκαλύφθηκαν από το Geekbench


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Από ένα μοντέλο vanilla και μια έκδοση Pro θα αποτελείται η σειρά Edge 30 της Motorola και θα προστεθεί στην λίστα και άλλη μια συσκευή, το Motorola Edge 30 Neo που εμφανίστηκε στο Geekbench με τις βασικές του προδιαγραφές.

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων αναφοράς, το Motorola Edge 30 Neo τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 2,2 GHz. Το smartphone έχει 8 GB RAM και τρέχει το Android 12, το οποίο πιθανότατα θα διατεθεί στην αγορά με “σχεδόν στοκ” έκδοση του Android.

Το Geekbench δεν αποκαλύπτει άλλες προδιαγραφές του Motorola Edge 30 Neo, αλλά οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα είναι ένα ανανεωμένο Edge 30 Lite, το οποίο, επίσης, δεν έχει γίνει ακόμη επίσημο.

Επιπλέον, έχει φημολογηθεί ότι το Motorola Edge 30 Lite  θα έρθει με Snapdragon 695 SoC, έως 8 GB RAM και 256 GB αποθηκευτικό χώρο και οθόνη 6,28″ 120 Hz FullHD+ POLED.

Το smartphone θα συσκευάζει μια μπαταρία 4.020 mAh με φόρτιση 30 W και θα διαθέτει τρεις κάμερες: μια selfie κάμερα 32MP στο μπροστινό μέρος και μια κύρια κάμερα 64MP στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό με μια μονάδα ultrawide 13MP. Μια εικόνα του Edge 30 Lite που διέρρευσε αποκάλυψε ότι η κάμερα 64 MP θα έχει OIS.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...