Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα.θελω να ρωρησω αν περασω στο ps3 ταινιες avi η hd θα παιξουν ?και αν οχι με ποιον τροπο μπορω να το κανω ?

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ταινίες XVID/DIVX παίζουν (με κατάληξη .avi)

τα HD που λες.. αν είναι .mkv που ενοείς.. όχι ακόμα. περιμένουμε να βγεί το DiVX 7

Pedes kalimera molis pira to ps3 kai eimai neos sto xwro.. Exw provlima me tin sundesi mou sto internet me to ps3 exw connex wireless router kai mou vgazei ena sfalma otan kanw tis rithmiseis dns error 80210102 kati tetoia.. pliz help euxaristw ek to proterwn..!!

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.Δηλαδή έτσι νομίζω..Λοιπόν πήρα σήμερα το gta 4 στο ps3 αλλά απογοητεύτηκα.Τα γραφικά είναι απαίσια.Θολά,μουντά,μέτρια.Την ίδια εντύπωση έχω και για το motorstorm.Το πρόβλημα νομίζω είναι η τηλεόραση που χρησιμοποιώ.Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα ή κάτι να μην είναι σε σωστή ρύθμιση.Η τηλεόραση είναι ενός έτους,Sony,46 ιντσών.Δεν μπορεί να είναι τόσο μέτρια τα γραφικά..Η τηλεόραση πρέπει να φταίει..Υπάρχει κάποιος άλλος που να αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα?Βοηθήστε:(

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα.Δηλαδή έτσι νομίζω..Λοιπόν πήρα σήμερα το gta 4 στο ps3 αλλά απογοητεύτηκα.Τα γραφικά είναι απαίσια.Θολά,μουντά,μέτρια.Την ίδια εντύπωση έχω και για το motorstorm.Το πρόβλημα νομίζω είναι η τηλεόραση που χρησιμοποιώ.Πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα ή κάτι να μην είναι σε σωστή ρύθμιση.Η τηλεόραση είναι ενός έτους,Sony,46 ιντσών.Δεν μπορεί να είναι τόσο μέτρια τα γραφικά..Η τηλεόραση πρέπει να φταίει..Υπάρχει κάποιος άλλος που να αντιμετώπισε παρόμοιο πρόβλημα?Βοηθήστε:(

Tα γραφικά του GTA όντως δε λένε πολλά αλλά δεν θα τα έλεγα άθλια. Του Motorstorm αντιθέτως είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Δώσε λίγες πληροφορίες ακόμα: με HDMI το έχεις συνδέσει; τί επιλογές έχεις στα video settings?

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Tα γραφικά του GTA όντως δε λένε πολλά αλλά δεν θα τα έλεγα άθλια. Του Motorstorm αντιθέτως είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Δώσε λίγες πληροφορίες ακόμα: με HDMI το έχεις συνδέσει; τί επιλογές έχεις στα video settings?

Eγω το αγορασα το gta IV στο PS3 οταν πρωτοκυκλοφορησε και μπορω να πω οτι απο τα γραφικα του εμεινα καταενθουσιασμενος! Δε ξερω αν εχει σημασια αλλά το επαιζα σε τηλεοραση 42'' full HD.

Λοιπόν,τα video settings δεν τα έχω πειράξει.Είναι ακριβώς όπως ήταν που το αγόρασα.Δεν έχω πάρει κάποιο έξτρα καλώδιο.Αγόρασα το ps3 και το συνέδεσα στη τηλεόραση όπως ήταν.Είναι σε κάποιο κανάλι Avi.Είδα πίσω από τη τηλεόραση ότι υπάρχει ένα σημείο όπου γράφει HDMI και εκεί υπάρχει θύρα για ένα κόκκινο και ένα άσπρο καλώδιο.Δεν έχω συνδέσει κάτι εκεί.Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πρόβλημα.Τα γραφικά είναι επίσης σκοτεινά και σε κάποιες άκρες φαίνονται γραμμές.Και είμαι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα γιατί και το motorstorm δεν έχει σε μένα καθόλου εντυπωσιακά όπως λες γραφικά.Και εκει μέτρια μου είναι.

Λοιπόν,τα video settings δεν τα έχω πειράξει.Είναι ακριβώς όπως ήταν που το αγόρασα.Δεν έχω πάρει κάποιο έξτρα καλώδιο.Αγόρασα το ps3 και το συνέδεσα στη τηλεόραση όπως ήταν.Είναι σε κάποιο κανάλι Avi.Είδα πίσω από τη τηλεόραση ότι υπάρχει ένα σημείο όπου γράφει HDMI και εκεί υπάρχει θύρα για ένα κόκκινο και ένα άσπρο καλώδιο.Δεν έχω συνδέσει κάτι εκεί.Είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πρόβλημα.Τα γραφικά είναι επίσης σκοτεινά και σε κάποιες άκρες φαίνονται γραμμές.Και είμαι σίγουρος ότι έχει πρόβλημα γιατί και το motorstorm δεν έχει σε μένα καθόλου εντυπωσιακά όπως λες γραφικά.Και εκει μέτρια μου είναι.

Λογικό είναι αν το έχεις συνδέσει με το scart.

Είπες ότι έχεις Sony 46 ιντσών προηγουμένως. Πήγαινε λοιπόν πάρε ένα καλώδιο HDMI (έπρεπε να το δίνουν μαζί, έχεις δίκιο σ' αυτό) από ένα οποιοδήποτε μαγαζί ηλεκτρικών. Πρόσεχε μην σου πασάρουν κανένα πανάκριβο γιατί δεν έχουν καμία διαφορά.

Μετά θα πας στις ρυθμίσεις video και θα τσεκάρεις όλες τις αναλύσεις από 480i μέχρι 1080p.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Λογικό είναι αν το έχεις συνδέσει με το scart.

Είπες ότι έχεις Sony 46 ιντσών προηγουμένως. Πήγαινε λοιπόν πάρε ένα καλώδιο HDMI (έπρεπε να το δίνουν μαζί, έχεις δίκιο σ' αυτό) από ένα οποιοδήποτε μαγαζί ηλεκτρικών. Πρόσεχε μην σου πασάρουν κανένα πανάκριβο γιατί δεν έχουν καμία διαφορά.

Μετά θα πας στις ρυθμίσεις video και θα τσεκάρεις όλες τις αναλύσεις από 480i μέχρι 1080p.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ:)

Ούτως ή άλλως θα πήγαινα σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο και για μια άλλη δουλειά.Αλλά μια που θα πάω θα τους ζητήσω και αυτό το καλώδιο.Λογικά θα το έχουν.Τί τιμή έχει περίπου?Ρωτάω για να μη με πιάσουν και κώτσο.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ:)

Ούτως ή άλλως θα πήγαινα σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο και για μια άλλη δουλειά.Αλλά μια που θα πάω θα τους ζητήσω και αυτό το καλώδιο.Λογικά θα το έχουν.Τί τιμή έχει περίπου?Ρωτάω για να μη με πιάσουν και κώτσο.

Θα βρεις από 10 € ή και λιγότερα που από πλευράς ποιότητας εικόνας είναι ολόιδια με τα ακριβότερα αλλά ρισκάρεις λίγο περισσότερο την πιθανότητα να μη δουλεύει (έχουν κάτι περίεργα και ιδιότροπα πρωτόκολλα ασφαλείας τα HDMI). Το καλό είναι βέβαια ότι αν το πάρεις από το Πλαίσιο και δε δουλέψει θα στο αλλάξουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θα βρεις και με 20 (μέχρι τόσο θα έδινα το πολύ), 30 μέχρι και 50. Μείνε μακριά.

Έχει και ένα επίσημο η Sony με 25 € αλλά δεν αξίζει νομίζω.

-Candygram.

Θα βρεις από 10 ? ή και λιγότερα που από πλευράς ποιότητας εικόνας είναι ολόιδια με τα ακριβότερα αλλά ρισκάρεις λίγο περισσότερο την πιθανότητα να μη δουλεύει (έχουν κάτι περίεργα και ιδιότροπα πρωτόκολλα ασφαλείας τα HDMI). Το καλό είναι βέβαια ότι αν το πάρεις από το Πλαίσιο και δε δουλέψει θα στο αλλάξουν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Θα βρεις και με 20 (μέχρι τόσο θα έδινα το πολύ), 30 μέχρι και 50. Μείνε μακριά.

Έχει και ένα επίσημο η Sony με 25 ? αλλά δεν αξίζει νομίζω.

Οκ πήγα στο πλαίσιο και πήρα το HDMI καλώδιο(11.5 ευρώ).Συνέδεσα το ps3 με τη τηλεόραση με το συγκεκριμένο καλώδιο,πήγα στο κανάλι που αντιστοιχεί σε απεικόνιση με το HDMI αλλά δε βλέπω τίποτα:ninja:

Μόνο ήχο ακούω.Πάνω στη κενή οθόνη γράφει 576p αν δεν κάνω λάθος.Έψαξα,έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά πώς να αλλάξω την απεικόνιση.Επίσης πίσω από τη τηλεόραση,στο σημείο που γράφει HDMI και έχει τη θύρα για να το συνδέσω υπάρχουν και δύο άλλες θύρες για να συνδέσω ένα κόκκινο και ένα άσπρο καλώδιο.Πρέπει να βάλω κάτι εκεί?Έβγαλα από το πρίσμα το αντίστοιχο κόκκινο και άσπρο καλώδιο και τα έβαλα αλλά πάλι δεν έβλεπα τίποτα.Τί κάνω λάθος?

Οκ πήγα στο πλαίσιο και πήρα το HDMI καλώδιο(11.5 ευρώ).Συνέδεσα το ps3 με τη τηλεόραση με το συγκεκριμένο καλώδιο,πήγα στο κανάλι που αντιστοιχεί σε απεικόνιση με το HDMI αλλά δε βλέπω τίποτα:ninja:

Μόνο ήχο ακούω.Πάνω στη κενή οθόνη γράφει 576p αν δεν κάνω λάθος.Έψαξα,έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθενά πώς να αλλάξω την απεικόνιση.Επίσης πίσω από τη τηλεόραση,στο σημείο που γράφει HDMI και έχει τη θύρα για να το συνδέσω υπάρχουν και δύο άλλες θύρες για να συνδέσω ένα κόκκινο και ένα άσπρο καλώδιο.Πρέπει να βάλω κάτι εκεί?Έβγαλα από το πρίσμα το αντίστοιχο κόκκινο και άσπρο καλώδιο και τα έβαλα αλλά πάλι δεν έβλεπα τίποτα.Τί κάνω λάθος?

Κάνε reset στο video output PS3: ενώ είναι σε stand-by κρατάς πατημένο το on/off για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσεις ένα δεύτερο μπιπ (μετά απ' αυτό που κάνει αμέσως).

Μετά θα πάρεις εικόνα και θα κάνεις τα settings που θες. Νομίζω ότι σου βγάζει και κάποιες απλές οδηγίες επί της οθόνης.

Πέρα από το HDMI δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο, εικόνα και ήχος περνούν από εκεί.

-Candygram.

Κάνε reset στο video output PS3: ενώ είναι σε stand-by κρατάς πατημένο το on/off για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσεις ένα δεύτερο μπιπ (μετά απ' αυτό που κάνει αμέσως).

Μετά θα πάρεις εικόνα και θα κάνεις τα settings που θες. Νομίζω ότι σου βγάζει και κάποιες απλές οδηγίες επί της οθόνης.

Πέρα από το HDMI δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο, εικόνα και ήχος περνούν από εκεί.

Οκ έκανα ακριβώς ότι μου είπες και λύθηκε το πρόβλημα:D

Τα γραφικά τώρα είναι πολύ πολύ καλύτερα και ευκρινέστερα.Η ανάλυση που μπήκε αυτόματα είναι 1080i.Υπάρχει ακόμη καλύτερη?Πώς μπορώ να δω αν πάει και παραπάνω η ανάλυση?Πάντως τώρα όντως είδα μεγάλη διαφορά στα γραφικά.Ευχαριστώ:)

Οκ έκανα ακριβώς ότι μου είπες και λύθηκε το πρόβλημα:D

Τα γραφικά τώρα είναι πολύ πολύ καλύτερα και ευκρινέστερα.Η ανάλυση που μπήκε αυτόματα είναι 1080i.Υπάρχει ακόμη καλύτερη?Πώς μπορώ να δω αν πάει και παραπάνω η ανάλυση?Πάντως τώρα όντως είδα μεγάλη διαφορά στα γραφικά.Ευχαριστώ:)

Παρακαλώ. :)

Λογικά η τηλεόρασή σου πρέπει να δέχεται και 1920x1080p αν και αυτό είναι κάτι που το υποστηρίζουν ελάχιστα παιχνίδια (μερικά πολύ καλά όμως: Super Stardust HD, GT5 Prologue & Wipeout HD) οπότε χρησιμεύει πιο πολύ για τις ταινίες Blu-ray. Δες τα video settings. Εκεί έχει και αρκετές επιλογές να πειράξεις που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα σύμφωνα με το γούστο σου. Θα σου πρότεινα π.χ. να δοκιμάσεις να αλλάξεις το RGB από limited σε full, κάτι που μπορεί να κάνει πιο ζωντανά τα χρώματα.

-Candygram.

καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να παρω playstation3 απο ebay και θέλω να ρωτήσω κατι. στην αμερική έχουν διαφορετικές πρίζες(ξέρετε αυτές με τις 3 υποδοχες)[ATTACH]12777[/ATTACH]. θα χω κανά πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα που οι πριζες μας ειναι διπλές, αν αλάξω απλος καλωδιο...

THIERRY HENRY 14 και να πα να γ.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να παρω playstation3 απο ebay και θέλω να ρωτήσω κατι. στην αμερική έχουν διαφορετικές πρίζες(ξέρετε αυτές με τις 3 υποδοχες)[ATTACH]12777[/ATTACH]. θα χω κανά πρόβλημα εδώ στην Ελλάδα που οι πριζες μας ειναι διπλές, αν αλάξω απλος καλωδιο...

To 8ema eixe apadi8ei se proigoumena post... signomi:O

THIERRY HENRY 14 και να πα να γ.......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έβαλα την 1.52.. Καινούργια είναι..???

Την 2.52 εννοείς. Προφανώς είναι καινούργια, εφόσον δόθηκε σήμερα :)

Μπα στην 2.50 ειμαστε...μηπως ηταν παιχνιδιου??

Μάλλον δεν την άνοιξες την κοσνόλα σου σήμερα ε; :p

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Η Sony ανακοίνωσε πως ένα νέο firmware update για το PS3 έγινε διαθέσιμο, αν και δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές. Η έκδοση firmware 2.52, λοιπόν, προσφέρει τα εξής: Bελτίωση της ποιότητας αναπαραγωγής ορισμένων format software για το PS3 και διορθώνει ένα πρόβλημα που υπήρχε με την εισαγωγή κειμένου, το οποίο συμβαίνει όταν χρησιμοποιείται το on-screen keyboard, USB keyboard ή Bluetooth keyboard με κάποια format software για το PS3. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί αν το νέο firmware αλλάζει κάτι περισσότερο.

απο gameover.gr

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

καλημέρα παιδιά, εν όψη Χριστουγέννων θέλω να πάρω μια παιχνιδομηχανη, έχω το Wii και σκέφτομαι η για το PS3 η για το XBOX, μπορεί κάποιος να μου πει με λίγα λογία τα + και τα - της κάθε συσκευής??

ευχαριστώ :)

Samsung Note 8

Microsoft Surface Pro 4