kaluas Δημ. October 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2021 On 19/10/2021 at 11:33 ΜΜ, Tr3LaRaS said: Υπαρχει καποιος οδηγος γιατι ειμαι ασχετος ? μετα πως περναω μεσα στο ps3 παιχνιδια που εχω κατεβασει κτλ ? Ο Mr Mario είναι ο καλύτερος. Θα βρεις ένα σωρό οδηγούς για οτιδήποτε χρειαστείς. Για το δεύτερο που ρωτάς: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2021 On 22/10/2021 at 9:29 ΠΜ, kaluas said: Ο Mr Mario είναι ο καλύτερος. Θα βρεις ένα σωρό οδηγούς για οτιδήποτε χρειαστείς. Για το δεύτερο που ρωτάς: το πρωτο βιντεακι ειναι για να το κανω jailbreak με την 4.88 που εχω την officiall ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2021 εχω αυτή την τιμονιερα ενωσει https://www.skroutz.gr/s/13171919/Esperanza-Steering-Wheel-EGW102.html δεν ανεβαζει πανω απο την 2η ταχυτητα και το αυτοκινητο σερνεται. εχει χαλασει η εχει καποια ρυθμιση να ξεμπλοκαρει? τοχω δε στο αυτοματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2021 ξερουμε πως μπορουμε να περασουμε απο εξωτερικο δισκο στον δισκο του ps3 super slim οταν ειναι τσιπαρισμενο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts