Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το βασικο κακο κατ εμε με το PS3 ειναι οι πολλες εκδοσεις του.

μιλαμε απο μοντελο σε μοντελο βαζανε και βγαζανε πραγματα! και hardawre και software φυσεως

πολυ μπερδεμα ομως.

υγ: ναι το διαβασα για το PS4. αλλα μην το περιμενεις συντομα.

εεεχουμε καιρο

υγ2: To NGP θα φαει σκονη. don't faq with Nintendo στα handhelds :p

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συμφωνώ στο ότι είναι μπέρδεμα, αλλά είναι δικό τους φταίξιμο ... Κανονικά θα πρεπε να χωρίσουνε σε δύο κατηγορίες με μία, άντε δύο διαφορές ... Για παράδειγμα η φθηνή έκδοση να χει τα μισά Gb από ότι έχει η μεγάλη .... Ή να μην έχει WiFi/HDMI ...

Κατ εμέ, θα πρεπε να διαχωρίσουνε, χωρίς να μπερδέψουνε, τους αγοραστές, σε αυτούς που θέλουν απλά να παίζουν παιχνίδια [άρα και να ξοδέψουν λιγότερα λεφτά] και σε αυτούς που είναι geeks/hardcore gamers και θέλουν να την ξεζουμίσουν τελείως, internet browsing, linux, games, emus/hacks και να χουν την συσκευή τους σαν κεντρική μηχανή ψυχαγωγίας για mp3s, ταινίες, εικόνες και εγώ δεν ξέρω τι άλλο .... Εκεί failάρει η Sony τα τελευταία χρόνια ...

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Εγώ το 80αρι FAT έχω (CECHL). Ειλικρινά το καινούριο Slim δεν μου άρεσε καθόλου. "παιχνιδάκι" μπροστά το τέρας το FAT. Νιώθεις ότι έχεις εργαλείο..! :)

Παιχνίδια του PS2 πάντως δεν παίζει. Και η καλύτερη λύση για να παίζεις παιχνίδια του είναι μάλλον ένα PS2 με 85 ευρώ!

Εκτός αν σε λίγο καιρό βγουν εξαιρετικοί emulators που να εκμεταλλεύονται το Hardware του ps3. Από την dev σκηνή όλα να τα περιμενουμε. Ήδη οι Managers των παιχνιδιών για Custom Firmwire είναι εξαιρετικοί (βλ. Rogero 2.0)

--- Sony Xperia 5 II ---

Ενημερωτικά και μόνο προς τον φίλο thePRODIGY, τα 60άρια, 20άρια και 80άρια έχουν πάψει να παράγονται εδώ και 1-2 χρόνια. Έχουν γίνει συλλεκτικά πλέον.

Κατά τα άλλα, τα 60άρια όντως ήταν ανώτερα όχι μόνο λόγο του PS2 backward compatibility που είχε, αλλά και για τις 4 USB+card reader.

Φυσικά πλέον τα slim's είναι πολύ-πολύ-πολύ περισσότερο αξιόπιστα από οποιοδήποτε fat και ας μην έχουν την ίδια "χλίδα".

Δυστυχώς είχα ένα από τα τελευταία 60άρια που κυκλοφόρησαν Ελλάδα το οποίο μου έβγαλε YLOD (είχα 2-3 αναστήσεις αλλά μέχρι εκεί πήγαινε :p).

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Ενημερωτικά και μόνο προς τον φίλο thePRODIGY, τα 60άρια, 20άρια και 80άρια έχουν πάψει να παράγονται εδώ και 1-2 χρόνια. Έχουν γίνει συλλεκτικά πλέον.

Κατά τα άλλα, τα 60άρια όντως ήταν ανώτερα όχι μόνο λόγο του PS2 backward compatibility που είχε, αλλά και για τις 4 USB+card reader.

Nαι βεβαια, το γνωριζω! και οχι μονο 1-2 χρονια.

Το γιαπωνεζικο μοντελο (το 20gb και 60gb που ειναι το μονο που εχει πληρη backwards comp) που λεω εχει σταματησει απο το 2007 νομιζω.

εννοειται...καρα-συλλεκτικα. αφου σας λεω αν δειτε στο ebay ποσο εχουν (2500-4000 ευρω)

βεβαια, εχεις δικιο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

υγ2: To NGP θα φαει σκονη. don't faq with Nintendo στα handhelds :p

agreed :lol: στο ds τα παιχνιδια που εχω δεν τα χει κανενας φιλος μου στο psp του....:p

εγω που χω το 40αρι μπορω δηλαδη να το πουλησω κανα χιλιαρικο σαν συλλεκτικο? :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

agreed :lol: στο ds τα παιχνιδια που εχω δεν τα χει κανενας φιλος μου στο psp του....:p

εγω που χω το 40αρι μπορω δηλαδη να το πουλησω κανα χιλιαρικο σαν συλλεκτικο? :p

oχι, προσεξε πως παει, το μοναδικο μοντελο που εχει τοση αξια ειναι το γιαπωνεζικο 60αρι fat:)

υγ: εχω και εγω sony handheld (psp 100 & psp 3000) αλλα η αληθεια να λεγεται

edit: δες εδω τα πρωτα αποτελεσματα

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=playstation+3+60gb&_sacat=0&_sop=3&_odkw=playstation+3&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

oχι, προσεξε πως παει, το μοναδικο μοντελο που εχει τοση αξια ειναι το γιαπωνεζικο 60αρι fat:)

edit: δες εδω τα πρωτα αποτελεσματα

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=playstation+3+60gb&_sacat=0&_sop=3&_odkw=playstation+3&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

το φανταστηκα... κριμα :p θα αρκεστω σε μια αναβαθμιση δισκου, εξαλλου εχω ps2 :)

εχει ευτυχως και καποια φτηνα ! οκ, οχι τα japan αλλα τα περισσοτερα ps2 τα παιζουν... (αυτα ειναι... αγοραζεις 500$ μια κονσολα, παιζεις 5 χρονια και οταν την βαρεθεις την πουλας 6 φορες την τιμη της...)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Γεια σας παιδιά,

Έχω ένα χαλασμένο PlayStation 3 και θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πόσο θα κοστίσει η επισκευή του για μία χαλασμένη μητρική κάρτα και τροφοδοτικό ρεύματος (αυτό http://www.overstockdistributing.com/images/D/P3183885.gif). Μπορώ να τα αγοράσω και να τα τοποθετήσω μόνος μου αν τα βρω στην Ελληνική αγορά. Αλλά επειδή δεν νομίζω να έχει θα το πάω σε κάποιον ειδικό που μπορεί να έχει.

Τι λέτε; Θα πάρει πολλά ε;

Στο ebw θα σου πάρουν χαλαρά ένα 100€ αλλά δεν θα σου την φτιάξουν. Θα την κρατήσουν και θα σου δώσουν μια ανακατασκευασμένη.

Πάντως για το PSU που θέλεις, έχω ένα που το πήρα πριν από 2 σχεδόν χρόνια και είναι αδούλευτο. Αυτά πλέον βγαίνουν 20-30€ αν δεν κάνω λάθος.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Σε ευχαριστώ.

Πριν λίγο θυμήθηκα το ebw, έψαξα εκεί, βρήκα αυτό που λες (http://bit.ly/mk0roI) και τώρα τους στέλνω e-mail να ρωτήσω πόσο θα μου το πάρουν (και πως), αν το πάρουν. Είναι σίγουρο για τα 100*€; Ή είναι 100 ευρώ τουλάχιστον;

Ναι, το τροφοδοτικό κοστίζει 29 € τώρα (http://bit.ly/l83nuy).

Ξέχασα να το αναφέρω. Είναι το μοντέλο των 40 GB.

Σε ευχαριστώ.

Πριν λίγο θυμήθηκα το ebw, έψαξα εκεί, βρήκα αυτό που λες (http://bit.ly/mk0roI) και τώρα τους στέλνω e-mail να ρωτήσω πόσο θα μου το πάρουν (και πως), αν το πάρουν. Είναι σίγουρο για τα 100*€; Ή είναι 100 ευρώ τουλάχιστον;

Ναι, το τροφοδοτικό κοστίζει 29 € τώρα (http://bit.ly/l83nuy).

Ξέχασα να το αναφέρω. Είναι το μοντέλο των 40 GB.

Σε παλαιότερη επικοινωνία μου, μου είχαν πει πως η τιμή της αντικατάστασης ξεκινάει από τα 80 και μπορεί να φτάσει και τα 140, αναλόγως το πρόβλημα της κονσόλας.

Nαι το γνωρίζω ... Είχα τρελαθεί ένα διάστημα όταν πρωτοάκουσα πως για κάθε PS3 μπαίνει η Sony μέσα και για αυτό τον λόγο τα χανε πάνω από 500άρια ....

Αλλά ένα κακό που χουν τα 60άρια, είναι ότι ψήνονται εύκολα ... Γενικότερα τα περισσότερα phat, διαχείρηση ενέργειας και σύστημα ψύξης στα κατά ...

Παρεπιπτώντως, η Nintendo ανακοίνωσε πως έχει έτοιμο το Wii2 και πως θα το παρουσιάσει στην Ε3 και από επίσημο στόμα ανακοινώθηκε πως η τεχνολογία του PS4 είναι έτοιμη, έχουν ξοδέψει λεφτά για την τεχνολογία και είναι στο 30% της προπαραγωγής ....

Ας ελπίσουμε να είναι ανταγωνιστική στο NGP και να μάθει ώστε να μην επαναλάβει τα τραγικά λάθη του PS3 ....

πανω απο 500???????? το πηρα 1 βδομάδα ακριβώς απο τοτε που ηρθε Ελλαδα 800 με 2 μοχλούς φιλε μου.αουτσ ακομα ποναω

πανω απο 500???????? το πηρα 1 βδομάδα ακριβώς απο τοτε που ηρθε Ελλαδα 800 με 2 μοχλούς φιλε μου.αουτσ ακομα ποναω

Πραγματικά ήταν πανάκριβο τότε...και μικρής χωρητικότητας

εγω το έχω εδώ και 3 μήνες αυτο των 320 gb...το πήρα 330 ευρώ με GT5...

Πραγματικά ήταν πανάκριβο τότε...και μικρής χωρητικότητας

εγω το έχω εδώ και 3 μήνες αυτο των 320 gb...το πήρα 330 ευρώ με GT5...

Ναι αλλά τα πρώτα PS3 ήταν πολύ πιο μεγάλα, πολύ πιο καλή κατασκευή εννοώντας υλικά και ποιότητα, δυνατότητα αναπαραγωγής CD & DVD, και φυσικά, στα σώψυχα της συσκευής τότε, ζούσε και ένα μικρό PS2 ... Τώρα τι έχει το PS3 ???? Του αφαιρέσανε και το OtherOS ...

Εγω εχω το fat ps3 το 60 και εβαλα μεγαλυτερο σκληρο δισκο

Sent from my phone using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Ναι αλλά τα πρώτα PS3 ήταν πολύ πιο μεγάλα, πολύ πιο καλή κατασκευή εννοώντας υλικά και ποιότητα, δυνατότητα αναπαραγωγής CD & DVD, και φυσικά, στα σώψυχα της συσκευής τότε, ζούσε και ένα μικρό PS2 ... Τώρα τι έχει το PS3 ???? Του αφαιρέσανε και το OtherOS ...

Μόνο το γιαπωνέζικο είχε και τα τσιπακια του PS2.

Καλύτερα υλικά και ποιότητα έχει το Slim, κάτι που φαίνεται και από το μειωμένο failure rate. Εκτός αν εννοείς καλύτερο περίβλημα που δε βοηθάει σε τίποτα.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

& Software Emu ... Τέσπα το slim είναι πλαστικούρα μπροστά στο phat και μην λέμε ότι μας κατέβει ... :rolleyes:

Κάποιοι μπερδέψαμε την τεχνολογία με την ποιότητα ..... :shifty:

Ποιότητα σε τέτοιας κατηγορίας προϊόντα δεν είναι το εξωτερικό πλαστικό αλλά το μέσα.

Τα slim έχουν χαμηλότερο failure rate από τα phat μοντέλα. Αυτό είναι ποιότητα. Και σιγά το τρομερό πλαστικό που είχε το phat. Απλά δεν ήταν mat όπως το slim και χτύπαγε περισσότερο στο μάτι.

Κάποιοι μπερδέψατε την ποιότητα με το φτηνό εντυπωσιασμό.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

• 2 weeks later...
Buzz... το καλυτερο για να παιζεις με παρεα κ να περναει η ωρα χαλαρα...

οντως..ειναι απλα τελειο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Είναι πλέον γεγονός .. Οι καινούργιες PS3 συσκευές λόγω προχωρημένης τεχνολογίας θα καταναλώνουν ακόμα λιγότερο ρεύμα, θα είναι περισσότερο ελαφριές και θα έχουν με την βοήθεια hardware την δυνατότητα να αναπαράγουν παιχνίδια του PS2 !!!!!

edit : και μου θυμίζει εκείνες τις όμορφες φήμες που θέλανε το PS Store να πουλά παιχνίδια PS2 για το PS3 & το PSV ... Nice :D

Edited by kaluas

Είναι πλέον γεγονός .. Οι καινούργιες PS3 συσκευές λόγω προχωρημένης τεχνολογίας θα καταναλώνουν ακόμα λιγότερο ρεύμα, θα είναι περισσότερο ελαφριές και θα έχουν με την βοήθεια hardware την δυνατότητα να αναπαράγουν παιχνίδια του PS2 !!!!!

ωπα! καλο!

αν εχεις προχειρο link κανε την καλη

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ωπα! καλο!

αν εχεις προχειρο link κανε την καλη

Ένας αρθρογράφος δεν αποκαλύπτει ποτέ τις πηγές του αλλά επειδή είσαι εσύ θα την κάνω την καλή .... Κλικ