Jump to content

Sony PlayStation 3

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1. Υπάρχει ένα πρόγραμμα το οποίο ενσωματώνει τους υπότιτλους σε ένα avi. Δε χάνεις ποιότητα και παίρνει μόνο 2-3 λεπτά. Δεν υπάρχει τρόπος όπως θέλεις.

2. Παίζει κανονικά. Κάποιες ταινίες Blu-Ray και DVD είναι Region Locked οπότε,με λίγα λόγια, στα παιχνίδια θα είσαι ΟΚ γιατί είναι Region Free, αλλά σε κάποιες ταινίες που δεν είναι δε θα μπορείς να τις παίξεις.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ φίλε

κατι τελευταιο.

το πσ μου ειναι παλιο και βγάζει μονο εξοδο vga οποτε υπαρχει καλοδιο απο vga να το συνδεω στο hdmi της τv?

τελος για να παίξω π.χ το call of duty στο play3 μπορω να συνδεσω πληκτρολογιο και ποντικι απο το πσ μου?

Όχι, δεν υπάρχει VGA->HDMI καλώδιο. Το VGA είναι αναλογικό και το HDMI ψηφιακό.

Αν και δεν καταλαβαίνω που κολλάει αυτό με το PS3 :p

Επίσης, από ένα search που έκανα στο google, διαπίστωσα πως όχι, δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις keyboard+mouse στο PS3 για να παίξεις παιχνίδι. (χωρίς κάποιο είδος αντάπτορα τέλος πάντων και να έχεις και την ακρίβεια που έχει στο PC ένα mouse)

Καλησπερα παιδια....ενδιαφερομαι να αγορασω το πσ3 το σλιμ....με ενδιαφερει ομως αρκετα η εγγραφη απο τηλεοραση....υπαρχει καποιο κολπ με το οποιο να μπρορω να γραφω στο σκληρο δισκο η οποθδηποτε αλλου???? μια <<πατεντα>> ισως...ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο αλλα ρωταω γιατι με ενδιαφερει.....

ευχαριστω πολυ

Όχι.

Τουλάχιστον όχι για την Ελλάδα και όχι για αναλογικά κανάλια.

Ναι μπορείς φίλε, αλλά μόνο τα ψηφιακά. Απλά πρέπει να δώσεις κανένα 70άρι:

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=5385

Δείτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα και ταυτόχρονα εγγράψτε το για την περίπτωση μελλοντικής χρήσης. Επταήμερη ενημέρωση για τα προγράμματα των καναλιών και ειδική ενημέρωση και ειδοποίηση για το αγαπημένο σας πρόγραμμα. Ταυτόχρονη σύνδεση δύο συσκευών TV Tuner. Τέλος απομακρυσμένη σύνδεση με το PSP για να παρακολουθείτε TV καθ' οδόν.

ευχαριστώ φίλε

κατι τελευταιο.

το πσ μου ειναι παλιο και βγάζει μονο εξοδο vga οποτε υπαρχει καλοδιο απο vga να το συνδεω στο hdmi της τv?

τελος για να παίξω π.χ το call of duty στο play3 μπορω να συνδεσω πληκτρολογιο και ποντικι απο το πσ μου?

Όπως είπε και ο DesertSMisSRaiN, το VGA έχει αναλογικό σήμα και δεν μπορεί να βγάλει σε ψηφιακή έξοδο, όπως είναι το HDMI. Χρειάζεσαι κάποια συσκευή για να το κάνει αυτό. Προτιμότερο θα ήταν να πάρεις μια κάρτα video που να έχει HDMI έξοδο.

Επίσης, για να παίξεις fps σε PS3, συνιστάτε το frag fx: http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/splitfish-Playstation-3-Frag-Fx2-Controller-SFE-108-0V2.htm

Προσωπικά προτιμώ το DualShock 3. Αν ήθελα να παίζω με ποντίκια κλπ και να είμαι τέλειος στο σημάδι και δεν συμμαζεύεται, θα έπαιζα σε PC και όχι σε PS3.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Ναι μπορείς φίλε, αλλά μόνο τα ψηφιακά. Απλά πρέπει να δώσεις κανένα 70άρι:

http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=5385

Όπως είπε και ο DesertSMisSRaiN, το VGA έχει αναλογικό σήμα και δεν μπορεί να βγάλει σε ψηφιακή έξοδο, όπως είναι το HDMI. Χρειάζεσαι κάποια συσκευή για να το κάνει αυτό. Προτιμότερο θα ήταν να πάρεις μια κάρτα video που να έχει HDMI έξοδο.

Επίσης, για να παίξεις fps σε PS3, συνιστάτε το frag fx: http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/splitfish-Playstation-3-Frag-Fx2-Controller-SFE-108-0V2.htm

Προσωπικά προτιμώ το DualShock 3. Αν ήθελα να παίζω με ποντίκια κλπ και να είμαι τέλειος στο σημάδι και δεν συμμαζεύεται, θα έπαιζα σε PC και όχι σε PS3.

προτα απο ολα ευχαριστω για την απαντηση σου

αλλα το ειρωνικο υφος οτι και καλα αν ηθελα να ειμαι τελειος στο σημαδι θα επαιζα pc ειναι ακυρο.

γιατι προτα απο ολα εχω ενα παλιο laptop οποτε γιανα παιζω παιχνιδια προτιμαω ναπαρω ενα ps3με 300 ευρο παρα να δωσω 500+ και να το αναβαθμιζω συνεχεια

και τελος αφου προσωπικα μου αρεσει το call of duty γιατι να μην θελω αν γινεται να συνδεσω αφου εχω ειδη ενα πληκτρολογιο usb και ενα ποντικι και να το ευχαριστιεμαι καλυτερα απο οτι απο το dualshock3! που σου φαινετε το περιεργο δλδ??

αν θες απαντησε μου σε αυτο, δλδ αν γινεται να συνδεσω πληκτρολογιο και ποντικι απλο αυτο που εχω απο pc ξεχασμενο γιανα παιζω παιχνιδια στο ps3.ευχαριστω!

προτα απο ολα ευχαριστω για την απαντηση σου

αλλα το ειρωνικο υφος οτι και καλα αν ηθελα να ειμαι τελειος στο σημαδι θα επαιζα pc ειναι ακυρο.

γιατι προτα απο ολα εχω ενα παλιο laptop οποτε γιανα παιζω παιχνιδια προτιμαω ναπαρω ενα ps3με 300 ευρο παρα να δωσω 500+ και να το αναβαθμιζω συνεχεια

και τελος αφου προσωπικα μου αρεσει το call of duty γιατι να μην θελω αν γινεται να συνδεσω αφου εχω ειδη ενα πληκτρολογιο usb και ενα ποντικι και να το ευχαριστιεμαι καλυτερα απο οτι απο το dualshock3! που σου φαινετε το περιεργο δλδ??

αν θες απαντησε μου σε αυτο, δλδ αν γινεται να συνδεσω πληκτρολογιο και ποντικι απλο αυτο που εχω απο pc ξεχασμενο γιανα παιζω παιχνιδια στο ps3.ευχαριστω!

Δεν ήταν ειρωνικό και φυσικά δεν ήταν προσωπικό προς εσένα φίλε μου. Μη το παίρνεις στραβά. Συγνώμη αν φάνηκε έτσι. :worry:

Όπως έγραψα είναι προσωπική μου άποψη-γνώμη.

Για να συνδέσεις ένα απλό usb πληκτρολόγιο και ποντίκι θα πρέπει να συμβαδίζουν και τα πλήκτρα. OK να γυρίσεις δεξιά-αριστερά, αλλά θα πρέπει να πυροβολήσεις κιόλας και να κάνεις διάφορα που δεν μπορείς με ένα απλό πληκτρολόγιο.

Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν έχει σχεδιαστεί για αυτόν τον σκοπό το PS3. Όπως σου είπα, η πιο σίγουρη λύση είναι το frag fx.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

Έχει παραγγείλει κανείς από το game.co.uk? Βλέπω ότι έχουν το Steelbook του Uncharted 2 αποκλειστικά (τουλάχιστον δεν το έχω δει κάπου αλλού) και το σκέφτομαι. Αν ξέρετε πόσες μέρες κάνουν να παραδώσουν τις παραγγελίες θα το εκτιμούσα.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Πάντως, η Sony Hellas δεν το φέρνει.

Oπότε αν το θες (και γιατί να μην το θες; :p it looks awesome!) καλύτερα να το πάρεις από το εξωτερικό. Στο play.com δεν το έχουν;

Oπότε αν το θες (και γιατί να μην το θες; :p it looks awesome!) καλύτερα να το πάρεις από το εξωτερικό. Στο play.com δεν το έχουν;

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3595202/PlayTV/Product.html?cur=257

Βέβαια, αν πατήσεις επάνω δεξιά να το κάνει μετατροπή σε € δεν συμφέρει :p

http://www.game.co.uk/PS3/Hardware/Accessory/~r336457/Play-TV-with-Playstation-3-TV-Tuner/?s=Play%20TV

http://www.play.com/Games/PlayStation3/4-/3595202/PlayTV/Product.html?cur=257

Βέβαια, αν πατήσεις επάνω δεξιά να το κάνει μετατροπή σε € δεν συμφέρει :p

http://www.game.co.uk/PS3/Hardware/Accessory/~r336457/Play-TV-with-Playstation-3-TV-Tuner/?s=Play%20TV

Ναι δε διαφωνώ.

Βέβαια εγώ αφενός μίλαγα για το Collector's του Uncharted και όχι για το PlayTV :p και αφετέρου, ειλικρινά, νομίζω πως είναι άχρηστο στην Ελλάδα. Μέχρι τα κανάλια να γίνουν ψηφιακά (δηλαδή μέχρι το 2012) δεν αξίζει κανείς να πάρει το PlayTV. Να το κάνει τι;; Να γράφει ντοκιμαντέρ ή ειδήσεις για κωφαλάλους από τα ψηφιακά της EΡΤ;

Φαντάζομαι αυτός είναι και ο λογος που δεν κυκλοφόρησε σε όλη την Ευρώπη μαζί με την Αγγλία - πολλές χώρες είναι ακόμα αρκετά πίσω.

Αλλά έτσι κι αλλιώς, εγώ μίλαγα για επίσημη διανομή από την αντιπροσωπεία. Από e-shop του εξωτερικού μπορεί να πάρει κανείς και το πιο τρελό πράγμα, έτσι κι αλλιώς. :)

^ Α οκ λάθος μου :p

Κοίτα, ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες δοκιμαστικές εκπομπές, οπότε δεν αργεί και τόσο πολύ. Μέσα στο '10 πιστεύω πως θα υπάρχει μεγαλύτερη γκάμα. Και φυσικά, υπάρχει και σε ελληνικό site :)

Για το Uncharted τώρα, δεν νομίζω να συμφέρει από το play.com (αν υπήρχε βέβαια) και σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να το δούμε επίσημα στην Ελλάδα. Μπορεί να το φέρει κανένα site όπως το ebw.gr αλλά και πάλι δύσκολα.

Όσο για το game.co.uk δεν έχω ακούσει-δει κανένα παράπονο. Δεν έχω πάρει κάτι από εκεί μιας και το blah με κάλυπτε σε ότι χρειαζόμουν.

Γιατί να μη συμφέρει (αν υπήρχε);;

Ό,τι έχω πάρει από το Play.com (ομολογώ πως δεν έχω πάρει ποτέ παιχνίδι βέβαια - αλλά έχω τσεκάρει τιμές) είναι σχεδόν πάντα πιο φτηνό από ότι εδώ συν ότι έχει δωρεάν μεταφορικά, οπότε νομίζω πως θα συνέφερε.

Anyway, βγαίνουμε off topic, οπότε σταματάω :p

Μπορεί το play.com να είναι πιο φθηνό από ελληνικά καταστήματα, αλλά υπάρχουν ακόμη πιο φθηνά αγγλικά online καταστήματα από το play.com.

Οπότε, αν υπήρχε διαθέσιμο θα ήταν σίγουρα πιο ακριβό από ότι στο game.co.uk.

Επειδή έχω πάρει και από play και από blah, μπορώ να πω ότι το play είναι πολύ πίσω και από άποψη τιμής και από άποψη εξυπηρέτησης και από άποψη ταχύτητας.

Μόνο σε κάνα-δυο πολύ καλές προσφορές συμφέρει.

Win a FREE copy of Call of Duty: Modern Warfare 2 Prestige Edition

http://www.ps3forums.gr/vb/attachment.php?attachmentid=965&stc=1&d=1255710380

Δεν το πήρα τελικά, αγόρασα την απλή έκδοση από την Αθήνα.

Έχω παίξει 13 chapters (το save μου λέει 49%) και μπορώ να πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι είναι από τα παιχνίδια που αξίζει κανείς να έχει σε Collector's edition. Θα γράψω τις εντυπώσεις μου όταν τελειώσω με την campaign.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

μολις πήρα το playstation3!

ρε παιδια, ερώτηση:

έχω στο pc μου 1 ταινια 1080p και θέλω να της ενσωματώσω τους υπότιτλους ωστε να την περάσω μετά στο ps3 me στικάκι.

πως γίνεται, με το ps3 media server?

μολις πήρα το playstation3!

ρε παιδια, ερώτηση:

έχω στο pc μου 1 ταινια 1080p και θέλω να της ενσωματώσω τους υπότιτλους ωστε να την περάσω μετά στο ps3 me στικάκι.

πως γίνεται, με το ps3 media server?

1) Πρέπει να την μετατρέψεις σε αναγνωρίσιμη από το PS3 μορφή.

2) Για να την μεταφέρεις με stick-άκι ή σκληρό ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο αποθήκευσης, θα πρέπει το αρχείο να μη ξεπερνάει τα 4GB (περιορισμός του fat32). Οπότε θα χρειαστεί να κάνεις split το video σου.

Υ.Γ. Καλορίζικο :)

Αυτά μπορείς να τα κάνεις εύκολα (αλλά όχι γρήγορα) με το mkv2vob (αν είναι .mkv η ταινία σου)

Με τον PS3 Media Server μπορείς απλά να κάνεις streaming την ταινία από το PC σου.

Υ.Γ. Καλορίζικο! :)

ευχαριστώ ρε dejavu για τις απαντήσεις

δεν το ήξερα οτι δεν γίνεται να περάσεις ταινία πάνω απο 4gb σε stickaki ωστε να την αναγνωρίσei το ps3!! απίστετυτο!!!

δλδ αν εχεις ταινια 1080p 8gb στο pc σου πρεπει να την κανεις split απο το mkb2vob.δηλαδη να τις χωρισει σε 2 κομμάτια απο 4 gb? παντως δεν χάνεις σε ποιότητα,ε?

αδικα κατεβαζα τοσες full hd ταινίες μου φαίνετε! ειχα φορτώσει στον εξωτερικο δίσκο μερικές ταινίες και νόμιζα οτι το play den κόλωνε να τις διαβάσει :)

1) Πρέπει να την μετατρέψεις σε αναγνωρίσιμη από το PS3 μορφή.

2) Για να την μεταφέρεις με stick-άκι ή σκληρό ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο αποθήκευσης, θα πρέπει το αρχείο να μη ξεπερνάει τα 4GB (περιορισμός του fat32). Οπότε θα χρειαστεί να κάνεις split το video σου.

Υ.Γ. Καλορίζικο :)

Αυτά μπορείς να τα κάνεις εύκολα (αλλά όχι γρήγορα) με το mkv2vob (αν είναι .mkv η ταινία σου)

Με τον PS3 Media Server μπορείς απλά να κάνεις streaming την ταινία από το PC σου.

Υ.Γ. Καλορίζικο! :)

ευχαριστώ ρε dejavu για τις απαντήσεις

δεν το ήξερα οτι δεν γίνεται να περάσεις ταινία πάνω απο 4gb σε stickaki ωστε να την αναγνωρίσei το ps3!! απίστετυτο!!!

δλδ αν εχεις ταινια 1080p 8gb στο pc σου πρεπει να την κανεις split απο το mkb2vob.δηλαδη να τις χωρισει σε 2 κομμάτια απο 4 gb? παντως δεν χάνεις σε ποιότητα,ε?

αδικα κατεβαζα τοσες full hd ταινίες μου φαίνετε! ειχα φορτώσει στον εξωτερικο δίσκο μερικές ταινίες και νόμιζα οτι το play den κόλωνε να τις διαβάσει :)

Ε εντάξει, δεν θα δεις και DivX.

Βασικά, δεν "κολλάει" το PS3, αλλά το format δεδομένων με το οποίο είναι συμβατό (fat32) το οποίο επιτρέπει την "διακίνηση" αρχείων έως 4 GB:

The maximum possible size for a file on a FAT32 volume is 4 GB minus 1 byte (232−1 bytes). Video applications, large databases, and some other software easily exceed this limit. Larger files require another formatting type such as NTFS.

Πηγή.

Δυστυχώς το PS3 δεν αναγνωρίζει το NTFS.

Στο Public που λενε για παιχνιδια μεταχειρισμενα...εχει παει κανεις??εχει ποικιλια??
:w00t:

Πήγε χθές η κοπέλα μου και απ ότι μου είπε μπορούσες να ανταλλάξεις οποιοδήποτε παιχνίδι (πχ pc, psp Κλπ) και να πάρεις για Ps3. Τα έχει σε εξεφτελιστικές τιμές... το ακριβότερο ήταν 10 ευρώ. Γενικά μου είπε οτι έχει αρκετά.

Πήγε χθές η κοπέλα μου και απ ότι μου είπε μπορούσες να ανταλλάξεις οποιοδήποτε παιχνίδι (πχ pc, psp Κλπ) και να πάρεις για Ps3. Τα έχει σε εξεφτελιστικές τιμές... το ακριβότερο ήταν 10 ευρώ. Γενικά μου είπε οτι έχει αρκετά.

:offtopic::offtopic:

Μπορω να παω και να ανταλαξω την κοπελα μου που ειναι σαυρα?Θελω να παρω το Pes10.Uncharted 2:lol::lol::lol::lol:

Υπογραφή....

Πρεπει να ανταλλαξεις ?δεν μπορεις απλα να αγορασεις μεταχειρρισμενα??(χωρις ανταλλαγη)
:w00t: