Demis_CY Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 απευθίας σύνδεση μακάρι να γινόταν.... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babeboy83 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 nai file mou de zitisa apefthias;)apla iparxei kapios tropos na to sindesoume?kai kapoia kalodia?kati?an nai ti kai pos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 τι θες να κάνεις; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babeboy83 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 thelo na exo tin othoni tou laptop mou na pezo ps3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Σε monitor μπορεί, αλλά στην οθόνη του laptop, NO WAY! Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Να ρωτήσω κάτι που πιστεύω είναι προφανές για τους έμπειρους στο θέμα αλλά εμένα δεν μου έρχεται και με βασανίζει... έχω ένα MKV των 4GB και θέλω να το βάλω να παίξει στο PS3. (έχω και τον ανάλογο υπότιτλο) το τί έκανα είναι το εξής: άνοιξα που λέτε mkv2vob και μετά από μια ολονύκτια επεξεργασία μου το έκανε σε 2 VOB των 6GB το καθένα. εδώ σας θέλω τώρα.. το USB disk δεν μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία πάνω από 4GB λόγω του ότι είναι FAT32. Πάω να το φορμάρω σε NTFS και δεν μου την δίνει την επιλογή....τι κάνω?? αν συνδέσω τον σκληρό δίσκο τον 250ρη που έχω που είναι NTFS ήδη θα τον διαβάσει ή θα θέλει φόρματ? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Να ρωτήσω κάτι που πιστεύω είναι προφανές για τους έμπειρους στο θέμα αλλά εμένα δεν μου έρχεται και με βασανίζει... έχω ένα MKV των 4GB και θέλω να το βάλω να παίξει στο PS3. (έχω και τον ανάλογο υπότιτλο) το τί έκανα είναι το εξής: άνοιξα που λέτε mkv2vob και μετά από μια ολονύκτια επεξεργασία μου το έκανε σε 2 VOB των 6GB το καθένα. εδώ σας θέλω τώρα.. το USB disk δεν μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία πάνω από 4GB λόγω του ότι είναι FAT32. Πάω να το φορμάρω σε NTFS και δεν μου την δίνει την επιλογή....τι κάνω?? αν συνδέσω τον σκληρό δίσκο τον 250ρη που έχω που είναι NTFS ήδη θα τον διαβάσει ή θα θέλει φόρματ? Σπάσε τα vob στην μέση και/ή κάντα convert σε divx/xvid (σε avi container όμως). Φρόντισε το μέγεθος να μείνει κάτω από τα 4 giga (γιατί αν είναι μεγαλύτερο, δεν μπορείς να τα γράψεις ούτε σε dvd). Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Να ρωτήσω κάτι που πιστεύω είναι προφανές για τους έμπειρους στο θέμα αλλά εμένα δεν μου έρχεται και με βασανίζει... έχω ένα MKV των 4GB και θέλω να το βάλω να παίξει στο PS3. (έχω και τον ανάλογο υπότιτλο) το τί έκανα είναι το εξής: άνοιξα που λέτε mkv2vob και μετά από μια ολονύκτια επεξεργασία μου το έκανε σε 2 VOB των 6GB το καθένα. εδώ σας θέλω τώρα.. το USB disk δεν μπορεί να αποθηκεύσει αρχεία πάνω από 4GB λόγω του ότι είναι FAT32. Πάω να το φορμάρω σε NTFS και δεν μου την δίνει την επιλογή....τι κάνω?? αν συνδέσω τον σκληρό δίσκο τον 250ρη που έχω που είναι NTFS ήδη θα τον διαβάσει ή θα θέλει φόρματ? Demi, γιατί δεν κάνεις ένα μικρό partition στο USB δίσκο σου, το οποίο να το φορμάρεις σε NTFS; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Demi, γιατί δεν κάνεις ένα μικρό partition στο USB δίσκο σου, το οποίο να το φορμάρεις σε NTFS; πώς? όταν κάνω δεξί κλικ στο my computer στο usb kingston 8GB που έχω και επιλέγω φορματ μου λέει μόνο σε FAT32 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Demi, γιατί δεν κάνεις ένα μικρό partition στο USB δίσκο σου, το οποίο να το φορμάρεις σε NTFS; Και να το κάνει δεν θα το διαβάσει το PS3, μόνο FAT32. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Νόμιζα πως είναι δίσκος όχι flashάκι. Αν δε διαβάζει όμως NTFS, στα οποία μπορείς και να περάσεις μεγαλύτερα από 4GB, τότε τι άλλο μπορεί να κάνει εκτός από το να τα γράψει σε DL δισκάκια. Μια πολύ άβολη λύση θα ήταν να σπάσεις τα αρχεία σε rar (με το Winrar) να τα περάσεις στο flashάκι και να κάνεις εκεί αποσμπίεση. ΠΟΛΥ άβολο όμως αυτό, εκτός και αν θες μόνο για αυτή τη φορά. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Νόμιζα πως είναι δίσκος όχι flashάκι. Αν δε διαβάζει όμως NTFS, στα οποία μπορείς και να περάσεις μεγαλύτερα από 4GB, τότε τι άλλο μπορεί να κάνει εκτός από το να τα γράψει σε DL δισκάκια. Δεν θα παίξει. Αν το αρχείο είναι μεγαλύτερο από 4 gigabyte δεν χωράει σε ένα "layer" του dvd και δεν θα το γράψει (απότι θυμάμαι τουλάχιστον). Μια πολύ άβολη λύση θα ήταν να σπάσεις τα αρχεία σε rar (με το W inrar) να τα περάσεις στο flashάκι και να κάνεις εκεί αποσμπίεση. ΠΟΛΥ άβολο όμως αυτό, εκτός και αν θες μόνο για αυτή τη φορά. Ούτε αυτό θα παίξει, καθώς πρόκειται περί προβλήματος του file system...Αφού το extracted αρχείο πάλι θα χει μέγεθος άνω των 4 γίγα... :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ε άρα τί γίνεται? όλα αυτά τα guides για το τίποτα? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ε άρα τί γίνεται? όλα αυτά τα guides για το τίποτα?Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να βρεις ενα VOB Splitter και να κοψεις τα VOBs σε κομματια των 4 Gb (η μιας που εχεις ηδη 2 6αρια να τα κανεις 4 3αρια). Βεβαια με την προυποθεση οτι ο ηχος σου δεν εναι DTS μπορεις να χρησιμοποιησεις και αυτη τη μεθοδο που φαινετε λιγοτερο χρονοβορα και κατα πασα πιθανοτητα θα δωσει μικροτερο σε μεγεθος αποτελεσμα. Oλα τα παραπανω βεβαια ειναι θεωρητικα καθως δεν εχω δοκιμασει κατι προσωπικα... Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Ε άρα τί γίνεται? όλα αυτά τα guides για το τίποτα? Γιατί δεν τα ΣΥΜΠΙΕΖΕΙΣ σε divx μορφή που την διαβάζει το PS3; Σίγουρα θα σου βγουν μικρότερα... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 γιατι χάνω το HD μετά.. το έκανα σε DVD και χάθηκε το clarity.. φαίνεται άψογο αλλά όχι σαν το mkv.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 γιατι χάνω το HD μετά.. το έκανα σε DVD και χάθηκε το clarity.. φαίνεται άψογο αλλά όχι σαν το mkv.. Γιατί, δεν μπορείς να το συμπιέσεις χωρίς να το κάνεις down-scale σε μη-HD ανάλυση; Πτώση σε ποιότητα προφανώς θα έχεις αλλά δεν γίνεται και να θες μικρά μεγέθη και να θες άριστο quality... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Γιατί, δεν μπορείς να το συμπιέσεις χωρίς να το κάνεις down-scale σε μη-HD ανάλυση; Πτώση σε ποιότητα προφανώς θα έχεις αλλά δεν γίνεται και να θες μικρά μεγέθη και να θες άριστο quality... Έχει κάνει ήδη μια μετατροπή από x.264 σε MPEG-2 απ' ό,τι καταλαβαίνω για να του βγήκαν τόσο μεγάλα αρχεία. Με τη δεύτερη μετατροπή θα χάσει κι άλλη ποιότητα. Για μελλοντικές μετατροπές προτείνω τα εξής: Είτε να γίνεται η ενσωμάτωση των υποτίτλων με τον x.264 encoder που αργεί πολύ αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ κοντά σε μέγεθος και ποιότητα στο αρχικό mkv είτε μένοντας στον "γρήγορο" MPEG-2 να ρυθμίσει το πρόγραμμα να δημιουργεί αρχεία μέχρι 4GB. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 με τον x.264 encoder το είχα κάνει και βγήκαν σε VOB των 6gb. anyway δεν θα το ξανακάνω, έχασα ήδη πολύ χρόνο.. θα περιμένω το inevitable MKV support στο PS3 Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 με τον x.264 encoder το είχα κάνει και βγήκαν σε VOB των 6gb. anyway δεν θα το ξανακάνω, έχασα ήδη πολύ χρόνο.. θα περιμένω το inevitable MKV support στο PS3 Εντύπωση μου κάνει που αυξήθηκε τόσο το μέγεθος με x.264... Και να υποστηριχθεί το .mkv δεν αλλάζει κάτι, εκτός αν αρχίσουν να υποστηρίζουν και εξωτερικούς .srt υπότιτλους. Γιατί χωρίς υπότιτλους ακόμα και τώρα τα πράγματα είναι απλούστατα για να παίξεις .mkv Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 thelo na exo tin othoni tou laptop mou na pezo ps3... Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο. Σε monitor μπορεί, αλλά στην οθόνη του laptop, NO WAY! Με κάρτα TV στο φορητό αυτό θα μπορούσε να γίνει. Από το 360 έχω δει αυτόν τον τύπο που το έχει κάνει. Αυτός λέει ότι για να μην έχει lag η επικοινωνία μεταξύ της κονσόλας και του φορητού πρέπει η κάρτα να είναι direct TV και όχι PVR. 17" Widescreen Dell Laptop. Looks real good. NO LAG. TV Tuner Card, not a PVR Card. Just some PC-Card TV Tuner I picked up from Fry's. I think KWorld or something like that. I specifically wanted one that was designed as a PVR. Using a PVR application to view the X360 or any console will almost definately produce lag, as the PVR is not "Live" there is usually a short delay so that the application allows for stopping/pausing and such. As is the same thing for any real PVR system like Tivo or DishDVR or whatnot. I am using a straight TV Tuner only. So, the broadcast is live tv and no lag is present. It was like $45. Also, there are a couple USB solutions also, but I am still skeptical that the USB 2.0 can keep up with the input of the X360. Σχετικά με PS3. 1. Αυτός λέει ότι το έκανε. 2. Αυτός έχει μία λύση και προτείνει και προιόν. Κάνε search στο google με "play PS3 through laptop" Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον project. Μπορείς να έχεις το laptop και σε μία τσάντα να βάζεις και το 360/PS3 και να έχεις τα παιχνίδια σου μαζί. Ο τυπάκος που το έκανε στο 360, το έχει κάνει λέει επειδή ταξιδεύει για δουλειές και έχει το 360 για να παίζει στο ξενοδοχείο και να περνάει το χρόνο του. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ρε παιδια πως σκοτωνεται ο vamp στο metal gear solid 4? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 ρε παιδια πως σκοτωνεται ο vamp στο metal gear solid 4? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2385437#post2385437 Επίσης φρόντισε να έχεις κάνει un-equip το όπλο σου. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Τον "σκοτώνεις" και όπως σηκώνεται και είναι "ζαλισμένος" κάνεις equip το syringe, πας από πίσω του, του κάνεις CQC λαβή, και πατάς το τρίγωνο. ti patas gia na kaneis cqc wste na to piaseis apo to laimo k meta na patisseis trigwno? Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. August 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 παιδια καλησπερα.ps3 αγορασμενο απο ευρωπη pal δηλαδη παιζει κανονικα ntc παιχνιδια και region 1 ταινιες η υπαρχει προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts