Jump to content

Hot καλοκαιρινή προσφορά: Κάντε δικό σας το HUAWEI WATCH GT 3 Pro με δώρο το HUAWEI Sound Joy


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Αποκτήστε τώρα το Huawei Watch GT3 Pro, το πιο κομψό smartwatch της αγοράς, με τα πάνω από 100 sports modes και το ολοκαίνουριο, επαγγελματικό mode ελεύθερης κατάδυσης, το ρολόι που επέλεξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής parkour, Δημήτρης Κυρσανίδης, με δώρο το  HUAWEI Sound Joy, το εκπληκτικό και πανάλαφρο φορητό ηχείο με την ακούραστη μπαταρία που διαρκεί έως και 26 ώρες.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις εντυπωσιακές και μοναδικές εκδόσεις του Ηuawei GT3 Pro: Black, Leather, Grey Leather και φυσικά οι εκδόσεις Titanium, με το premium design και τις μοντέρνες πινελιές καθώς και το εμπνευσμένο από τη «Γέννηση της Αφροδίτης» του Μποτιτσέλι, Ceramic Edition, όπου η απλότητα του κεραμικού συμπληρώνει τη γοητεία του μετάλλου.

Το Ηuawei GT3 Pro είναι το «έξυπνο» ρολόι που ανεβάζει σε άλλο επίπεδο τόσο την υποστήριξη προπόνησης όσο και τον έλεγχο της υγείας των χρηστών ενώ η μπαταρία του εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και φορτίζει ασύρματα, με κατά 30% μεγαλύτερη ταχύτητα.

Διαθέτει πάνω από 100 sports modes για μια πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία προπόνησης με τους χρήστες να μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους σχέδιο προπόνησης, με βάση τη φυσική κατάσταση και το ιστορικό τους, σε συνδυασμό με τους στόχους απόδοσης τους. Επιπλέον, με το Dual-Band GNSS πέντε δορυφορικών συστημάτων, εξασφαλίζει ακόμα πιο ακριβή δεδομένα γεωγραφικού εντοπισμού και δίνει το δικαίωμα σε κάθε δρομέα, να κάνει την υπέρβαση.

Βουτήξτε σε ένα αδιάβροχο μέλλον

Ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά της σειράς HUAWEI WATCH GT 3 Pro, είναι η αυξημένη αντοχή στο νερό, ώστε να μπορεί να υποστηρίξει ελεύθερη κατάδυση, σε βάθος έως και 30 μέτρα.

Επιπλέον, είναι εφοδιασμένο με τη νέα λειτουργία Free Diving, η οποία βοηθά τους χρήστες να εκπαιδευτούν στην ελεύθερη κατάδυση,  παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο, και μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη για οποιονδήποτε μαθαίνει ελεύθερη κατάδυση.

Προσέξτε την υγεία σας, πιο εύκολα από ποτέ

Tο HUAWEI WATCH GT 3 Pro είναι σχεδιασμένο για να επιτυγχάνει πιο ακριβείς μετρήσεις υγείας, από ποτέ. Η λειτουργία του ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG) είναι μία από αυτές ενώ υποστηρίζει την ανίχνευση αρτηριακής ακαμψίας, για τον έλεγχο του κινδύνου καρδιαγγειακών παθήσεων και διαθέτει την τεχνολογία HUAWEI TruSeenTM 5.0+ που επιτρέπει την λειτουργία οξύμετρου.

Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό του χρήστη για όλο το 24ωρο, με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια ενώ μπορεί να εκτελέσει παρακολούθηση ύπνου. Διαθέτει ακόμα, λειτουργία διαχείρισης του εμμηνορροϊκού κύκλου αλλά και τον βοηθό υγείας Healthy Living Shamrock μέσω του οποίου ενθαρρύνει τους χρήστες να καλλιεργήσουν καλές και υγιεινές συνήθειες, παρά τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους.

Ο προσωπικός βοηθός στον καρπό σας

Με ένα έξυπνο ρολόι, φοράτε πολλές εφαρμογές στον καρπό σας, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προπόνηση, παιχνίδια, ψυχαγωγία και άλλες λειτουργίες. Το HUAWEI WATCH GT 3 Pro υποστηρίζει κλήσεις Bluetooth με έναν έξυπνο φωνητικό βοηθό και πολλά άλλα. Σας δίνει πρόσβαση σε πλήθος εφαρμογών που σας βοηθούν από το να διαχειριστείτε τη μέρα σας μέχρι να διασκεδάσετε και να έρθετε σε επαφή με φίλους, περνώντας υπέροχα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το επέλεξε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Parkour, Δημήτρης Κυρσανίδης για να το φοράει τόσο κατά την άσκηση όσο και στην καθημερινότητα του.

Πάρτε τη μουσική μαζί σας

Συνοδεύστε τώρα το Huawei Watch GT3 Pro, ακούγοντας τη μουσική που σας αρέσει από το HUAWEI Sound Joy, το νέο πανάλαφρο φορητό ηχείο με το κυλινδρικό σχήμα και τη μπαταρία που φορτίζει γρήγορα και κρατά έως 26 ώρες. Μπορεί να ζυγίζει μόλις 680 gr, αλλά είναι ένας γίγαντας τεχνολογικών καινοτομιών.

Το Sound Joy είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της HUAWEI με τη Devialet, γνωστή παγκοσμίως για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, η οποία έχει «εξοπλίσει» το νέο ηχείο, με τη SAM® τεχνολογία της, εκμηδενίζοντας την παραμόρφωση του ήχου. Το Sound Joy επιτυχγάνει την άρτια απόδοση όλου του εύρους των συχνοτήτων σε υψηλή ένταση και εξασφαλίζει ότι θα έχει πάντα καθαρό, ποιοτικό και δυνατό ήχο.

Με το HUAWEI Sound Joy, το μουσικό παιχνίδι… αλλάζει πίστα

Μια σειρά από έξτρα δυνατότητες κάνουν το HUAWEI Sound Joy το πλέον ακαταμάχητο ηχείο της αγοράς, αφού μπορεί να συνδυάσει τα δύο ηχεία και να παράγει στερεοφωνικό ήχο ενώ συνδέεται εύκολα με οποιοδήποτε android κινητό ή τάμπλετ για εύκολη και γρήγορη μεταφορά μουσικών αρχείων.

O συνδυασμός με τα smartwatch της HUAWEI, απογειώνει την εμπειρία, δίνοντας μοναδικές δυνατότητες ώστε να ρυθμίζετε τη μουσική και τον ήχο πατώντας απλώς ένα κουμπί του ρολογιού. Επίσης, με το Automatic Discovery, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης  του smartphone, του laptop ή του tablet, απλώς πλησιάζοντας τη συσκευή στα ηχεία, χωρίς να απαιτούνται καλώδια ή άλλες ρυθμίσεις, καθιστώντας το HUAWEI Sound Joy ένα εκπληκτικό εξωτερικό ηχείο στο γραφείο, στο σπίτι και αλλού. Επιπλέον, το κυλινδρικό αυτό ηχείο, μπορεί και να φωτιστεί, δημιουργώντας ένα φωτεινό «δαχτυλίδι».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις στιγμές του παγκόσμιου πρωταθλητή parkour Δημήτρη Κυρσανίδη με το Watch GT3 Pro στο παρακάτω βίντεο

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...