obillias Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 αφου ειναι σλιμ θα εισαι οκ απο φατ μονο τα jasper απο falcon και πισω ολα αργα η γρηγορα βγαλανε θεματα αν σε ενδιαφερει μπορω να στο κανω kai rgh οταν το παρεις με το καλο φωναξε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 και σε περιπτωση που ειναι εκδοση των 4-12 gb λογικα με την διαδικασια σπασιματος σου περναει ο μαστορας και ενα σκληρο μινιμουμ 60 να υποθεσω??? ρωταω γιατι καποια games εχουν πολυ μεγαλυτερο μεγεθος ομπιλιας απο που εισαι- ειμαι απο θεσσαλονικη εχεις κανα γνωστο απο δω που να χακαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 όχι δε σου περνάει κανένα δίσκο. Ο Μπίλης από πάνω είναι από Πειραιά και έχει φτιάξει και το δικό μου .:D Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 ??lκαι τι γινεται σε περιπτωση που ενω εχεισ 12 γβ το παινχιδι ειναι 20,αυτο ρωτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 ??lκαι τι γινεται σε περιπτωση που ενω εχεισ 12 γβ το παινχιδι ειναι 20,αυτο ρωτησα Αν και δε ρώτησες αυτό,ο εξωτερικός δίσκος η πιο εύκολη λύση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μάγκες πήρα τελικά ένα δωδεκαρι και έχω σκοπό να το κάνω rgh. Όταν λες εξωτερικό μπορώ να βάλω οτιδήποτε η υπάρχουν κάποιοι μοναδικοί συμβατοι με τα 360 ?? Έχω πχ ένα παλιό σκληρό δίσκο στα 250 turbo x ένα USB 3 SanDisk στα 64gb και ένα USB 2 Kingston στα 32. Μπορώ να τα φορμαρω σε μορφή 360 να περάσω παιχνίδια και να παίζω από κει? (δεν τα χρησιμοποιώ σε τπτ ιδιαίτερα /για να γλύτωσω λεφτά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 κανοντας το rgh δε χρειαζεται να φορμαρεις σε 360 μορφη τα φλασακια/δισκους. απλα σε μορφη φατ32 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 α οκ αρα θα παιζουν ολα και μεσω εξωτερικων συσκευων απλα θα παιζει διαφορα στην ταχυτητα στα σειβ κτλ που θα χει πχ ο παλιος τουρμπο χ σκληρος στα 2mb/s σε αντιθεση με ενα καινουριο usb με 20mb/s -σε αντιθεση(γιαυτο ρωταω) σε ενα ps3 που ειχα επρεπε να το κανεις μονο αντιγραφη επικολληση και να το διαβαζεις απο εσωτερικο σκληρο/και ηταν αδυνατο με τα 12αρια πσ3 καθως καποια παιχνιδια στην εγκατασταση(πχ uncharted 3 )πιαναν πανω απο 30 gb και ετσι σε αναγκαζε να χεις μεγαλο σκληρο αναγκαστικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω...μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω παιχνίδια για το 1ο xbox που είχε κυκλοφορήσει? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Έχει κάποιος καμια 48ωρη trial για xbox live που να μην τη χρειάζεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω...μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω παιχνίδια για το 1ο xbox που είχε κυκλοφορήσει? Έχω 2-3 που πήρα κατα λάθος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2016 Να κανω μια ερωτηση σε Xbox 360 που εχει χαλασει το dvd drive ποσο ευκολο ειναι να αλλαχτει με καποιο αλλο. Δεν μιλαω για το λυσιμο αυτο το εχω κανει, αλλα διαβαζα καπως και μπλεχτηκα γιατι λεει πως πρεπει να βγαλει ενα key απο το παλιο drive κλπ κλπ. Ειναι τοσο δυσκολο; Υπαρχουν καπου οδηγιες step by step; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Κοίτα άμα το γράψεις όπως το λέει στο Google σίγουρα θα βγάλει κάτι. Υπάρχει ωστόσο από ότι θυμάμαι και το xbox360iso που είχε πολλούς και διάφορους οδηγούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Να κανω μια ερωτηση σε Xbox 360 που εχει χαλασει το dvd drive ποσο ευκολο ειναι να αλλαχτει με καποιο αλλο. Δεν μιλαω για το λυσιμο αυτο το εχω κανει, αλλα διαβαζα καπως και μπλεχτηκα γιατι λεει πως πρεπει να βγαλει ενα key απο το παλιο drive κλπ κλπ. Ειναι τοσο δυσκολο; Υπαρχουν καπου οδηγιες step by step; ναι πρεπει να διαβασεις το κλειδι απο το παλιο και να φλασαρεις στην συνεχεια το καινουριο αν θες μπορω να στο αναλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 ναι πρεπει να διαβασεις το κλειδι απο το παλιο και να φλασαρεις στην συνεχεια το καινουριο αν θες μπορω να στο αναλαβω Εχεις καπου οδηγιες step by step; Δεν νομιζω να τιθεται θεμα δυσκολιας, απλως με λιγο (λογω χρονου) ψαξιμο στο internet βρηκα πολλες και μπερδευτηκα. Ψαχνω λοιπον τη λυση την δοκιμασμενη και τη σωστη. :) Ευχαριστω για την προταση! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 δεν εχω καποιο προχειρο οδηγο βλεπει ςποιο drive εχεις και ακολουθεις τον αναλογο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Τελικα πηρα ενα αλλο dvd drive, του αλλαξα την πλακετα με αυτη του παλιου και επαιξε. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 που μπορω να δω την λιστα με τα παιχνιδια που βγηκαν προσφατα(απ το 2014/2015 και μετα) και τα επομενα που θα βγουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Παιδιά εχω το τελευταίο σχεδιαστικά 360 και θέλω να ρωτήσω το εξής. Μπορώ να του συνδέσω εξωτερικό σκληρό δίσκο για τα παιχνίδια και για οτι αλλο χρειαστει και πόσα GB θα βλεπει;; Εχω ακούσει οτι δεν βλεπει πάνω απο 16 GB τουλαχιστον τα πρώτα μοντέλα,αυτο ισχύει;; Αυτό έχω... Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 απο οσο θυμαμαι μπορουσες να διαμορφωσεις μεχρι 32γιγα αλλα δεν θα σου παιζει τα παιχνιδια απο εκει εκτος αν τα εχεις κατεβασει απο το live αν θες να παιζεις παιχνιδια απο σκληρο πρεπει να το τσιπαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hacked Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Πρεπει να κανεις RGH. Θα παιζεις τα παντα απο εξωτερικο δισκο χωρις δισκακια. Το θεμα ειναι ομως να γινεται η κονσολα σου RGH γιατι αν το πηρες προσφατα δε γινεται προς το παρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 επισης με το rgh ξεχνας το live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπερα, μου εφεραν ενα xbox το οποιο ειναι chipαρισμενο και δεν μπαινει λεει στο internet. Πως θα το κανω εργοστασιακο να δουλευει το internet? Υπαρχει καποιος τροπος να ξανα περασω το λειτουργικο; Η αν ξερει καποιος που να διαβασω καποιο site να με βοηθησει. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obillias Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καλησπερα, μου εφεραν ενα xbox το οποιο ειναι chipαρισμενο και δεν μπαινει λεει στο internet. Πως θα το κανω εργοστασιακο να δουλευει το internet? Υπαρχει καποιος τροπος να ξανα περασω το λειτουργικο; Η αν ξερει καποιος που να διαβασω καποιο site να με βοηθησει. Ευχαριστω εξαρταται το τσιπαρισμα αν παιζεις απο σκληρο δισκο τα παιχνιδια δεν ειναι ευκολο να το κανει ςμονος αν παιζεις απο αντεγραμμενα δισκακια δες το dashboard και πες μου εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλησπέρα παίδες,μια ερώτηση δεν ξερω αν εχει ρωτήσει κάποιος άλλος για το ίδιο θεμα ,εχω ενα πρόβλημα,εχω το asphalt 8 στο laptop με windows 10,εδω και κανα εναμιση μήνα όποτε πάω να παίξω μου βγάζει ενα μύνημα για update,πάταω πανω με παει στην σελίδα που γινετε το update και μου γραφει στην ΟΥΡΑ...!!!χαχαχαχαχα τοσο πολύ κανει να γίνει το update;ή μήπως θα πρεπει να κανω κατι άλλο;ευχαριστώ απαντησεις δέχομε και με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts