predatorkill Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Σημερα δημοσιευθηκε ο οδηγος για το πως θα μπειτε Live με το Xbox360.Oσοι εχουν αποριες σχετικα με το πως θα γινουν συνδρομητες ειτε αντιμετωπιζουν προβληματα,μπορουν να βρουν εκει τις λυσεις: http://www.xbox-live.gr/content/section/8/78/ Ο οδηγος ανανεωνεται συχνα... Παράθεση Digital Signage Solutions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Mod Chip for the Xbox 360 Already Being Tested Could it be true? Could there already be a mod chip for the Xbox 360? Microsoft has stated repeatedly that they have built extra security measures into their new console, but it would appear that the hacking community has already been hard at work! Infinity Mods has announced that they now have a mod chip for the Xbox 360 and they are testing it now. they are expecting to finish testing and start sales in a mere 2 weeks! No word at this time what functionality we can expect from this new mod chip, but I am sure that the info will be forthcoming soon. We will keep you updated as new information becomes available Thanks to Jeff and Tom for the heads up! {gia osous den pistevan oti exei vgei beta version} Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Mod Chip for the Xbox 360 Already Being Tested Could it be true? Could there already be a mod chip for the Xbox 360? Microsoft has stated repeatedly that they have built extra security measures into their new console, but it would appear that the hacking community has already been hard at work! Infinity Mods has announced that they now have a mod chip for the Xbox 360 and they are testing it now. they are expecting to finish testing and start sales in a mere 2 weeks! No word at this time what functionality we can expect from this new mod chip, but I am sure that the info will be forthcoming soon. We will keep you updated as new information becomes available Thanks to Jeff and Tom for the heads up! {gia osous den pistevan oti exei vgei beta version} nai ???? diladi oti grafi se mia selida horis na ine epiveveomeno simeni oti ine kai alithino? ela afta den ta pistevo, otan do kanoniko video tote isos na to pistepso....:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 paides dld an to sindeso ego to x360 mou me tin othoni tou pc mou (19invh Eizo) tha einai san na pezw se HDTV ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Einai tft?An einai kai exei tis kataliles eisodous logika nai. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 nai tft einai.800e edosa prin kana 6mino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Elpizw na einai wide screen :P pantws logika 8a eisai loukoumi.Kai egw auto skeutome na kanw otan agorasw to ps3 na parw mia Tft. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 oxi distixos den einai wide screen :( ti paizei ?xazomara? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 A kai kati akoma.paides kserei kaneis sti thessaloniki pou mporo na vro to VGA adaptor gia to X360. opou kai an rotisa den to eixan :( poli ellipsi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 oxi distixos den einai wide screen :( ti paizei ?xazomara? 1. oso akrivi kai na ine mia tileorai an den exi HDREADY tote den ine hd 2. idika pou den ine widescrean ine san mia kanoniki tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Den einai thleorasi Pc monitor einai.Kai file mou apla 8a blepeis me borders opws ta dvd erga.Ektos kai an ypostirizoun ta games kai 4:3 format. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ego pedes xero oti ena pcomonitor mporei na vgali hd sima ...akoma den xriazete na einai wide i tft gia na deis hd... to monitor etsi kai alios mpori na dixi hd... Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 to thema einai oti tha pianei psili analisi sta games :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
predatorkill Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Ολα τα παιχνιδια του xbox360 ειναι 16:9.Αν αγορασεις τον ανταπτορα VGA τοτε θα πρεπει να "παιξεις" λιγο με τις αναλυσεις της οθονης ωστε να πετυχεις ενα καλο αποτελεσμα. Σε ξενα site εχει αναφερθει πως με το VGA καλωδιο εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πιασεις την Native αναλυση της οθονης TFT ή της τηλεορασης καθως δεν περιοριζονται οι επιλογες στα 480p,720p,1080i οπως συμβαινει στη Component συνδεση.Σε αρκετα παιχνιδια το VGA τα δειχνει πολυ καλυτερα απο οτι στο Component.Αυτα που λεω περι καλυτερης ποιοτητας σε ορισμενα παιχνιδια τα λεω χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια,μολις πιασω στα χερια μου ενα VGA καλωδιο και το δοκιμασω στη πλασμα μου,θα σας πω. Παράθεση Digital Signage Solutions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Παιδια καλημερα, σκεφτομαι να αγορασω καποια hd tv μεχρι 1500 euro, τι μου προτεινετε? Η αληθεια ειναι οτι εχω χαθει λιγο με τα τεχνικα χαρακτηριστικα τις αναλυσεις κτλ.. τι πρεπει να προσεξω? σκεφτομαι για sony bravia 26" αλλα ακομη και εκει υπαρχουν διαφορες (βρηκα μοντελο με 1000 και 1500 euro στις 26") περιμενω συμβουλες και προτασεις... Ευχαριστω.. Παράθεση D.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Παιδια καλημερα, σκεφτομαι να αγορασω καποια hd tv μεχρι 1500 euro, τι μου προτεινετε? Η αληθεια ειναι οτι εχω χαθει λιγο με τα τεχνικα χαρακτηριστικα τις αναλυσεις κτλ.. τι πρεπει να προσεξω? σκεφτομαι για sony bravia 26" αλλα ακομη και εκει υπαρχουν διαφορες (βρηκα μοντελο με 1000 και 1500 euro στις 26") περιμενω συμβουλες και προτασεις... Ευχαριστω.. oposdipote pare LCD kai oxi plasma, gia pollous logous. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 παιδια καλημερα κ καλη χρονια.πηρα το xbox 360 με το σκληρο δισκο.μια ερωτηση:μπορω να συνδεσω το xbox 360 με το pc μου και να περασω παιχνιδια στο σκληρο?εχω δει στο internet πως κυκλοφορουν παιχνιδια για κατεβασμα. Υ.Γ:ειμαι κατα της πειρατειας αλλα και κατα της κοροιδειας στο να δωσω 74ε για ενα παιχνιδι.ηδη πηρα 2.σκεψου να αγοραζω ενα καθε μηνα.στο χρονο θα εχω δωσει σχεδον το διπλασιο απο οτι πηρα την κονσολα.σκεψου σε 4-5 χρονια... δεν ξερω αρχιζω να το μετανοιωνω που αγορασα αυτη την κονσολα.δε λεω εκπληκτικη αλλα ετσι οπως πανε οι τιμες των παιχνιδιων οι κονσολες θα ειναι πια προνομιο των πλουσιων gamers.ειμαι γιατρος και μου βγαινει ο πατος για να βγαλω τα λεφτα μου(εφημερειες τρελες,ευθυνες,κατσαδιασματα απο το διευθυντη της κλινικης κτλ..) για να δινω 64-74 ε καθε μηνα για εναν τιτλο. αυτα ειχα να πω... μη βαρατε... ΄) Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Παιδια καλημερα, σκεφτομαι να αγορασω καποια hd tv μεχρι 1500 euro, τι μου προτεινετε? Η αληθεια ειναι οτι εχω χαθει λιγο με τα τεχνικα χαρακτηριστικα τις αναλυσεις κτλ.. τι πρεπει να προσεξω? σκεφτομαι για sony bravia 26" αλλα ακομη και εκει υπαρχουν διαφορες (βρηκα μοντελο με 1000 και 1500 euro στις 26") περιμενω συμβουλες και προτασεις... Ευχαριστω.. Λοιπον ....SONY BRAVIA KLV-S26A10E 26" ...τα κανει ΟΛα και συμφερει !!! Ειναι LCD 1366x768 8ms , εχει Οτι συνδεση μπορεις να φανταστεις ... AV,SCART,HDMI,VGA.....και ...ενσωματωμενη περιστρεφωμενη βαση !! Επισης η τιμη της ειναι Λογικοτατη....990euro στην Ηλεκτρονικη Αθηνων και σε 24 ατοκες ..... Εγω αυτην πηρα και δεν το μετανοιωσα !!!! Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 παιδια καλημερα κ καλη χρονια.πηρα το xbox 360 με το σκληρο δισκο.μια ερωτηση:μπορω να συνδεσω το xbox 360 με το pc μου και να περασω παιχνιδια στο σκληρο?εχω δει στο internet πως κυκλοφορουν παιχνιδια για κατεβασμα. Υ.Γ:ειμαι κατα της πειρατειας αλλα και κατα της κοροιδειας στο να δωσω 74ε για ενα παιχνιδι.ηδη πηρα 2.σκεψου να αγοραζω ενα καθε μηνα.στο χρονο θα εχω δωσει σχεδον το διπλασιο απο οτι πηρα την κονσολα.σκεψου σε 4-5 χρονια... δεν ξερω αρχιζω να το μετανοιωνω που αγορασα αυτη την κονσολα.δε λεω εκπληκτικη αλλα ετσι οπως πανε οι τιμες των παιχνιδιων οι κονσολες θα ειναι πια προνομιο των πλουσιων gamers.ειμαι γιατρος και μου βγαινει ο πατος για να βγαλω τα λεφτα μου(εφημερειες τρελες,ευθυνες,κατσαδιασματα απο το διευθυντη της κλινικης κτλ..) για να δινω 64-74 ε καθε μηνα για εναν τιτλο. αυτα ειχα να πω... μη βαρατε... ΄) den mporis na pexia mi original pexnidia sto xbox360 gia to paron stadio... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Λοιπον ....SONY BRAVIA KLV-S26A10E 26" ...τα κανει ΟΛα και συμφερει !!! Ειναι LCD 1366x768 8ms , εχει Οτι συνδεση μπορεις να φανταστεις ... AV,SCART,HDMI,VGA.....και ...ενσωματωμενη περιστρεφωμενη βαση !! Επισης η τιμη της ειναι Λογικοτατη....990euro στην Ηλεκτρονικη Αθηνων και σε 24 ατοκες ..... Εγω αυτην πηρα και δεν το μετανοιωσα !!!! Φιλε μου καλησπερα, και εγω αναμεσα σε αυτη ειμαι και την KLV-V26A10E που να σου πω την αληθεια περα απο το χρωμα και τα....500 euro διαφορα δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι καλυτερη, οποτε μαλλον σε αυτη που πηρες θα καταληξω...:cool: Ευχαριστω για τις πληροφοριες... Παράθεση D.T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theog Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 παιδια καλημερα κ καλη χρονια.πηρα το xbox 360 με το σκληρο δισκο.μια ερωτηση:μπορω να συνδεσω το xbox 360 με το pc μου και να περασω παιχνιδια στο σκληρο?εχω δει στο internet πως κυκλοφορουν παιχνιδια για κατεβασμα. Υ.Γ:ειμαι κατα της πειρατειας αλλα και κατα της κοροιδειας στο να δωσω 74ε για ενα παιχνιδι.ηδη πηρα 2.σκεψου να αγοραζω ενα καθε μηνα.στο χρονο θα εχω δωσει σχεδον το διπλασιο απο οτι πηρα την κονσολα.σκεψου σε 4-5 χρονια... δεν ξερω αρχιζω να το μετανοιωνω που αγορασα αυτη την κονσολα.δε λεω εκπληκτικη αλλα ετσι οπως πανε οι τιμες των παιχνιδιων οι κονσολες θα ειναι πια προνομιο των πλουσιων gamers.ειμαι γιατρος και μου βγαινει ο πατος για να βγαλω τα λεφτα μου(εφημερειες τρελες,ευθυνες,κατσαδιασματα απο το διευθυντη της κλινικης κτλ..) για να δινω 64-74 ε καθε μηνα για εναν τιτλο. αυτα ειχα να πω... μη βαρατε... ΄) Πότε το πήρες το box? Την βγήκα το περασμένο σάββατο και την τρίτη να βρω αλλά οι περισσότεροι δεν είχαν και αν είχαν ήταν η core έκδοση. Ξέρει κανείς πότε προβλέπεται ανεφοδιασμός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Φιλε μου καλησπερα, και εγω αναμεσα σε αυτη ειμαι και την KLV-V26A10E που να σου πω την αληθεια περα απο το χρωμα και τα....500 euro διαφορα δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι καλυτερη, οποτε μαλλον σε αυτη που πηρες θα καταληξω...:cool: Ευχαριστω για τις πληροφοριες... Έχει wega engine (κορυφαίος επεξεργαστής εικόνας), καλύτερο ήχο και διάφορες λεπτομέρειες όπως μεγαλύτερη αντίθεση κλπ. Είναι και πιο όμορφη :lol: Τώρα αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα δεν το ξέρω, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Egw patws 8a sas elega na perimenete ligaki...Twra stin CES parousiazonte ola ta nea mondela tis SONY kai tis toshiba,me CELL epeksergasti....Apo oti gnwrizw i toshiba 8a ton exei se oles tis thleorasis tis oxi mono sta "megala" montela.H diafora 8a einai terastia...An exete tin ypomoni na perimenete ligaki :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Φιλε μου καλησπερα, και εγω αναμεσα σε αυτη ειμαι και την KLV-V26A10E που να σου πω την αληθεια περα απο το χρωμα και τα....500 euro διαφορα δεν εχω καταλαβει γιατι ειναι καλυτερη, οποτε μαλλον σε αυτη που πηρες θα καταληξω...:cool: Ευχαριστω για τις πληροφοριες... ΔΕΝ ειναι καλυτερη και ΔΕΝ εχει και VGA εισοδο , πραγμα πολυ σημαντικο κατα την γνωμη μου ... Το μονο που εχει παραπανω απ'οτι εχω δει στα χαρακτηριστικα ,αν δεν κανω λαθος ειναι ο ηχος ....... Μην το σκεφτεσαι καθολου ...την εχω 1μηνα + και ειμαι καταευχαριστημενος ..:happy: Εν τω μεταξυ μην ακους τι σου λενε οι πωλητες ....το 99% ΔΕΝ ξερει την τυφλα του .... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 Έχει wega engine (κορυφαίος επεξεργαστής εικόνας), καλύτερο ήχο και διάφορες λεπτομέρειες όπως μεγαλύτερη αντίθεση κλπ. Είναι και πιο όμορφη :lol: Τώρα αν αξίζει τα παραπάνω χρήματα δεν το ξέρω, ο καθένας κάνει τις επιλογές του. O ψηφιακος επεξεργαστης εικονας που εχει νομιζω οτι ειναι για να βελτιωνει τα αναλογικα σηματα χαμηλης αναλυσης ...πχ το σημα απο την κεραια .. Νομιζω οτι στα σηματα υψηλης αναλυσης δεν εχει και πολλα να προσφερει... Αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας μπει στον κοπο να μας ενημερωσει... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts