JustMe Δημοσιεύτηκε July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2003 Παιδιά ενδιαφέρομαι να φτιάξω μια σελίδα και θέλω να βάλω και φόρουμ σαν αυτό του MyPhone!Θέλω κάτι που να είναι free και ξέρω ότι αυτό του myphone είναι.Επίσης δεν θέλω να πληρώνω bandwidth και ότιδήποτε άλλο.Θα χρησιμοποιήσω Lycos που δέχεται και php και MySql.Άλλα δεν ξέρω!Είμαι άσχετος σε θέματα προγραμματισμού!Καταρχήν θέλω να ξέρω αν θα υπάρξει πρόβλημα με τον Η/Υ μου.Είναι Pentium3 700mhz 256mb sdram 10 gb hd winxp!Θέλω να μου πει κάποιος που είναι σίγουρος(προτιμώ ο Msk που χρησιμοποιεί php αλλά και όλοι οι άλλοι είναι αποδεκτοί)αν θα πάθει ότιδήποτε γιατί δεν έχω χρήματα για αναβαθμίσεις και ούτε διαθέσεις για φορμάτ.Θέλω να διευκρινίσει του κινδύνους που μπορεί να υπάρχουν.Όταν τα κάνει όλα αυτά θέλω να μου πει ακριβώς τι πρέπει να κάνω για να εγκαταστήσω το φόρουμ. Ευχαριστώ Με εκτίμηση JustMe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeppelin Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Θέλω άντρα και τώρα τονε θέλω LOL :D :D δεν είμαι ο M(ano)sK(onsta/dis) αλλά το ΠΨ (Η/Υ) σου δεν έχει καμιά σχέση.. αφού λες ότι θα το βγάλει στον ΛΥΚΟ. τι να πάθει;;; ρίχνε ένα συχνό backup και είσαι ΟΚ τώρα για να το βάλεις μάλλον θα υπάρχει κάποιο ετοιματζίδικο (αλλά να ξέρεις να γράφεις php συνιστάται..) Παράθεση οι android εφαρμογές μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 α) ότι βάλεις στο lycos θα σέρνεται και θα βγάζει τις μισές φορές αναπόφευκτο σφάλμα β) φυσικά δεν έχει σχέση ο υπολογιστής γ) Θέλω κάτι που να είναι free και ξέρω ότι αυτό του myphone είναι. λάθος. το νέο board του myphone δεν είναι free. το phpbb ήταν free. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Τι εννοείς δεν είναι free? Το vBulletin δεν είναι free! Κάποια αλλά ισάξια είναι! Απλά κάποιες αλλάγες ή προσθέσεις ή και τα δικαιώματα τα πλήρώνεις! :) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Omen Τι εννοείς δεν είναι free? Το vBulletin δεν είναι free! Κάποια αλλά ισάξια είναι! Απλά κάποιες αλλάγες ή προσθέσεις ή και τα δικαιώματα τα πλήρώνεις! :) Μα νομίζω αυτό ακριβώς είπα! :rolleyes: Το VB δεν είναι free το phpbb είναι! Όσο για το ισάξια είναι υποκειμενικό ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fender Δημ. July 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 oti voithia thes sthn php/mysql, PM me :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2003 Θελω να μνου πείτε ότι χρειάζομαι αλλα είναι δωρεαν!Αν χρειαζομαι κατι και δεν είναι δωρεάν τότε δεν μπορώ να φτιάξω φόρουμ!Προτιμώ το παλιό του Unwired! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Κοίτα λίγο εδώ ...το myphone έχει στοιχεία από vbulletin και IPB! ;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paravoid Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 to myphone einai vBulletin, kammia sxesi me ipb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Κάποια visuals είναι καθαρά παρμένα από IPB! ;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Προτεινετε αν θελετε κανα βιβλιο για εκμαθηση sql και php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Έχω αρκετά full σε μορφή pdf αν σε ενδιαφέρει...στείλε μου ένα mail να στα στείλω...όχι όμως hotmail, είναι αρκετά μεγάλα! ;) Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsar Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον 21century Προτεινετε αν θελετε κανα βιβλιο για εκμαθηση sql και php PHP and MySQL Web Development, 2nd edition Luke Welling, Laura Thomson θα το βρείς στο Amazon.co.uk Δεν υπάρχουν πολλές κριτικές για την δεύτερη έκδοση γιατί είναι καινούργια αλλά η πρώτη έκδοση είχε πολύ καλές κριτικές. Εγώ το διαβάζω τώρα και αν και δεν εχω ιδέα από c style γλώσσες μου φαίνεται αρκετά κατανοητό. Αν το θές στα ελληνικά ή δεν έχεις πιστωτική για να το παρεις από το amazon, το έχει και ο παπασωτηρίου (την πρώτη όμως έκδοση που καλύπτει παλιότερες εκδόσεις php και mysql, δεν ξέρω αν οι διαφορές είναι σημαντικές) Παράθεση Faith is the great cop-out, the great excuse to evade the need to think and evaluate evidence. Faith is belief in spite of, even perhaps because of, the lack of evidence. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. July 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2003 Mallon θα παω σε βιβλιοπωλειο γιατι για να το κατεβασω θα φαω μια μερα με την απλη συνδεση. Παντως νομιζω οτι πρωτα αξιζει η sql και μετα η php αφου χωρις βαση δεδομενων δεν τρεχει τιποτα...Ξερω μονο κατι λιγα πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts