Jump to content

HUAWEI FreeBuds Pro 2 - Πώς το εξαιρετικό έγινε ακόμα καλύτερο!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

H κατηγορία των ΤWS ακουστικών είναι από τις πιο “hot” αυτή τη στιγμή στην αγορά τεχνολογίας καθώς εξυπηρετεί δισεκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, καθημερινά. Βέβαια, όπως σε όλα τα tech προϊόντα, έτσι κι εδώ υπάρχουν λύσεις που θα ικανοποιήσουν τον απλό χρήστη αλλά και πραγματικά εξελιγμένες προτάσεις, οι οποίες ξεφεύγουν πολύ παραπάνω από το μέσο όρο. Αδιαμφισβήτητα, στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα HUAWEI FreeBuds Pro 2, τα οποία έρχονται να βελτιώσουν τα ήδη δημοφιλή και επιτυχημένα FreeBuds Pro, ενισχύοντάς τα στα σημεία που ζήτησαν οι fans της εταιρείας!

Επειδή όμως η πρώτη εντύπωση είναι πάντοτε οπτική, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στο design τους. Η θήκη είναι σχεδόν ίδια με των προκατόχων τους, λιτή αλλά ελκυστική, με ματ φινίρισμα στο gray χρώμα και το λογότυπο των HUAWEI – Devialet στο πίσω μέρος, ενσωματωμένα στο latch. Η λευκή έκδοση είναι glossy και η θήκη ζυγίζει μόλις 52 γραμμάρια, για εύκολη και άνετα μεταφορά. Αποκαλύπτοντας τα Buds, όμως, βλέπουμε ένα εξαιρετικό σχεδιασμό με μικρό προφιλ, αλλά αρκετά μεγάλο ώστε να τα χειρίζεστε άνετα με το χέρι σας και να μην “χάνονται” ή γλιστράνε εύκολα. Ειδικά στην Gray έκδοση τα ακουστικά προβάλλουν έναν πολύ premium χαρακτήρα και μάλλον θα είναι η προτιμώμενη έκδοση πολλών! Με μόλις 5,8 γραμμάρια βάρους για κάθε bud, είναι σχεδόν… θαύμα το οτι η εταιρεία κατάφερε να διατηρήσει την ίδια μπαταρία σε χωρητικότητα, μειώνοντας το βάρος σε σχέση με πέρυσι. Μπορείτε να τα φοράτε επί ώρες ολόκληρες και δεν πρόκειται να αισθανθείτε την παραμικρή κούραση!

Όμως πέραν του πρωτοποριακού σχεδιασμού, η Huawei ενσωμάτωσε στα FreeBuds Pro 2 την «αιχμή του δόρατος» της audio και noise cancelling τεχνολογίας, έτσι ώστε να καλύψει πλήρως τις συνήθειες κάθε χρήστη. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε διαρκώς on-the-go και χρησιμοποιείτε το Μετρό ή τον ηλεκτρικό, μπορεί ο θόρυβος μέσα στο τρένο να σας εμποδίζει από το να απολαύσετε τα αγαπημένα σας μουσικά tracks ή ακόμη εάν βρίσκεστε σε μια πολυσύχναστη καφετέρια πολλές φορές δεν ξέρετε τι να κάνετε εάν θα πρέπει να απαντήσετε σε μια σημαντική επαγγελματική κλήση… Και τώρα που μένουμε παραπάνω στο σπίτι, τα FreeBuds Pro 2 είναι βέβαιο ότι θα σας «λυτρώσουν» από την υπερβολική βαβούρα που κάνουν τα παιδιά, την ώρα που εσείς θέλετε να εργαστείτε. Για αυτές τις «εξεζητημένες» περιπτώσεις λοιπόν η Huawei δημιούργησε τη δυναμική λειτουργία Intelligent Active Noise Cancellation 2.0 αλλά και το Call noise cancellation, η οποία σε συνδυασμό με το Αwareness Mode σας δίνει τεράστιο έλεγχο στα χέρια σας (ή για να ακριβολογούμε στα… αυτιά σας).

Τα… 3+1 (!) μικρόφωνα που φέρουν τα FreeBuds Pro 2 ουσιαστικά μπορούν να αντιληφθούν τη φωνή του χρήστη τους, να «διαβάσουν» τον ήχο που απλώνεται στο περιβάλλον και να τον «φιλτράρουν» ανάλογα με τη παράλληλη χρήση ενός εξελιγμένου αλγορίθμου θορύβου. Έτσι λοιπόν, η ακύρωση θορύβου που παρέχουν τα ακουστικά είναι κορυφαία, προσφέροντας συνθήκες απόλυτης απομόνωσης. Όμως, η Huawei προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπέρα, καθώς «προίκισε» τα νέα True Wireless in-ear ακουστικά της και με το Awareness Mode, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη τους να ακούει κανονικά τους ήχους του περιβάλλοντος χωρίς να χρειάζεται να βγάλει τα ακουστικά. Μία απλή πίεση στο δεξί ή στο αριστερό earbud είναι αρκετή για να «παίξετε» γρήγορα ανάμεσα στα δύο modes, έχοντας έτσι τον πλήρη έλεγχο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Και εάν βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση και φοβάστε ότι τα ακουστικά σας ενδεχομένως να σας… προδώσουν λόγω μπαταρίας, τα FreeBuds Pro 2 θα σας βοηθήσουν να αποβάλλετε αυτό το άγχος! To τμήμα R&D της Huawei έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε να χωρέσει στο εσωτερικό των earbuds την μπαταρία των 55mAh. Η αυτονομία των τους πραγματικά θα σας εκπλήξει ευχάριστα, καθώς χωρίς καν να χρειάζεστε τη θήκη φόρτισης μπορείτε να απολαμβάνετε τα μουσικά σας κομμάτια non-stop, ακόμη και για 6,5 ολόκληρες ώρες, που φθάνουν τις 30 μαζί με την θήκη φόρτιση! Επαναφορτίζονται σε 40 λεπτά μέσα στη θήκη ενώ η ίδια η θήκη επαναφορτίζεται σε 1 ώρα μέσω φορτιστή κινητού (έως 6W) και σε 2 ώρες ασύρματα, μέσω ασύρματου φορτιστή ή κινητού με reverse wireless charging (έως 2W)!

Τα FreeBuds Pro 2 βέβαια δεν θα τα φορέσετε μόνο όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού, αλλά και όταν είστε μέσα σε αυτό. Όταν φτάσει η πολυπόθητη ώρα της χαλάρωσης, ύστερα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να σπαταλήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας χαζεύοντας τις πιο hot σειρές στο Netflix ή απολαμβάνοντας το αγαπημένο σας game. Και εδώ τα ακουστικά μπορούν να σας προσφέρουν την πιο άρτια εμπειρία ήχου, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε και έτσι να μην ενοχλείτε τους γύρω σας. Η συνεργασία της HUAWEI με την Devialet αποδίδει καρπούς, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας ήχο. Οι dual οδηγοί των 11mm με digital cross-over και triple adaptive EQ λειτουργία παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και βαθύ μπάσο, χάρη και στο planar διάφραγμα. Καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα συχνοτήτων (14Hz-48kHz) και τα ακουστικά υποστηρίζουν Hi-Res audio wireless με έως 990 kbps ταχύτητα μετάδοσης ήχου και LDAC codec για να καλύψουν τις απαιτήσεις ακόμα και των πλέον “δύσπιστων”, απέναντι στα ασύρματα ακουστικά, μουσικόφιλων.

Και επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στα high-end προϊόντα, τα FreeBuds Pro 2 ξεχωρίζουν! Ειδικά σχεδιασμένη διπλή κεραία για σταθερή σύνδεση με το κινητό σας, ακόμα κι αν είναι μέσα στην τσάντα σας ή απομακρυνθείτε λίγο περισσότερο από αυτό, μέσω Bluetooth 5.2 εννοείται, ενώ μπορούν να είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα σε 2 συσκευές σας, π.χ. στο laptop και το smartphone ή το smartwatch σας. Το fast switching θα σας λύσει τα χέρια και κυριολεκτικά αυτά τα ακουστικά θα γίνουν το πιο “αχώριστο” gadget σας κατά τη διάρκεια της ημέρας!

Τα HUAWEI FreeBuds Pro 2 πετυχαίνουν άψογα το σκοπό τους, το να τελειοποιήσουν ένα ήδη εξαιρετικό σετ TWS ακουστικών. Προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο για κάθε περίσταση, έχουν ένα προηγμένο ANC, τεράστια αυτονομία και premium κατασκευή, προστατευμένα φυσικά απέναντι στο νερό και τη σκόνη (IP54). Το σημαντικότερο, όμως, είναι ο ολοκληρωμένος τους χαρακτήρας, χάρη και στη συνεργασία με την Devialet, που σε συνδυασμό με τα έξυπνα features τους θα σας κάνουν να τα λατρέψετε!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr

Huawei Community

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...