Jump to content

Το Netflix συνεργάζεται με τη Microsoft για τις διαφημίσεις του


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αφού κατάφερε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το Neftlix να λανσάρει το  πρόγραμμα συνδρομής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις, τώρα αποκαλύπτει ότι επέλεξε τη Microsoft για να την βοηθήσει με αυτό. Σύμφωνα με τα όσα συζήτησαν οι δύο πλευρές, όλες οι διαφημίσεις που προβάλλονται στο Netflix θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμες μέσω της πλατφόρμας της Microsoft. “Είναι πολύ νωρίς και έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Όμως ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Περισσότερες επιλογές για τους καταναλωτές και μια premium εμπειρία για τους διαφημιστές. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Microsoft καθώς δίνουμε ζωή σε αυτή τη νέα υπηρεσία”, δήλωσε ο COO του Netflix, Greg Peters.

Το Netflix έχει γίνει – και όχι άδικα- πρωτοσέλιδο τον τελευταίο καιρό με ανακοινώσεις που αφορούν απολύσεις, αφού ο γίγαντας του streaming ανέφερε απώλειες το προηγούμενο τρίμηνο. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, το Netflix ανέφερε απώλεια 200.000 συνδρομητών, αλλά αυτό φαίνεται εξαιρετικά αμελητέο σε σύγκριση με τη βάση συνδρομητών της υπηρεσίας που ξεπερνά τα 221 εκατομμύρια.

Η πρόσφατη μείωση της βάσης των συνδρομητών δεν δικαιολογεί πραγματικά τόσες απολύσεις. Επιπλέον, η κυκλοφορία ενός νέου σχεδίου που υποστηρίζεται από διαφημίσεις θα αυξήσει σίγουρα τη βάση πελατών του. Ωστόσο, μένει να δούμε αν η εταιρεία θα καταφέρει να μετατρέψει αυτούς τους περιστασιακούς καταναλωτές σε πελάτες που πληρώνουν μετά την κυκλοφορία του προγράμματος που υποστηρίζεται από διαφημίσεις αργότερα φέτος.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...