Jump to content

Unboxing με τα Huawei Freebuds Pro 2!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Η HUAWEI έχει εδραιωθεί στην αγορά TWS ακουστικών με τη γκάμα των FreeBuds της και μετά τα περσινά, εξαιρετικά Pro, πλέον έχουμε έναν άξιο διάδοχο στα χέρια μας. Τα HUAWEI Freebuds Pro 2 είναι εδώ, καλύτερα από ποτέ, premium και high-end για πολύ απαιτητικούς χρήστες… πάμε να τα δούμε!

Τα Huawei Freebuds Pro 2 έρχονται σε White ή Silver χρώμα με τιμή €199, με τη θήκη φόρτισής τους να είναι αρκετά ποιοτική, με glossy ή σατινέ φινίρισμα, αντίστοιχα. Έχει ωραία αίσθηση στο χέρι και στιβαρό “καπάκι” που δε παρουσιάζει σημεία κόπωσης ακόμα και μετά από πολλά “άνοιξε-κλείσε”, ενώ και ο μεντεσές του είναι τμήμα του design, με το logo της Huawei. Εσωτερικά έχει ένα ενδεικτικό LED που ανάβει σας δείχνει την κατάσταση μπαταρίας/φόρτισης και στο κάτω μέρος βρίσκεται η USB Type-C θύρα για τη φόρτιση της θήκης (στη συσκευασία περιλαμβάνεται και ένα μακρύ καλώδιο Type-C).

Ανοίγοντας το “κουτάκι” αποκαλύπτονται τα buds (και αν έχετε κάνει ήδη pair, τότε συνδέονται με το κινητό σας, αν κλείσετε το καπάκι αποσυνδέονται εκ νέου), τα οποία εφαρμόζουν άψογα στις υποδοχές τους και τοποθετούνται με το σύστημα μαγνητών που τα κρατά στη θέση τους. Ωστόσο, οφείλουμε να πούμε οτι η τοποθέτηση δεν είναι τόσο εύκολη όσο σε άλλα TWS ακουστικά της εταιρείας (π.χ. τα Freebuds 4) καθώς δεν αρκεί να πλησιάσετε τα buds στη θέση τους αλλά να “σημαδέψετε” ακριβώς τις υποδοχές τους και να τα τοποθετήσετε εκεί. Το κάθε bud ζυγίζει σχεδόν 5,8 γραμμάρια και η θήκη ζυγίζει σχεδόν 52 γραμμάρια, ενώ πάνω στα buds υπάρχουν τα ειδικά πινάκια για τη φόρτιση.

Τα 4 μικρόφωνα που διαθέτουν τα Freebuds Pro εξασφαλίζουν ένα εξαιρετικό Intelligent Active Noise Cancellation 2.0 αλλά και Call noise cancellation, ώστε να απομονώνεστε πλήρως από το περιβάλλον σας και να σας ακούει άψογα ο συνομιλητής σας. Βέβαια, επειδή μερικές φορές πρέπει να μην “χάνετε” ορισμένα πράγματα που ακούγονται γύρω σας, υπάρχουν διάφορα “transparency modes” με το καθένα να “φιλτράρει” συγκεκριμένους (ή όλους) ήχους.

Πλήκτρα δεν έχουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να πραγματοποιήσετε ενέργειες μέσω των buds. Με taps στην εξωτερική μεριά του bud ξεκινά/σταματά η αναπαραγωγή μουσικής και απαντάτε σε μια κλήση ή την τερματίζετε, μπορείτε να πάτε στο προηγούμενο/επόμενο κομμάτι, ενώ με “swipe” πάνω και κάτω μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση του ήχου. Και αυτά ισχύουν για αμφότερα τα buds, χωρίς διάκριση του δεξιού από το αριστερό! Η διπλή κεραία τους εξασφαλίζει σταθερή σύνδεση με το κινητό σας, ακόμα κι αν είναι μέσα στην τσάντα σας ή απομακρυνθείτε λίγο περισσότερο από αυτό, ενώ χρησιμοποιείτε τα ακουστικά. Η σύνδεση γίνεται μέσω Bluetooth 5.2 και τα Freebuds Pro μπορούν να είναι συνδεδεμένα ταυτόχρονα σε 2 συσκευές, έτσι μπορείτε άνετα να τα χρησιμοποιείτε με το smartphone και το laptop σας παράλληλα, με δυνατότητα fast switching μεταξύ τους.

Η συνεργασία της HUAWEI με την Devialet είναι το highlight στην περίπτωση των νέων ακουστικών της, προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας ήχο. Οι dual οδηγοί των 11mm με digital cross-over και triple adaptive EQ λειτουργία παρέχουν εξαιρετική ποιότητα ήχου και βαθύ μπάσο, χάρη και στο planar διάφραγμα. Καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα συχνοτήτων (14Hz-48kHz) και τα ακουστικά υποστηρίζουν Hi-Res audio wireless με έως 990 kbps ταχύτητα μετάδοσης ήχου και LDAC codec για να καλύψουν τις απαιτήσεις ακόμα και των πλέον “δύσπιστων”, απέναντι στα ασύρματα ακουστικά, μουσικόφιλων.

Να τονίσουμε οτι είναι προστατευμένα απέναντι σε νερό και σκόνη με το IP54 πρότυπο, για άφοβη χρήση στη βροχή ή κατά την έντονη εφίδρωση. Τέλος, όσον αφορά την αυτονομία τους (55mAh μπαταρία σε κάθε bud και 580mAh μπαταρία θήκης), αγγίζει τις 6,5 ώρες χωρίς ANC και τις 30 ώρες μαζί με τη θήκη φόρτισης. Με το ANC ενεργοποιημένο, η αυτονομία μειώνεται στις 4 ακρόασης μουσικής και στις 18 με τη θήκη. Αξιοσημείωτο το οτι η αυτονομία παρέμεινε ίδια με των FreeBuds Pro, όπως και η χωρητικότητα των μπαταριών, παρά το αναβαθμισμένο hardware και το μικρότερο βάρος! Επαναφορτίζονται σε 40 λεπτά μέσα στη θήκη τους ενώ η ίδια η θήκη επαναφορτίζεται σε 1 ώρα μέσω φορτιστή κινητού (έως 6W μπορεί να αξιοποιήσει) και σε 2 ώρες ασύρματα, μέσω ασύρματου φορτιστή ή κινητού με reverse wireless charging (έως 2W).

Και επειδή είμαστε σίγουροι ότι με τα παραπάνω δε γίνεται να μην σας έχει ανοίξει σίγουρα η όρεξη, η Huawei για περιορισμένο χρονικό διάστημα δίνει μαζί με κάθε αγορά των Freebuds Pro 2, το fitness tracker Huawei Band 7! Πρόκειται για μια πολύ συμφέρουσα προσφορά, την οποία δεν πρέπει να χάσετε! Βρείτε τα στο Huaweistore.gr.

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...