Jump to content

HUAWEI GT3 Pro series, κορυφαία τεχνολογία και αισθητική με... «ουσία»!


MyPhone Admin
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Administrators

Πλέον έχουμε συνηθίσει στην τακτική ανανέωση της γκάμας smartwatches της HUAWEI, αφού κάθε λίγους μήνες η εταιρεία μας προσφέρει ένα βελτιωμένο μοντέλο ρολογιού, ωθώντας διαρκώς τα όρια της τεχνολογίας και της καινοτομίας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, οτι η HUAWEI έχει αναρριχηθεί στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς έξυπνων ρολογιών και bands, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, με το hardware και το software που τα συνοδεύει να βρίσκονται «στην αιχμή» της τεχνολογίας. Τα νέα HUAWEI GT3 Pro series είναι οι «ναυαρχίδες» της εταιρείας αυτή τη στιγμή, καλύτερα από ποτέ και απευθύνονται στους πολύ απαιτητικούς χρήστες!

Η HUAWEI είναι «expert» στον σχεδιασμό premium smartwatches και το GT3 Pro δεν αποτελεί εξαίρεση. Το σώμα είναι από τιτάνιο, το πίσω μέρος από υψηλής ποιότητας κεραμικό υλικό ενώ το watchface καλύπτεται από κρύσταλλο ζαφειριού, τόσο σκληρό όσο το διαμάντι, σχεδόν! Το ίδιο κρύσταλλο καλύπτει και τον αισθητήρα καρδιακών παλμών στο πίσω μέρος, για μέγιστη ακρίβεια και διαπερατότητα φωτός. Παρά την επιπλέον «τεχνολογία» στο εσωτερικό του, το νέο ρολόι της HUAWEI είναι 0,05mm πιο λεπτό σε σύγκριση με το GT2 Pro, ένα επίτευγμα που αξίζει αναφοράς. Είτε με λευκό, είτε με μαύρο λουράκι, εννοείται δερμάτινο, είτε στην έκδοση Titanium, είτε στην Ceramic, πρόκειται για ένα εξαιρετικά κομψό smartwatch που αποπνέει ποιότητα και θα απολαμβάνετε να νιώθετε στο χέρι σας.

Όμως ο κινεζικός κολοσσός φρόντισε στο να επενδύσει και στον νευραλγικό τομέα της ευχρηστίας.  H υψηλή λειτουργικότητα αποτελεί το σήμα κατατεθέν των νέων έξυπνων ρολογιών της HUAWEI και όλες οι λειτουργίες μπορούν να ενεργοποιηθούν εύκολα, γρήγορα και (το κυριότερο) απλά! Ξεχάστε τα smartwatches που ήταν πολύπλοκα και δύσκολα στη χρήση, καθώς τόσο το HarmonyOS όσο και κάθε λειτουργία που αφορά το χειρισμό που έχει συμπεριληφθεί στο Watch GT3 Pro, έχει δημιουργηθεί για να κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Η απόκριση της AMOLED οθόνης των 1,43″ (466×466 pixels) στην Titanium Edition (46mm) είναι ταχύτερη από ποτέ, με ακρίβεια σε κάθε σας άγγιγμα, ακόμα και όταν είστε ελαφρώς… ιδρωμένοι από την έντονη δραστηριότητα. Γι’αυτό, άλλωστε, υπάρχει και η περιστροφική κορώνα. Για όσους θέλουν κάτι πιο compact, η Ceramic Edition (43mm) έχει οθόνη 1,32”, με την ίδια όμως ανάλυση! Το GT 3 Pro είναι ανθεκτικo, αδιάβροχο και λειτουργικό σε βάθος έως 30 μέτρων (5ATM), οπότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε τίποτα και μπορείτε ακόμα και να το ξεπλένετε κάτω από τη βρύση, μετά από ένα έντονο session. Μάλιστα, για τους λάτρεις της ελεύθερης κατάδυσης αλλά και όσους τώρα ξεκινούν την ενασχόλησή τους με αυτήν, το νέο smartwatch της HUAWEI διαθέτει τη λειτουργία Free Diving, που μπορεί να σας καθοδηγήσει στο να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας. Με προσοχή όμως, έτσι;

Από τότε που τα πρώτα «έξυπνα ρολόγια» άρχισαν να γίνονται πιο «mainstream» (πριν από σχεδόν 10 χρόνια), πάντοτε το focus των λειτουργιών τους ήταν η βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του χρήστη τους. Μέσα από μια σειρά μετρήσεις στόχος τους ήταν να ενημερώνουν διαρκώς για τους παλμούς, για την καρδιακή λειτουργία και για την πορεία της άσκησης του εκάστοτε user. Το Watch GT3 Pro είναι το επόμενο εξελικτικό βήμα στη υιοθέτηση ενός πιο active και wellbeing τρόπου ζωής.

Με 100 και πλέον επαγγελματικά προγράμματα fitness και προπόνησης, τα οποία καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών τρόπων άσκησης, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνετε «expert» και θα αναβαθμίσετε σημαντικά την υγεία σας. Η εταιρεία προσπάθησε ώστε το ενσωματωμένο software (σε συνδυασμό με το HUAWEI Health app) να είναι αφ’ενός φιλικά προς τον αρχάριο που τώρα ξεκινά να αθλείται συστηματικά, αφ’ετέρου να προσφέρουν στον προχωρημένο και τον επαγγελματία όλα όσα θα ήθελε από ένα fitness tracking εξοπλισμό. Αρωγός στην προσπάθεια τόσο ο αναβαθμισμένος αισθητήρας καρδιακών παλμών TruSeen 5.0+ που καταναλώνει λιγότερη ενέργεια αλλά μετρά με μεγαλύτερη ακρίβεια, ακόμα σε σε συνθήκες πολύ έντονης κινητικότητας.

Με τον βοηθό TruSport μπορείτε να βλέπετε προηγμένα δεδομένα και στατιστικά αλλά νέους “δείκτες” κατάστασης (φυσικής κατάστασης, αποκατάστασης, δυναμικότητας του σώματός σας), τα οποία είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στο να αντιλαμβάνεστε καλύτερα τον οργανισμό σας αλλά και να ρυθμίζετε την ένταση και συχνότητα της προπόνησης ώστε να μην το “παρακάνετε” με κίνδυνο τραυματισμού, αλλά και να ωθείτε ακριβώς τα όριά σας, αν το θέλετε.

Εννοείται πως το GT3 Pro μπορεί να ανιχνεύει και να καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σας (TruSleep 2.0)αλλά και τα επίπεδα του stress, όπως όλα τα smartwatches της HUAWEI κάνουν τα τελευταία χρόνια. Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του πρέπει να προσθέσουμε τον ακριβή και γρήγορο εντοπισμό θέσης με τη χρήση και δορυφόρου (DualBand GNSS), ώστε να μην περιμένετε για να ξεκινήσετε το session και έπειτα να έχετε καταγεγραμμένη με ακρίβεια τη διαδρομή που ακολουθήσατε, τις υψομετρικές διαφορές κ.λπ.

Με το WATCH GT 3 Pro, η  Huawei εισάγει για πρώτη φορά σε φορητές συσκευές της και τη λειτουργία  ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα), η οποία χάρη στην τεχνολογία TruSeen 5.0+, προσφέρει ακριβή μέτρηση της καρδιακής λειτουργίας αλλά και των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Η εφαρμογή θα είναι αργότερα διαθέσιμη και στην Ελληνική αγορά.

Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος είναι ιδανικός για την αγαπημένη σας μουσική/podcasts και μπορείτε να συνδυάσετε άψογα το GT3 Pro με τα ασύρματα ακουστικά σας, χωρίς καν να έχετε μαζί σας το smartphone! Να τονίσουμε οτι το ρολόι διαθέτει και ενσωματωμένο ηχείο, αλλά και μικρόφωνο. Αυτό σημαίνει οτι από τη μια μπορείτε να ακούτε φωνητικά την καθοδήγηση του προσωπικού σας, ψηφιακού “προπονητή”, χωρίς να κοιτάτε κάθε λίγο την οθόνη του ρολογιού, για να ξέρετε πότε να κόψετε ρυθμό, πότε να επιταχύνετε κ.λπ. Όσο για το μικρόφωνο, είναι εκεί για φωνητικές εντολές αλλά και για να συνομιλείτε μέσω του ρολογιού αν το θέλετε, χρησιμοποιώντας το ως hands-free για το smartphone σας!

Τέλος, το πάντα μείζον θέμα της αυτονομίας. Με την τεράστια μπαταρία του, το GT3 Pro Titanium Edition μπορεί να αντέξει έως και 14 ημέρες χωρίς φόρτιση, αν το χρησιμοποιείτε κυρίως για notifications και περιστασιακή προπόνηση. Αλλά ακόμα και με “βαριά” χρήση, δεν θα έχει πρόβλημα να σας βγάλει 8 ημέρες προπονήσεων! Το «απλό» GT3 Pro, από την άλλη, έχει αυτονομία 7 ημερών, ή 4 με βαριά χρήση. Η φόρτιση γίνεται ασύρματα και είναι 30% ταχύτερη σε σχέση με τα GT2, οπότε λίγα λεπτά αρκούν για να «γεμίσετε» τη μπαταρία των GT3 Pro.

Αποκτήστε το HUAWEI WATCH GT3 Pro και μεγιστοποιήστε τα οφέλη της άθλησής σας!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr

 

back to the Article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...