eLeKtriK EyE Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Παιδια με το ISDN που δεν ακουγεται τι κανουμε?? Συνήθως δεν παίζουν οι dialers με ISDN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Παιδια με το ISDN που δεν ακουγεται τι κανουμε?? Την προσευχη σου κανεις φιλε μου.Εγω την εχω πατησει αλλα ευτυχως το πηρα χαμπαρι και πληρωσα μονο 2€ Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Συνήθως δεν παίζουν οι dialers με ISDN. Σίγουρα; γιατί όχι; Ποιά διαφορά έχει η κλήση; και στη μια και στην άλλη περιπτωση τηλεφωνική κλήση γίνεται Το μόνο που θα μπορούσες πιθανά να ζητήσεις είναι διακανονισμός πληρωμής (σε δόσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Σίγουρα; γιατί όχι; Ποιά διαφορά έχει η κλήση; και στη μια και στην άλλη περιπτωση τηλεφωνική κλήση γίνεται Το μόνο που θα μπορούσες πιθανά να ζητήσεις είναι διακανονισμός πληρωμής (σε δόσεις). Σίγουρα πλέον δεν ξέρω, παλιότερα που πρωτοεμφανίστηκαν οι dialers δεν έπαιζαν σε ISDN γιατί δεν ήξεραν πώς να κάνουν κλήση με ISDN modem (δεν είναι ακριβώς το ίδιο). Μπορεί όμως να εξελίχθηκαν τώρα και να μπορούν, δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JAs0nX Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 τα AT Command Strings ειναι τα ιδια και για απλα μοντεμ και για τα ISDN... αρα μαλλον γινεται με τον ιδιο ευκολο τροπο. και αποτι φαινεται δεν γινεται να το αποφυγεις... αν και οσα dialers εχω συναντησει τοσα χρονια που σερφαρω ηταν οφθαλμοφανη! απλα σκεφτομαι ισως και γω καποτε την πατησω! ... που δεν το βλεπω!! :P :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts