karib Δημοσιεύτηκε July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 1, 2022 Πολλες πολεις πλεον εχουν τετοια σημεια με free wifi. Ειναι ευρωπαικο προγραμμα, και δινει τη δυνατοτητα σε Δημους να εγκαταστησουν σημεια για δωρεαν προσβαση στο internet. Το ερωτημα μου ειναι αν εχει προσπαθησει κανεις, να συνδεθει με υπολογιστη. Εγω προσωπικα, μονο με κινητο το εχω καταφερει. Σε δυο διαφορετικα σημεια που προσπαθησα με laptop, δεν μου εδινε τη δυνατοτητα απο καπου για να γινει το απαραιτητο sign in στο δικτυο, παροτι το εβλεπε ως δικτυο. Ετσι, εν τελει, δεν μπορουσα με το laptop να συνδεθω. Εχει κανενας αλλος παρομοια εμπειρια, να δουμε τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2022 Και με κινητό ακόμη, η εμπειρία ήταν τραγική. 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Κατερίνη έχει σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης και σε μέρη όπως το δημοτικό γυμναστήριο, η δημοτική βιβλιοθήκη κλπ, που βρίσκονται διάσπαρτα μέσα στην πόλη. Προφανώς το γνωρίζουν λίγοι και γι' αυτό όσες φορές έχω συνδεθεί όλα λειτουργούν άψογα. Σύνδεση μόνο με κινητό έχω δοκιμάσει. Παίζει κάποιου είδους QoS, το download είναι κλειδωμένο σταθερά στα 20mbps και το upload στα 3mbps. Εμβέλεια αρκετά καλή.Sent from my SM-A528B using Tapatalk 2 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 26, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2023 Καλο ειναι, ικανοποιητικο. Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω ακρη, για συνδεση από laptop. Απλα δεν συνδεεται. Δεν πετα οθονη login, οποτε το βλεπει ως δικτυο, αλλα αν δεν κανεις login, δεν συνδεεσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts